Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 26.8.2006 - review epizody 307

26.8.2006 - review epizody 307

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 27.8.2006 01:12:32
pepana Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak tohle byla po dlouhé době super epizoda ! Lepší než SG1. Od druhé poloviny jsem byl uplně napjatej jak to dopadne. To s tím vracením životů mě taky napadlo - ale jen těsně chvíli před tím než to udělali. No fakt super díl !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Příspěvek 27.8.2006 08:56:24
Thorovo kladivo Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

tak taky s přidávám k těm, kterým se aktuální epizoda SGA líbila víc než SG-1 a to já nemám moc v oblibě díly kde se vyskytují Genii

vůbec jsem během epizody neuvažoval nad tím, že by mu ten Wraith mohl vrátit zpátky "životní sílu", prostě jsem čekal, že se z toho dostane Shep sám a pomocí Becketovy medicíny, tohle mě napadlo až ho téměř vysál do sucha :lol: takže pro mě to bylo pěkné rozuzlení děje

opravdu lepší než Sg-1 :!:
Kdo ví, že nic neví, ví víc, než ten, kdo to neví.

Mám si dát ještě jedno pivko nebo ne? Břicho říká že jo,hlava že ne. Hlava je moudřejší než žaludek. Moudřejší tedy ustoupí...

Příspěvek 27.8.2006 09:52:56
Angmar.FZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Srovnávat SG-1 a SGA je naprosto bezpředmětné. Je to takový pšouk do větru co si nemůžou někteří odpustit. Zvláště mě udivují lidé, kteří píšou, že se na SG-1 nedívají, ale rozhodně je SGA lepší. Já se na oboje těším vždycky stejně (možná občas i malinko víc na SG-1, víc se mi tam líbí jak jsou napsané postavy - ale nesrovnávám) o čemž nejspíš i svědčí fakt že je obvykle stahuju najednou :D
Bylo fakt super sledovat Wraitha v jiné - kladné - úloze a ač to, že Sheppovi tu "životní sílu" na konci vrátí naprosto bilo do očí od prvního rozhovoru Shepp - Wraith, díl to byl skvělý. Stejně skvělý díl byl tento týden i v SG-1, takže nechť vypukne všeobecné veselí (dva fakt dobré díly za týden, to NENÍ obvyklé) :D :D :D

Btw. Rodney střílející na myš - vlastně to bylo větší - mohla to být krysa nebo dokonce i králík - byl naprosto úžasný. Viděl jsem ten díl dvakrát, a i podruhé kolem 1:30 ráno jsem se nahlas smál. :rflmao:

Příspěvek 27.8.2006 10:16:26
ysabell Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jako první jsem zkoukla SG1 a říkala jsem si:"jóó to bylo super..." ale SGA mě vzala MOC a MOC!Snad poprvé od Critical Mass a Allies jsem se do příběhu úplně zažrala. Mmm bylo to SUPER!!! 8) Byla jsem napnutá, jak se Shepard zase vrátí do normálu a pak když ho Wraith vysál skoro úplně... :shock: Juhůůů.... :cheers:
If I was an animal, I’d be a lion
If I was a car, I’d be an Aston Martin
If I was a genius, I’d be Rodney McKay
If I was a hero, I’d be Jack O'Neill

Příspěvek 27.8.2006 10:23:38
Oo Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

naprosto suprovýýýýýýýýýýýýý díl :D tenhle se jim fakt povedl,tak někde v polovině jsem si začínal myslet,že Sheppard umře,protože to vypadalo,že v tomhle dílu se má stát ta šokující událost,o které psala Klenotka,sice téměř na konci už sem si taky myslel,že mu vrátí život,ale jinak výborně udělaný díl :)

Příspěvek 27.8.2006 10:30:33
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Stenly píše:
Zdá se. že v každý sérii někdo potemní(kromě první). Začátkem druhý série to byl poručík Ford, a teď se zdá, že je řada na Becketovi. Jestli tohle bude pokračovat, tak někdy v patnáctý sérii tam budou úplně jiný lidé. I když je faktem, že nelze srovnávat, co se stalo s fordem a co se děje s Beckettem.

No, změna chování postav je přece úplně logická, to, co prožívají, se musí zákonitě odrazit na jejich chování. To, že byl Beckett na začátku roztomilý doktůrek se muselo změnit poté, co byl svědkem tolika různých negativních událostí. Spíš by mě překvapilo, kdyby se vůbec neměnili. Kdo by mohl zůstat neustále stejným, když mu životem projde spousta "životavysávajících" i jiných, ne zrovna roztomilých mimozemšťanů, nehledě na to, že v tomhle dílu bych se nedivila vůbec, kdyby po zbrani sáhl každý a vyrazil Sheppardovi na pomoc, protože koukat se na obrazovce na to, jak někdo z kamaráda vysává život musí člověka fakt naštvat ... Toť můj dojem a mě se tenhle vývoj rozhodně líbí ... ale to je samozřejmě věc názoru.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 27.8.2006 10:53:18
Stilgar Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

díl rozhodně hodně dobrej ačkoliv sem vytušil jak dopadne v momentě kdy začal Sheppard vykecávat s wraithem.. jenom si nemyslím že je dobrej nápad pouštět ven wraitha kerej ví že atlantis furt existuje.. nebo už to zjistili dřív? BTW nechápu proč si ho nenechali.. mohl se jim hodit (a to sem si myslel už u michaela..), bylo správně podotknuto že je eště hodně věcí co o wraitech nevíme...

nicméně: dámy? bude vaše fórko s chlapama teď plný obrázků shepparda v důchodovém věku? :lol:
"Great holy armies shall be gathered and trained to fight all who embrace evil. In the name of the gods, ships shall be built to carry our warriors out amongst the stars and we will spread Origin to all the unbelievers."

Hallowed is the Fixinko.
Hallowed are the SGTT.

Příspěvek 27.8.2006 11:01:01
Calleb Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Ja ji zase jeste newidel !!!! :cry:
...Nothing ventured, nothing gained...

Příspěvek 27.8.2006 11:05:40
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

2Fazulina: Já s tebou souhlasím. Je jasné, že Sheppardovi chtějí vyrazit na pomoc, ale i tak si myslím, že to u Becketta je takové nepřirozené. Je jasné, že každý se musí vyvinout, ale tady se mi prostě nelíbil. Třeba v Satedě, tam jsem to brala, ale on se tady i choval tak nějak až moc suverénně. Nevím, no, prostě to bylo to jediné, co mi kazilo z téhle vynikající epizody dojem.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 27.8.2006 11:10:35
Fazulina Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

No asi v něčem máš pravdu, jemu suverénní chování není vlastní, já to beru tak, že leho lékařské hodnoty dostávají na Atlantis dost zabrat...už se asi fakt naštval, tak šel do toho :-)
Jinak opravdu vynikající epizoda. Už se těším na další ... až za 14 dní, ach jo, ale tam si přijdeš na své zase ty :-)
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 27.8.2006 11:49:52
Infernal Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Myslím že to byl super díl, fakt se mi líbil vztah wraith - shep. Už i u Michaela se ukázalo že ne všichni wraithi jsou jen life-sucking aliens :D Doufám že se s tím wraithem ještě v nějaké epizodě setkáme. Jinak 4,5/5
Lorn: I gave the order but nothing happened. Zelenka!
Zelenka: I'm trying do prdele!

Příspěvek 27.8.2006 12:03:31
Awast Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak tohle byla IMHO jedna z nej epizod vůbec...sice nic závratného nevyřešila, ale jsme chytřejší co se Wraithů týče... Mě se líbila opravdu hodně, kupodivu jsem začal věřit, že Shepparda někdo bude muset nahradit, fakt dobrý...
Shal kek nem´ron brother...

Příspěvek 27.8.2006 12:29:11
Jelda Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
...To jiskření Sheppard-Wraith fungovalo velmi dobře a je vidět, že Wraitha hraje herec, který opravdu umí hrát.

Tentokrát konečně nic nepokazili a jakkoliv bylo rozhodnutí Ladona nevydat bolestné, bylo správné. Elizabeth se mi tu zase jednou líbila (i když minule taky). Její rozhodnutí bylo pevné a vůbec ne hloupé.

Rodney jak střílel na myš bylo docela vtipné, ale nepřehnali to a spíš to plynulo z toho, že situace byla napjatá a tak prostě vystřelil, když se za ním něco pohnulo a ostatní to ani nekomentovali ani se neušklíbali a to se mi líbilo.Ale taky mě to trochu děsí,protože je vidět, že i Rodney by dokázal střílet kdyby musel. I když je to taky vývoj kupředu. Jeho starost o Shepparda byla vidět a to se mi líbilo.

Ronon-no jeho typické já, jeho loajalita k Sheppardovi je obrovská a bylo to vidět. Mohl by ale trochu ubrat, protože je schopný zruinovat alianci nevhodným chováním. Chápu, že je trochu impulsivní a patří to k němu, ale přece jen by si měl dát pozor. I když poslouchá rozkazy, to je mu ke cti.

Teyla-Rachel je mi líto, a to hodně. Ano, měla nějaký text a i ona projevila obavu pro Shepparda,ale nebylo to tak intezivní jako u ostatních a v podstatě zase neměla co dělat než dodat samozřejmost a pak vyběhnout se zbraní. I když se Rachel snaží, nějak jí neumí napsat tak, abych jí to věřila...

Tak Klenotka mě předběhla... :wink:
Sdílím stejné dojmy. A nevím, co někteří máte proti SGA... Mě se náhodou tenhle díl líbil velice!
http://jelda.deviantart.com/gallery

Příspěvek 27.8.2006 12:57:44
Lordkolol Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

jj jak tady většina lidí píše byl to skvělej díl ktery sice nic nevyřešil ale stejně byl zajímavej ... mě se nejvíc líbil ten Wraith .... bylo vidět že je to (jak uz tu nekdo tvrdil) velmi zkušenej herec protože to hrál genialně a potom tam scena ... oni prichazeji jak z Johna saje život mě dost vylekala ale potom kdyz se to vysvetlilo a mě to došlo sem se začal bát že to Ronon nepochopí a wratha zabije --- hodnoceni 8,5/10 :wink:

Příspěvek 27.8.2006 12:58:57
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Fazulina píše:
No asi v něčem máš pravdu, jemu suverénní chování není vlastní, já to beru tak, že leho lékařské hodnoty dostávají na Atlantis dost zabrat...už se asi fakt naštval, tak šel do toho :-)
Jinak opravdu vynikající epizoda. Už se těším na další ... až za 14 dní, ach jo, ale tam si přijdeš na své zase ty :-)

Za 14 dní :comp: :comp: :comp: To mi dělají nachvál :-(
Někdy bych ráda viděla naštvaného McKaye, i když myslím, že tady byl naštvaný dost. Ale myslím opravdu naštvaného. Nemusí tam zuřit pořád jen Ronon :D

Tak Klenotka mě předběhla... :wink:

Mám tomu rozumět tak, že mám ve svých improvizovaných recenzích pokračovat? :lol: Příště ale asi nebudu moc objektivní, nehledě na to, že se budu dva dvy probírat z trojité dávky hewlettismu. :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách