Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Mrtvé povídky SG: Povídky od M. - Rychlá záchrana...

SG: Povídky od M. - Rychlá záchrana...

Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Prosím vás obrovská prosba. Nemáte niekto stiahnutý ten kompletný súbor poviedok 1-39??? odkaz je už zmazaný a mne by to veeeľmi pomohlo. Je mi jedno či pdf alebo doc. Budem vďačná za čokoľvek, akýkoľvek server, poprípade mail (zizi01@azet.sk). Ďakujem... :scratchanym: :oops:
I´m damn proud member of SheppofilclubObrázek
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

BB20 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Žena
Odpovědět s citací

Já jsem si všechny povídky stáhla manuálně do pc, klidně ti je pošlu, ale tu poslední tam nemám.

Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak to by si bola veľmi zlatá. To nevadí, že poslednú nemáš. Len sa mi nechce preklikávať stranu za stranou a sťahovať to.
Inak mám ich po 23 - vrátane teda, "Nemesisin pramen vlasů"Takže by mi stačili tie zvyšné. Neviem či to máš po samostatných dokumentoch alebo spolu. Proste je mi to jedno, fakt mi ušetríš kopu času. :)
[img][images/thumbs/Zizi_sga-pbannerupr.jpg]http://i195.photobucket.com/albums/z158/Zitulik/sga-pbannerupr.jpg[/img]

Mooony Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Můžu ti to všechno poslat ve Wordu i tu poslední povídku :), ale jen nevím, jestli to nebude posílat BB20, ať to nemáš dvakrát, ale pokud nemá tu poslední, tak alespoň tu můžu zaslat :)

Popřípadě, kdyby někdo chtěl povídky, dejte vědět, můžu je zaslat na mail, stačí napsat SZ s mailem :)

Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Mooony: kľudne mi to pošlite aj desiati naraz. Ja sa hnevať nebudem :D Budem vďačná za všetko. Hrozne dlho som si nič SGA neprečítala a mám akýsi absťák :) Mail som uviedla a vopred veľmi pekne ďakujem. :yes: :yahoo:

Odpovědět s citací

Nemáš vůbec zač :oops: spíš doufám, že ti tím udělám radost a zaženu tvůj absťák :D a třeba se mi povede z tebe udělat Lorneofilku :D :twisted:

Zizi Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ak sa môžem verejne priznať, tak ja už Lorneofilka som. Síce do tejto chvíle nikdy oficiálne nezverejnená, ale som (vlastne si tak uvedomujem, že som ňou vždy tak trochu bola, ale s odstupom času sa to začalo stupňovať) :) A tvoje poviedky to len a len upevňujú :D
PS: mail dorazil, počet nevystrašil, ale potešil :) Takže ešte raz vďaka. :oops:

Odpovědět s citací

Jůůů další se chytla :D . Upřímně, já nikdy nebyla taky úplně Lornofilaka, ale postupem času se to pěkně vystupňovalo :oops: . Navíc Lorne si zaslouží víc, než být jen lamou :D
P.S. To jsem ráda :D A rozhodně nemáš zač :)

Odpovědět s citací

So, jsem tu... opět... po dlouhé době a tentokrát s krátkou povídkou, která nepatří do mé obvyklé nabídky povídek, kterou vás zde zásobuju. Jedná se o non-sg povídku, která vznikla jednou večer, kdy jsem se naštvala na Zuzanu a Lorna a hlavně Lorna všeobecně. (Ptáte se, co provedl? To ani nechtějte vědět! :D) Myslím, že vše podstatné z příběhu pochopíte. Není nikterak dlouhá a možná je trošku depresivní, kdo ví? :-) Doufám, že se vám bude líbit.
Za korekci opět může DA :D

