je to už nějaká doba, co jsem uveřejnil prequel, který dle vašich reakcí sklidil více či méně kladné ohlasy.Jak tak ležím se slečnou chřipkou v posteli, napadlo mě, že bych vám mohl dát nějaké malé info jak na tom povídka je...

1. Na povídce se usilovně pracuje a momentálně má něco málo přes 108 stran, což odpovídá Prequelu, devíti kompletním dílům a rozpracovanému desátému, který okrajově propojí moji povídku s SGU, čiže si sami můžete tak nějak udělat obrázek
2. Nejenže se pracuje na první sérii, ale pomalu si již připravuji půdu pro sérii druhou, která doufám, bude následovat ihned po té první, vše však záleží na čase a chuti pro psaní (pokud nebudu vyschlej jak sahara)
3. Pokud máte nějaké případné dotazy, můžu se v rámci možností snažit na něco odpovědět, i když nerad bych prozrazoval děj...
4. A jako poslední mě napadá, že by mě zajímalo, co byste rádi v povídce viděli....jde spíš jen o takový průzkum, který nebude vůebc směrodatný, jen je to tak pro moji informativnost a kdo ví, řeba se něco z vašho přání v povídce dříve či později objeví

S přáním hezkých školních či pracovních dnů Daedalos304