Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 29.7.2006 - review epizody 303

29.7.2006 - review epizody 303

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 01.8.2006 08:30:21
moniq Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

tento díl je naprosto super - natlemila jsem se u něj kvalitně :lol: :lol: :lol:

Příspěvek 01.8.2006 19:33:10
Fazulina Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotka píše:
Oni neumí psát ženské postavy, v tom to je. Buď je to nějaká super inteligentní odměřená vědkyně/doktorka anebo zase Amazonka. Proto mám radost z Valy.

Jojo, Vala je skvělá, fakt. Oblíbila jsem si ji už v Prometheus Unbound. Ještě doufám, že tam bude něco s Valou a Sam, jsou tak strašně rozdílné, že by se z jejich vztahu dalo mooc vytěžit. Zatím mi to přijde, jako by jedna druhou vůbec nevnímala. Samanthu mám taky moc ráda, tak snad to nějak nepokazí:-)

Ale abych nebyla OT, Ronon se ale pěkně směje, co? Začínám přemýšlet, koho mám raději, Shepparda nebo Ronona???:-) A Teyla ... no škoda mluvit. Mě její postava přijde úplně zbytečná. Nepobaví, neurazí, nenadchne, nezklame, zkrátka plytká a nevýrazná (i tady v tomto díle, jen koukala, místo aby něco udělala). Ale třeba se to změní....

Díl se mi líbil, taková oddechovka, sice neposune děj, ale občas bychom měli zapomenout, ze na nás že všech stran útočí hrůzostrašní mimozemšťané, a trochu se pobavit, ne?

Carson byl absolutně úžasnej, hlavně, jak Lucius vyprávěl tu historku jestě ve své vesnici.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]

Příspěvek 01.8.2006 20:12:00
Fishbed-J Airman
Airman

Odpovědět s citací

Dil byl dobrej....vyborne sem se bavil....pravda 1003 SG-1 byl v tyhle varce urcite lepsi. Ale mam jeden podmet k zamysleni.....tan most z hvezdnych bran.....jak se budou napajet? Bylo receno ze se napaji temer jakoukoli formou energie z okolniho prostoru.....ale v prostoru mezi galaxiemi ty energie asi moc nebude ne?? (hvezdy sou moc daleko) A to samozrejme opomijim zadavani adres(z jumperu dalokovym DHD samozrejme....de mi spis o samotne urceni polohy)...ale to by jit melo....kazdopadne si pockam az Carterova svuj napad vysvetli :-)

Příspěvek 01.8.2006 22:41:10
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

To Sheppovo nachlazení mi až tak jako übermyšlenka nepříjde, příliš okaté, každému došlo, že to bude mít nějakou veleroli v episodě. Kdyby kašlal a smrkal na planetě Wraithů v 302 tak ještě ale budiš ..
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 02.8.2006 08:46:50
Tajdalena Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

ToFazulina: me nahodou prijde za Teyla tam hraje docela dost, ale to je nazor kazdyho z nas.
Víte co je dobrý ? Že se na totom fórum nenudím, pač tu pořád někdo píše.

Příspěvek 03.8.2006 11:33:31
AsgardCV Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tajdalena píše:
ToFazulina: me nahodou prijde za Teyla tam hraje docela dost, ale to je nazor kazdyho z nas.

A v tom bych viděl problme:)Na obrazovce zábírá až moc místa..Na to že tam je jenom proto aby v týmu byly 4.Nic nevymysli..ze začátku se jí snažili psát tak aby jakoby zastoupila D.jacksona....ale ted je spíš trapná...Podle mě seriálu škodí

Příspěvek 04.8.2006 20:13:40
projectX Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak sem konečně viděl tuto tyto "trojkové" epizody. Nemůžu než pochválit "oba Atlantisy" :-D
[img][http://www.thescifiworld.net/img/smilies/stargate/panneaux/prior-pancarte02.gif]http://www.thescifiworld.net/img/smilies/stargate/panneaux/prior-pancarte02.gif[/img]

Příspěvek 07.8.2006 18:47:26
Jonas Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Lepší ako priemerný diel.

Len škoda že Zelenka sa tam len mihol.

Příspěvek 18.8.2007 18:13:26
Mart9in9 Uživatelský avatar
Airman
Airman