Lež

Dvacet tisíc světelných let od domova, s kyslíkem na pár minut života, sedím na rudém měsíci a jediné, na co jsem schopný myslet, je to, že si nepamatuju barvu tvých očí. S každým nádechem se připravuji o to nejdražší, co mi zbylo. Přes to všechno cítím klid a vyrovnanost. Přijde-li smrt, jakože ona přijde a to brzy, budu ji následovat. Nebudu mít na výběr, stejně jako ti, které jsem zabil.
Odmala jsem toužil po tom něco dokázat a mí rodiče ve mě měli velkou důvěru. Jenže jejich plány nezahrnovali vědu, ani armádu. Vydědili mě. Nevadilo mi to. Dokázal jsem se postavit na vlastní nohy a ukázat světu, že něco dokážu, že jsem někdo. Nebyl jsem již jedním z davu... Moje matka i otec by na mě byli hrdí, kdyby nezemřeli. Smutné, ale každý den umírají lidé. Truchlit nad každým nemá cenu a člověk tolik času nemá.
Co jsem vlastně dokázal? Sestrojil jsem novou zbraň, spíše novou biologickou hrozbu a všichni přede mnou ve strachu poklekli. I ty, drahá. Dali jste mi vše a podpořili jste mé ego. Předali jste mi osm nezávislých planet a doslova mi darovali celý vesmír. Vtipné a zároveň smutné, co je člověk ochoten ve strachu udělat.
Čekal jsem to, ano, nějaké to vzbouření mi přineslo každodenní radost i starost. Ach, ze začátku to byla docela zábava. Poprava zbojníků, ty po mém boku. Kdybych tenkrát věděl, že jsi hlavní iniciátor, nic by to nezměnilo. Nic! Miloval jsem tě a vždy budu, ale sama jsi říkala, že se zákony musí dodržovat. A já ho dodržel. Tvoje krev na mých rukou, stejně jako krev všech těch lidí. Moje smrt bude vykoupením, stejně jako vykoupením pro vás je svrhnutí mé vlády. Však on přijde někdo jiný. Může být lepší, horší, nebo stejný. Na tom nesejde, všichni zemřete... je to jen otázka času!
Nádech a výdech. Došel jsem na konec cesty. Nádech a výdech mi zní v uších ohlušujícím, avšak uklidňujícím způsobem. Tichý vesmír sleduje poslední chvíli velkého vůdce a vraha. Nádech a výdech. Rudý měsíc se točí kolem své osy a rotuje nekonečnem. Tisíce hvězd se mi smějí. Ručička, ukazující množství kyslíku, pomalu klesá. Nulový bod se blíží. Vstávám a hrdě kráčím nekonečnem. Chci, aby si mě takto pamatovali. Nezáleží na tom kdo, ale vždy se někdo dívá. Nádech a výdech. Dech se krátí. Srdce mi splašeně buší. Bojím se, lhal jsem, že ne. Lhal jsem celý svůj život a každé své lži jsem věřil. Pokračuji dál na nejistých nohou. Třepou se a já cítím slabost. Upadám. Pokud je můj osud zemřít v prachu a špíně, prosím, přijímám to. Přijímám svůj osud. Nu, smrti, kde jsi?! Čekám tu na tebe!
Nádech a výdech. Rozmazává se mi pohled. Svět, hvězdy a nekonečná pustota s prázdnotou mi připadají tak vtipné. Ručička poskakuje k nule. Přetáčím se na záda a hledím na oblohu, která patří jen mně. Už vím, přece jen jsem si vzpomněl. Modré, měla jsi modré oči, jako jarní nebe. Hluboké a smutné. Odpusť mi, i když už nemůžeš, na nic jiném mi už nesejde... opět lžu, já nechci umřít, ne tady, ne takhle.
Nádech...

Příspěvek 14.1.2012 16:24:52
andoriel Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Žena

Odpovědět s citací

Jo, tak tohle můžu.
Zajímalo by mě, co Lorne provedl, když díky tomu vzniklo něco takového :D
Dobrý :yes:

:sunny:

Příspěvek 14.1.2012 18:18:14
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

joooo jedna z mála povídek, co jsem od tebe přečetl (jednou dojde na celé téma ;)). Dle mě velmi povedené dílo. Opravdu parádní práce. :ok:Obrázek
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 15.1.2012 17:24:06
Mr. Mister Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Hezké "dílko". Rovněž jsem zvědav, co Lorne provedl. Že by se z něho stal nějaký diktátor několika planet? Každopádně mě ještě zajímá, jestli je tohle podklad pro něco dalšího. :)

Příspěvek 15.1.2012 18:13:59

Odpovědět s citací

andoriel: Jako vždy velmi děkuju za komentář :oops: :wink: . Jsem ráda, že se ti dílo líbilo. A k tomu co Lorne provedl... no, odmítal spolupracovat, měl naprosto rozhozenou morálku, dopisoval si do řádků svoje věci a myslel si, že mu to projde (bylo ho všude plno :D )... tak jsem ho dala za trest k ledu :D

Dragon: Velmi děkuju :oops: doufám, že i později zanechají moje díla stejný pocit, jako tohle jedno :)

Mr. Mister: :shock: Huh, co? :shock: Ne, tohle nemá s Lornem nic společného... tady ani Lorne není. Psala jsem na začátku, že se jedná o "povídku" - spíše asi mikropovídku - která má společného s SG asi tolik, co kačer Donald a Dexter - čili absolutně nic :). Je to zcela ukončená povídka a nebude mít více částí :)

Příspěvek 15.1.2012 18:18:59
Mr. Mister Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Aha. :D Tak to jsem to nepochpil správně. :oops:

Příspěvek 16.1.2012 13:40:18