Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky Stargate: Enemies (2.7.2012) KOMPLET PDF + DOC

Stargate: Enemies (2.7.2012) KOMPLET PDF + DOC

krulik Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

To, že to byl pouze O'neillův sen jsem opravdu nečekal
Život máš jen jednou...
Povídky

Krulikovy povídky

Krulik.tode.cz

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

To se ani nedalo čekat.

soreno Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Výborné příběhy... To, to byl O'neillův sen zajímavý konec... Todd umře a změněj osud celých galaxií. I když asi jen částečně. Atlantida najde všechny města uživí asgardy a zabijí Odina ještě před objevením Země atd... Tak takovýhle konec jsem opravdu nečekal. Nehledě na to, že ušetří miliony životů. A hale mám dotaz agardské město taky dokáže plavat??? Jinak se fakt těším na tvoji novou povídku. Tak dej vědět jak se bude jmenovat...

dehu Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

osobně si nemyslím, že to byl jen sen ;)
Asgards 4ever! >> f*ck 10x20 Unending !

deadalos Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ale už to tak je sakra ale začni co nejdří sem dávat díli tvě nové povídky a skus si jí ukončit zase snem jinak :palka:

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mám ale dotaz:To si děláš srandu že to byl jen O’Neilluv sen?? :D :D

jop:D

Z tohohle nejsem moudrý...

Tak opravdu se to O'Neillovi zdálo nebo je to jen nějaký vtípek?

Jinak jsem celkem sklamaný pravopisnou kvalitou dílu, protože chyb tam bylo celkem dost. Chápu korektora, že něco asi přehlédne, ale tentokrát toho bylo fakt požehnaně.

Mech1 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Přeji Vám dobrý večer při mém prvním příspěvku.Čekal jsem na tuto chvíli skoro rok a půl od mé první návštěvy tohoto projektu.Pozoroval jsem ji v tichosti bez registrace a čekal na vyvrcholení tohoto megaprojektu.
A teď pro Daedalos304 DĚKUJI TI za to,že jsi rozjasnil a nejen mně nejdříve středy a v poslední době i nesváteční dny něčím napínavým a zábavným.Jsem fanda světa star gate a musím říct že mě Tvoje dílo ohromilo.Nebudu už dál spamovat ale chtěl bych Ti říct že se těším na další projekt a uvědom si že to tvoříš nejen pro zdejší členy ale i pro stovky a možná i tisíce neregistrovanch anonymních lidí kteří to tady sledují-pár jich znám.Přeji mnoho dalších super nápadů/jinak super závěr-sen to mně nepadlo :ok:

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

předem děkuji za kladné komentáře, opravdu jsem takové reakce nečekal :) velice mne potěšily :)

co se týče toho snu, tak tohle je moje chyba, která mi nedošla, že na ni odpovídám...:) není to sen ale vize budoucnosti, ještě jednou se omlouvám az zmatky, ale ve spěchu mi mozek krapet zkratoval :D

jinak můžu vám dát alespoň jméno mé nové povídky (Už by se nemělo měnit)
Toto je spoiler!!!:
Stargate: Intervention

Brendy Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Když napsal jsi, že Enemies končí,
uzavřel jsem obě oči.
Nejednu slzu zatlačil,
a vzpomínku na to z mysli vytlačil.

Po pár týdnech, měsících,
do Wraitů jsi si trochu pích,
Aschenové odešli,
Spojenci je vynesli,
na kopytech plazmových,
vesmírných a železných.

Co jen teďko mám sem napsat,
jedině snad: Sorserýni nasrat!
Tauri to je kalibr,
líp rýmovat nesvedu.

A ten konec: PARÁDA
Jenom smutná nálada,
jak tam všichni umřeli,
smrti se však vzepřeli.

O´neill snil sen nádherný,
jenom škoda, je konečným.

Jak jsem psal již výše,
nedovedu blíže,
napsat báseň na es gé-é,
protože je nepopsatelné.

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Hodně štěstí do dalších projektů a velmi děkuji za ten půl rok, co jsem strávil čtením tvé povídky. U další povídky nashledanou :bye: :bye: Brendy

P.S. Opravdu básně nejsou moje silná stránka :wink:
"Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist." Albert Einstein

SPeeDy Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak ten konec tedy pěkný, opravdu originální a hlavně otevřený :D Až se zase budeš nudit, můžeš navázat a začít znovu od nuly. Jen snad s nejcennějšími informacemi čtyřech galaxií :D

A k O'Neillovi: Má ta jeho vize něco společného s jeho "vyspělostí" a přestupním schůdkem k povznesení? Někde jsi o tom tuším psal.

Také by mě zajímalo, jestli ta Atlantida opravdu odletěla, ale asi to nechám na své představivosti :D

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Brendy parádní básnička :) měl by ses dát na rýmy :)

Speedy: Ano otevřený konec to má a myšlenka na to, že bych pokračoval přímo v tomto, jen bych tam zakomponoval jiné věci, jakože každá akce vyvolá reakci a dalo by se říci, že to má co dělat s jeho vyspělejším mozkem :), ale tak tohle už nechám na vás, stejně tak s odletem měst, nebo koncem bitvy :)

koblih Airman
Airman

Odpovědět s citací

ahoj všem , jak už psal někdo předemnou musel jsem se taky přihlásit abych tu pochválil super povídku
každou středu jsem jí netrpělivě vyčkával a stálo to za to :bravo: už se těším na další.

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Deadalos304: asi ne, moc mi to nešlo, ale SG-E na mě tak zapůsobilo, že jsem se vypnul k napsání (zároveň bych chtěl poděkovat své profesorce zemáku, že mě dovolila tuto báseň napsat v její hodině :D )
A ještě jednou chválím Enemies. Dokonce se mi tak zalíbila, že v podobném stylu píšu svojí povídku (vyjde až za hoooodně dlouho). Ještě jednou
!!!DÍKY!!!
"Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist." Albert Einstein

Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak to mi ji určitě pošli...:) rád se kouknu na mnou motivovaný dílko :)

Airman
Airman

Odpovědět s citací

Daedalos304 píše:
tak to mi ji určitě pošli...:) rád se kouknu na mnou motivovaný dílko :)

No, to bude chvíli trat. Času málo, takže tak v září (chci mít celou sérii napsanou dopředu abych vydával pravidelně). Ale až bude 5 dílů, pošlu :yes:
A když jsme u toho (možná, že to bylo někde nahoře :?: ) Jak jsi na tom ty s povídkou- kromě toho, že máš název :D :)

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky