Trojitá dávka???
Jinak však jo, že s tím Carsonem je to tvůj osobní názor, vždyť to je dobře.
Já jsem to už tady někde psala, že Teyla je tam jen do počtu a občas řekne něco, jen aby tam byla, ale v podstatě to, co říká, je zbytečné. Je to však můj subjektivní názor, já zkrátka tu její superčestnou a superpřátelskou postavu nemám moc ráda, ale fakt, že Rachel za to nemůže.
Trošku OT, ale to s těmi hlavními postavami je dobře vyřešené v SG1, tam mi nikdo jako takovej přicmrndávač nepřipadá.

Goauldi už jsou dávno poražení, ale Teal´c je pořád in.
No, zkrátka se scénáristi musí víc snažit. V téhle epizodě aspoň Ronon udělal i řekl něco, co se mu podobalo a ne jen něco, aby něco řekl, jestli mě chápeš. Líbila se mi Ladonova poznámka o "jeho kamarádovi Rononovi"...
Jo a ještě jsem chtěla poznamenat k tomu, že nepřemýšleli o tom, co budou dělat se starým Sheppardem, vždyť přece museli vědět, co se pak s člověkem stane, protože v 1. sezóně (Siege 2) byl "vycucnut" plk. Everett a vrátil se zpět na zem, tak určitě s ním dělali nějaké výzkumy a tak ...
Nicméně rozhodně mě nenapadlo, že by Sheppard umřel nebo zůstal starej, to snad muselo být jasný každýmu od začátku, že tam bude nějaká finta ...
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]