wow
takže to vezmu postupně:
Vše o Elizabeth bylo převážně ve 13. díle. Všechny Aurory nebyly sledovány, jelikož jestli si vzpomínáš, tak ve čtvrté sérii atlantis po ukončení bitvy se tam objevila další aurora, která nebyla sledována, nikdo o ní nevěděl. Tak jsem se rozhodla, že ještě ve vesmíru bude další frakce replikátorů, kteří taktéž nebyli sledováni. Navíc měli u sebe pravou elizabeth, kterou zkoumali. Postupem času se replikátoři opět začali množit ve velkém množství. To také znamená, že mají s sebou i vědomí replikátorů, které už dávno byli zničeni, takže je mohou vytvořit znovu se stejnými těly. Že bych vrátila Oberůtka
Jednoduše řečeno, nade vším bude mít největší pravomoc Sam, po ní Steven. Jakmile bude Země opět v hezčím stavu, jednolité země se přesunou zpátky do svých oblastí, takže poté budou mít opět možnost volby svého prezidenta, který bude mít ale na starost pouze tu danou zemi.
Povýšení bylo automatika, sešlo se několik lidí, kteří mají nejvyšší hodnosti, což z přeživších byli samí plukovníci, takže po souhlasu všech udělali ze Sam Brigádního Generála, později Majora Generála. A jakož to nejvyšší s hodností mohla povýšit některý ostatní

je to krapet komplikovaný na vysvětlování

Její postava se změnila ve chvíli, kdy zemřel Jack. Jelikož byli manželé (měli utajenou svatbu, takže o tom skoro nikdo nevěděl) a když viděla, jak vypadá Země po útoku LA, tak vzala velení do svých rukou.
kostrbatosti jsou moje oblíbenost
já jsem ráda za každý komentář, hlavně se teď musím dokopat k pokračování

snad jsem na nic nezapomněla