Stenly píše:
Zdá se. že v každý sérii někdo potemní(kromě první). Začátkem druhý série to byl poručík Ford, a teď se zdá, že je řada na Becketovi. Jestli tohle bude pokračovat, tak někdy v patnáctý sérii tam budou úplně jiný lidé. I když je faktem, že nelze srovnávat, co se stalo s fordem a co se děje s Beckettem.
No, změna chování postav je přece úplně logická, to, co prožívají, se musí zákonitě odrazit na jejich chování. To, že byl Beckett na začátku roztomilý doktůrek se muselo změnit poté, co byl svědkem tolika různých negativních událostí. Spíš by mě překvapilo, kdyby se vůbec neměnili. Kdo by mohl zůstat neustále stejným, když mu životem projde spousta "životavysávajících" i jiných, ne zrovna roztomilých mimozemšťanů, nehledě na to, že v tomhle dílu bych se nedivila vůbec, kdyby po zbrani sáhl každý a vyrazil Sheppardovi na pomoc, protože koukat se na obrazovce na to, jak někdo z kamaráda vysává život musí člověka fakt naštvat ... Toť můj dojem a mě se tenhle vývoj rozhodně líbí ... ale to je samozřejmě věc názoru.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]