Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

StarGate: Intervention - 12.1.2021 - FINÁLE

Sice je to prozatím teprve půlka 1. série...ale za optání člověk nic nedá :) CO JE PODLE VÁS LEPŠÍ

StarGate: Enemies
5
10%
StarGate: Intervention
23
48%
StarGate: I + E Shodně :D (na přání)
20
42%

Celkem hlasů : 48

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

zdravím ,přátelé, kamarádi a jiní čtenářové...:) je to už nějaká doba, co jsem uveřejnil prequel, který dle vašich reakcí sklidil více či méně kladné ohlasy.
Jak tak ležím se slečnou chřipkou v posteli, napadlo mě, že bych vám mohl dát nějaké malé info jak na tom povídka je...:)

1. Na povídce se usilovně pracuje a momentálně má něco málo přes 108 stran, což odpovídá Prequelu, devíti kompletním dílům a rozpracovanému desátému, který okrajově propojí moji povídku s SGU, čiže si sami můžete tak nějak udělat obrázek

2. Nejenže se pracuje na první sérii, ale pomalu si již připravuji půdu pro sérii druhou, která doufám, bude následovat ihned po té první, vše však záleží na čase a chuti pro psaní (pokud nebudu vyschlej jak sahara)

3. Pokud máte nějaké případné dotazy, můžu se v rámci možností snažit na něco odpovědět, i když nerad bych prozrazoval děj...

4. A jako poslední mě napadá, že by mě zajímalo, co byste rádi v povídce viděli....jde spíš jen o takový průzkum, který nebude vůebc směrodatný, jen je to tak pro moji informativnost a kdo ví, řeba se něco z vašho přání v povídce dříve či později objeví :)

S přáním hezkých školních či pracovních dnů Daedalos304 :)

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Viděl bych rád Todda... ale neudělej z něj hlavního padoucha to už jsme si zažili v Enemies, ale ani bych nechtěl, aby byl s lidmi spojený, něco jako v seriálu hraje na obě strany...

Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak je jasné již ze seriálu, že s Toddem se budu muset nějak vypořádat...prozatím nevím co s ním udělám, ale nějaký ten nápad se v hlavě honí, i když k reálnému zpracování to má opravdu ejště daleko :)

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Hlavně něco hodně nečekaného, pořádné zvraty, pořádně se odpoutat od striktně nadefinované linky původní SG. Už dost těch povídek o tom, jak wraiti získají nové technologie a Luciáni budou bojovat proti Zemi. Něco, co tu ještě nebylo, nějaké globální změny ve vesmíru, které budou stát za to. Klidně i zničení Mléčné dráhy, Země či jiné potvůrky. Jen ať to bouchá :D

Wydra Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak jsem rád že už píšeš novou povídku. Doufám že tu budeš co nejdříve s dalším dílem. Už se nemůžu dočkat. :write:
Má povídka: BSG: Bohemiorum

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Speedy: Bouchání je fajn, to my víme :D
Taky koukám, že jsi se vrhl do psaní celé série najednou, to ti chválím.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Speedy: nevím jestli mám v plánu se pouštět až do takových rozměrů bouchání, ale když mě naštvete, tak to udělám :D

Wydra: Tak to si ještě počkáš :D

St0rm: Vzhledem k mému šnečímu tempu a délkám dílů, kdy se snažím opravdu detailně popsat děj, mi nic jiného ani nezbylo :)

FYI: Abych vás ještě trochu napnul, Jakop i Ronnie prozatím hlásí spokojenost, takže až se zde objeví, třeba něco přihodí do mlýnice :D (ovšem byl bych nerad, abyste měli nějaké přehnané nároky, které by vám pak kazily počtení, kdyby se vaše představa neshodovala s realitou, takže se držte při zemi :D)

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Ono to dává krásnou volnost ve zpětném upravování faktů aby odpovídaly přesně zvolené gradaci k finále :)

Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak jak mám ve zvyku, za konec mě opravdu rozřežete....i když možná ne...:) každopádně se opět nebojím jít proti proudu :D

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Souhlasim se peedym nějakou novou rasu,třeba slabou co se lodí a zbraní týče ale s mega přesilo pár milionů lodí a pár stovek milionů vojáků.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

a není lepší mít rasu, početně i technicky vyrovnanou? proč furt nějaký výhody :D

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Souhlas, hale ještě mě napadlo k tvé otázce koho bychom rádi viděli, tak mě napadl Daniel a Mitchell a ne, aby tam byli jen když potřebuješ zachránit Zemi a nabourat do hory, nebo vyhodit do povětří pár atomovek... A Daniela jen když potřebuješ rozluštit nějakou hádanečku...

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Jo třeba Mitchlovi můžeš dát novou loď a denila taky dát na tu loď do týmu

Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak Daniel svůj prostor určitě dostane...u Mitchella nevím no...uvidíme :) určitě na něm můžu v druhé půlce zapracovat

Captain
Captain

Odpovědět s citací

Dej Mitchellovi velení,na to se parádněhodí třeba odysey,byl jejím posledním velitelem.

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky