Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 26.8.2006 - review epizody 307

26.8.2006 - review epizody 307

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 27.8.2006 13:02:27
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Jo, taky jsem zuřila, když jsem to včera zjistila... nechápu, proč si dělají přestávku...
Já se zatím vzpamatovávám z velké dávky sheppardismu :-), tak snad mi to těch 14 dní vydrží ...

V rozborech pokračuj, pěkné, jak rozebíráš jednotlivé postavy, zatím musím se vším souhlasit ... až na toho Carsona ...
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 27.8.2006 13:09:40
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jo, mě čeká trojitá dávka. Snad se z toho do začátku semestru proberu :lol:
To s tím Carsonem...to je můj osobní názor, protože mi trochu vadilo, jak se choval. Spíš mi přijde, jako když autoři nevědí co s ním. Totiž, to je problém hlavních postav. Musí být ve všech, nebo alespoň většině epizod a musejí mu vymyslet něco, co bude dělat. Kolikrát to bylo vidět u Elizabeth, hlavně ve druhé sérii, že prostě někde stála s počítačem v ruce. Nebo je to bolestně vidět na Teyle, jejíž potenciál pořádně nevyužili, a teď, když už odsouvají Wraithy stranou a nastupují Asurané, ji staví do nevděčné role SG Deanny Troi. Na GW jsem četla pár názorů a jediné, čeho si někteří lidé u Teyly v téhle epizodě všimli, bylo, že měla push up podprsenku...tohle by s postavou dělat neměli. :(
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.8.2006 13:20:48
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Trojitá dávka???
Jinak však jo, že s tím Carsonem je to tvůj osobní názor, vždyť to je dobře.
Já jsem to už tady někde psala, že Teyla je tam jen do počtu a občas řekne něco, jen aby tam byla, ale v podstatě to, co říká, je zbytečné. Je to však můj subjektivní názor, já zkrátka tu její superčestnou a superpřátelskou postavu nemám moc ráda, ale fakt, že Rachel za to nemůže.
Trošku OT, ale to s těmi hlavními postavami je dobře vyřešené v SG1, tam mi nikdo jako takovej přicmrndávač nepřipadá. :-) Goauldi už jsou dávno poražení, ale Teal´c je pořád in.
No, zkrátka se scénáristi musí víc snažit. V téhle epizodě aspoň Ronon udělal i řekl něco, co se mu podobalo a ne jen něco, aby něco řekl, jestli mě chápeš. Líbila se mi Ladonova poznámka o "jeho kamarádovi Rononovi"... :-)
Jo a ještě jsem chtěla poznamenat k tomu, že nepřemýšleli o tom, co budou dělat se starým Sheppardem, vždyť přece museli vědět, co se pak s člověkem stane, protože v 1. sezóně (Siege 2) byl "vycucnut" plk. Everett a vrátil se zpět na zem, tak určitě s ním dělali nějaké výzkumy a tak ...
Nicméně rozhodně mě nenapadlo, že by Sheppard umřel nebo zůstal starej, to snad muselo být jasný každýmu od začátku, že tam bude nějaká finta ...
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 27.8.2006 14:02:02
Vili Airman
Airman

Odpovědět s citací

Příště ale asi nebudu moc objektivní, nehledě na to, že se budu dva dvy probírat z trojité dávky hewlettismu. :lol:

Tak to se radši ani neptám, co s tebou udělá tehle film :)
http://imdb.com/title/tt0796314/

Ale zpatky k tematu. Epizodka velmi dobrá, hlavně mě potěšilo, že scénáristům konečně došlo, že nemusí všechny nepřátele vykreslovat jako krvelačné příšery, které touží jen po zabíjení. Škoda jen, že byl konec tohoto dílu čitelný příliš brzo.

Příspěvek 27.8.2006 14:12:40
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

no husty v tom filmecku bude hrat Tealc,Carson,Teyla a Rodney ... :lol: :lol:

Příspěvek 27.8.2006 14:25:07
Vili Airman
Airman

Odpovědět s citací

Hlavne se nezapomen podivat, kdo to reziruje a kdo je producent :lol:

Příspěvek 27.8.2006 14:40:23
Fallen Angel Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

ste trosku :offtopic:
vratim se k tematu: tenhle dil byl velmi dobrej-podle me tohle byl nejlepsi wraith, kteryho sme zatim potkali,ale to znej asi udelalo to zajeti,jinak uz by se
na shepp. nakrmil a dodelal ho davno,ale doufam ze ho jeste potkame

trochu me zaskocilo (pro happy end to bylo nezbytne) proc ronon toho wraitha hned nezabil kdyz k nemu dorazili-jenom ho odstrcil, to neni moc rononuv styl-zvlast kdyz videl ze se na shepp. krmi (nevedel ze mu vraci zivot)

Příspěvek 27.8.2006 15:20:20
General
General

Odpovědět s citací

2Vili a Sith: Jste o půl roku pozadu. O tomhle filmu se už dávno ví :wink:

2Fazulina: Koukni do spoileru k příští epizodě, uvidíš, co myslím tou trojitou dávkou.

Kdyby Ronon toho Wraitha zastřelil, museli by si pracně vymýšlet jiný způsob, jak Shepparda vrátit k normálu. A možná se bál, že by mohl zasáhnout i Shepa? :dontknow:
Toho Wraitha hrál Christopher Heyerdahl, co hrál původně Hallinga. A byl vážně výborný.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.8.2006 18:17:18
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

dyt rikam, ze by to pak nebyl happy end

Příspěvek 27.8.2006 18:34:43
Stilgar Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Na GW jsem četla pár názorů a jediné, čeho si někteří lidé u Teyly v téhle epizodě všimli, bylo, že měla push up podprsenku...

a co by ste eště chtěli? nechápu, na vašem feministickým fóru si vzdycháte o tym jak je sheppard chlupatej a tohle se vám zdá málo? :lol: :lol:

a s tym proč ronon nezabil wraitha... možná by to nebyl dobrej nápad oddělat ho zrovna dyž se krmí... přece jenom klíšťáka taky nerozmačknete dyž je do vás zapíchlej.. mohlo by to sheppardovi eště víc uškodit...

teď mě napadlo:už nevím přesně jak to bylo ale nestalo se fordovi to co se mu stalo právě proto že wraith co se na něm zrovna krmil exnul?
"Great holy armies shall be gathered and trained to fight all who embrace evil. In the name of the gods, ships shall be built to carry our warriors out amongst the stars and we will spread Origin to all the unbelievers."

Hallowed is the Fixinko.
Hallowed are the SGTT.

Příspěvek 27.8.2006 19:06:32
General
General

Odpovědět s citací

Promiňte OT, tak něco jiného je diskutovat v sekci, která je pro ženy a něco jiného je to vykřikovat na fóru, které čtou tisíce lidí VČETNĚ Rachel, která to sama řekla. Musí se kvůli tomu cítit strašně hloupě. A když se ti nelíbí, o čem v té naš "feministické" sekci mluvíme, tak tam přestaň lézt. :wink:

Příspěvek 27.8.2006 19:14:56
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

prominte za :offtopic:
ale proc nebude priste sg? nemuzu to tady najit (nechce se mi :) )

Příspěvek 27.8.2006 19:41:10
Stilgar Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Promiňte OT, tak něco jiného je diskutovat v sekci, která je pro ženy a něco jiného je to vykřikovat na fóru, které čtou tisíce lidí VČETNĚ Rachel, která to sama řekla. Musí se kvůli tomu cítit strašně hloupě. A když se ti nelíbí, o čem v té naš "feministické" sekci mluvíme, tak tam přestaň lézt. :wink:

klídek snáď si nemyslíš že cokoliv beru vážně :wink: :lol:
"Great holy armies shall be gathered and trained to fight all who embrace evil. In the name of the gods, ships shall be built to carry our warriors out amongst the stars and we will spread Origin to all the unbelievers."

Hallowed is the Fixinko.
Hallowed are the SGTT.

Příspěvek 27.8.2006 19:41:33
janinka Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Protože si jednoduše udělali přestávku :evil: já ještě neviděla ani tenhle díl a ještě čeka takovou dobu :evil: hrůza ...chudáček Shep ale vypadá to a bezva epizodu

Příspěvek 27.8.2006 23:27:00
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Naprosto parádní díl, líbíl se mi víc, než SG-1, zvlášť konec byl nečekaný, kdy wraith omladil Shapperda.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách