Sejdou se takhle jednou dva lovci, jeden má překrásnou liščí kůži. Ten druhý mu závidí a tak se zeptá:
"Člověče, jak jsi dostal takovou lišku?"
"No, přišel jsem k noře, zařval jsem Hůůůů, liška vyběhla ven a já ji střelil."
Za týden se potkají znova, a ten jeden zrovna s sebou nese velkou medvědí kůži. Ten druhý se zase ptá, a ten první vypráví:
"No, přišel jsem k sluji, zařval jsem Hůůůů, medvěd vyběhl ven a já ho střelil."
Třetí týden se potkají, a ten jeden je celý zafáčovaný a zasádrovaný, jednu ruku vůbec nemá. Na zvědavé dotazy spustí:
"No, přišel jsem k obrovský sluji, zařval jsem Hůůůů, zevnitř se ozvalo taky Hůůůůůůů a vyjel vlak..."
Dva turisti chodí po horách a najednou uvidí takou jámu, že nedohlédnou na dno. Poblíž leží kolejnice, tak ji společně chytnou a hodí do jámy, aby zjistili, jak je hluboká. Čekají, čekají, pořád nic a najednou kolem nich proběhne koza a skočí do té strašlivé jámy. Kroutí nad tím hlavama, když přijde bača a ptá se:
„Neviděli jste tu kozu?“
„No nějaká tu před chvílí běžela a skočila do té jámy.“
„Tak to nebyla moje, já ji měl přivázanou ke kolejnici...“
„A co chcete, člověče, takhle pozdě v noci?“
„Máte česnek?“
„Nemáme!“
Asi za půl hodiny zvoní zvonek znovu.
„Kdo je?!“
„Soused.“
„A co zase chcete?!“
„Nic, nesu vám česnek.“
"Tururu, tururu, za štyri minuty prijedě rychlík z Bratislavy."
Za čtyři minuty se opravdu přiřítí rychlík na nádraží, narazí na rouru, vykolejí, vagóny jsou po celém nádraží, spousta mrtvých... a z nádražního rozhlasu se ozve:
"Vy somári, keď som vám už trikrát povedal, že máte odnésť z kolejí tu ruru!"
Pán si koupí jeden lístek do kina. Za pět minut se vrátí k pokladně a chce další lístek. Pokladní mu radí:
½Pane jestli kupujete lístky pro víc lidí, kupte si je najednou a nebudete muset stát pokaždé frontu!½
½Já sem tady sám, ale když jsem přišel ke vchodu nějaká kráva mi ten lístek roztrhla.½
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.