Klenotka píše:
Oni neumí psát ženské postavy, v tom to je. Buď je to nějaká super inteligentní odměřená vědkyně/doktorka anebo zase Amazonka. Proto mám radost z Valy.
Jojo, Vala je skvělá, fakt. Oblíbila jsem si ji už v Prometheus Unbound. Ještě doufám, že tam bude něco s Valou a Sam, jsou tak strašně rozdílné, že by se z jejich vztahu dalo mooc vytěžit. Zatím mi to přijde, jako by jedna druhou vůbec nevnímala. Samanthu mám taky moc ráda, tak snad to nějak nepokazí:-)
Ale abych nebyla OT, Ronon se ale pěkně směje, co? Začínám přemýšlet, koho mám raději, Shepparda nebo Ronona???:-) A Teyla ... no škoda mluvit. Mě její postava přijde úplně zbytečná. Nepobaví, neurazí, nenadchne, nezklame, zkrátka plytká a nevýrazná (i tady v tomto díle, jen koukala, místo aby něco udělala). Ale třeba se to změní....
Díl se mi líbil, taková oddechovka, sice neposune děj, ale občas bychom měli zapomenout, ze na nás že všech stran útočí hrůzostrašní mimozemšťané, a trochu se pobavit, ne?
Carson byl absolutně úžasnej, hlavně, jak Lucius vyprávěl tu historku jestě ve své vesnici.
[img][images/thumbs/Fazulina_Johnov3.jpg]http://i176.photobucket.com/albums/w188/fazulina/Johnov3.jpg[/img]