Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Islamizace Evropy

Islamizace Evropy

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 10.8.2010 16:23:13
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak přestaň psát na forum a běž dělat děti. Fajn, z nějakého důvodu neuznáváte, že kultury se mění a pokud islámská jednou byla vyspělejší, nemůže už být znovu. Nicméně, viděl jsi video a co je potřeba udělat, aby nás barbaři nezaplavili. Co ti brání?
Naposledy upravil Ray dne 10.8.2010 16:25:02, celkově upraveno 1
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Příspěvek 10.8.2010 16:24:44
Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

dolph1888: Jak píše Ray. Tím, že se budeš rozčilovat na fóru nic nezměníš. chceš zachovat naši kulturu? Začni dělat děcka a přesvěč ostatní, že mít 1 děcko je málo. Muslimové a ani nikdo jiný za to, že mi nemáme děcka nemůžou.
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 10.8.2010 16:25:23
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Skrejm: o tom teda nevím, jak říkám asi média...

Ray: ano, proto je u nás tak velká nezaměstnanost... K nám chodí plno cizinců a neslyšel jsem o žádných velkých nepokojích, že by si stěžovali, že není práce...

S těma komoušema teda nevím... Za nima vždy stál celej sovětskej svaz... Za teráčama nestojí nikdo (teda pokud je někdo tajně nefinancuje :D ). Kdyby se jim to tak nelíbilo a vrhalo to na ně tak špatný světlo (což vrhá), tak by zakročili... přeci nemůžou mít tak vymytý mozky jako Antikové a to jejich teploušký pravidlo... :roll:

Na západě, když se objeví nějaká teroristická organizace, tak my sami jdem po ní, neříkám, že ji dostaneme, ale snažíme se... oni na to kašlou a beztak to jenom podporují...

Já prostě pořád nechápu, proč je stavíte na stejnou laťku jako nás nebo ještě výš...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 10.8.2010 16:27:38
dolph1888 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Věřte, že podporují. Je ctí mít v rodině někoho, kdo sejmul hafo nevěřících v Alláha.
:yes:

Příspěvek 10.8.2010 16:31:55
CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

dolph1888: Chlape vrať se do reality, víc to komentovat nebudu.
Airsoft team: 1st Battalion 3rd Marines

Příspěvek 10.8.2010 16:33:27
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Rayi žádní pacifisté, vždy když se povede teroristický útok a mají v tom prsty arafati, tak se u nich doma slaví, to není projev pacifismu.

Viděl jsem jedno video na CNN, jak Arabové (když jim říkáš afafati, budu ti taky furt říkat idiote, ok?) slaví v ulicích, které neprokazovalo, že bylo natočeno v den útoků a mělo s nimi spojitost. A tohle video se furt dokola točilo v médiích znovu a znovu. Něco si zjisti o tom, jak média fungují.
Ale to je jedno. U nás se neslavila porážka nacismu? U nás není každý rok v ulicích dav lidí 5.května? Většinová populace popíjející pifko k vítězství? Většinová populace tančící na konci války v ulicích? Na konci WW2 neexistovalo něco jako VE day nebo VP day (završený atomovým bombardováním dvou měst)? Hmm?
Jste legrační ve své zaslepenosti. Když už s nimi chcete bojovat, měli byste je aspoň pochopit.

ano, proto je u nás tak velká nezaměstnanost... K nám chodí plno cizinců a neslyšel jsem o žádných velkých nepokojích, že by si stěžovali, že není práce...

Opět víš prd o nezaměstnanosti a cizincích pracujících u nás. Máme tu pár Ukrajinců a pětiprocentní nezaměstnanost v pár regionech, a ty bys chtěl protesty, protože si myslíš, že je to totéž jako 80% nezaměstnanost v komunitách po Evropě nebo Americe...

S těma komoušema teda nevím... Za nima vždy stál celej sovětskej svaz... Za teráčama nestojí nikdo (teda pokud je někdo tajně nefinancuje :D ).

A jak podle tebe získávají peníze? Jistě, že je proboha někdo financuje! To jsou fakt objevy s váma, příště mi šokovaně řeknete, že Kolumbus objevil Ameriku...
V jádru je celý střet civilizací o tom, že jisté radikální vládnoucí kruhy v Arábii prostě chtějí bohatství západního světa, a jelikož nemají jeho technologickoprůmyslové zázemí a nemůžou ho dobít konvenčně, využívají k útokům terotisty a pár fundamentalistů, kterým vadí naše kultura na jejich písečku. Je to stará dobrá tajná válka, ve které vy se zaměřujete na přistěhovalce, zatímco byste měli spíše sundat pakistánskou rozvědku a saudskoarabské církevní hodnostáře.

No rozhodně stavm chytrého muslima na vyšší laťku, než nechytrého Wanteda. Jak, opět, příslušnost k někomu souvisí s tím, jestli je právo ho posuzovat jako lepšího než jiného?
Naposledy upravil Ray dne 10.8.2010 16:42:08, celkově upraveno 2

Příspěvek 10.8.2010 16:33:59
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Wanted: Proč by si stěžovali? Však když nepracujou tak se maj taky dobře. Ale ti francouští přistěhovalci se chtěli mít líp a nechtěli žít v chudinských slamech u Paříže a k tomu potřebujou práci.
A muslimských státech se po nich nejde? Takže ta menší válka v Pákinstánu proti Al-Kaidě je asi nic... Nebo snahy Saudské Arábie(ale tu USA má ráda snad jenom královská rodina)... :roll:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Příspěvek 10.8.2010 16:41:26
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nebavíme se o Arabech, ale muslimech a já jim budu vždycky říkat utěrkáři nebo arafati.
Snad nesrovnáváš oslavu vítězství nad nazi a oslavu povedeného teroristického útoku. Zajeď na dovolenou do Izraele oni ti vysvětlí rozdíl. A nebylo to jen jedno video na to vem jed.
:D

Příspěvek 10.8.2010 16:43:27
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

A v čem konkrétně je rozdíl ve zboření WTC s atomovými útoky (nemluvě o kobercových náletech) na Japonsko ke konci války? Po obou se (podle vás) masivně oslavovalo vítězství!
A mezitím v místě dopadu civilové oplakávali tisíce mrtvých "barbarského útoku".

Uznávám, že atomovky se asi měly (ne nutně na město) použít a přivedly válku k dřívějšímu konci, ale měřím rovným metrem všem - zvěrstvo jako zvěrstvo a po obou oslavy.
Naposledy upravil Ray dne 10.8.2010 16:46:17, celkově upraveno 3

Příspěvek 10.8.2010 16:44:45
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

dolph1888: A si snad myslíš, že to oslavovali všichni? A jenom muslimové? Takový Chávez taky byl víc šťastný než zdrcený a je to křesťan :wink:

Příspěvek 10.8.2010 16:49:45
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Dolph očividně žije v realitě akčních filmů a scifi seriálů, marná práce :D
A když už tady taháme i naši historii. Husité byli takoví středověcí teroristé a přesto máme Žižkovu sochu na náměstí, přece "bránil" nás! S tím očividně problém nemáš?

Příspěvek 10.8.2010 16:52:08
Balial Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Obranu schvaluje i Starý zákon. Jiné pasáže Koránu zase mluví o spravedlnosti a zabíjejí jen lidí, kteří jsou vrazi. O zabíjení mluví i Pán prstenů, to neznamená, že všichni přízivci fantasy jsou masoví vrazi.

Ty seš asi debil. Je rozdíl mezi obranou, a vyzíváním k zabíjení nevěřícího kdekoli ho potkáš. Četl si ty pasáže v Koránu vůbec, nebo nevíš o čem plácáš?

Je normální, aby ten nizozemskej cápek, co kritizuje islám a požaduje, aby právě tyhle pasáže vymazali a pak to bude ok, musel mít ochranku proto že ho chcou muslimové zavraždit? A nejsou to jen výkříky, opravdu se o to pokusili. Je normální, aby po tom co namaluješ karikaturu Muhamada, aby se pálily vlajky státu kde to vyšlo a rabovaly jeho velvyslanectví? Řekni mi: považuješ toto chování za normální? Vedle takovej lidí chceš žít? Oni se tu nepřizpůsobují, berou si to s sebou.

Totéž funguje i s tím McDonaldem, víme?

Na to se nedá odpovědět jinak než že si debil. Jak souvisí výstavba fastfoodu s tím, že považuji zemi v okruhu minaretu za moji, i když sem ty pozemky nikde nekoupil? Normální lidi toto považujou za krádež.

A kolik těch vražd tedy bylo? Bílí lidé se nevraždí ze žárlivosti nebo co?
Nevím, kdo dělal ve Francii bordel a rval se s policií? Girondisté? Jakobíni? Či snad příznivci koruny?
Jak jsem řekl, Francie má protesty jako národní sport. Kontext, pánové, kontext.

Ty to považuješ za normální?
Ano, dějí se vraždy z lásky i u nás, ale ty si totálně mimo. Nebo, u nás rodiče toho, co je zavraždí s tím souhlasí? Aby zachovali jakousi nesmyslnou rodinnou čest? Vyhrožují, že když si ho vezme, tak ji zabijí? A pak se hromadně sejdou, a podřežou ji? Považuješ toto chování normílní? Ukaž mi jedinou křestanskiu nebo českou rodinu, co toto udělala.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 10.8.2010 16:54:51
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nelze srovnávat. Byla to válka, kterou Japonsko (v tomto případě) začalo a tak sklidilo co zaselo.
:)
Arafati nebyli s USA ve válce, nevyhlásili ji, zbaběle zaútočili na civilní zaměstnance. Buďto měli nejprve vyhlásit regulérní válku a pak zaútočit na WTC, nebo zaútočit na vojenský cíl, verbež jedna.
:D
Všichni muslimové ne, ale většina a zbytek byl pyšný jak jim to ty borci dali sežrat.

Příspěvek 10.8.2010 16:55:56
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

já furt zastávám názor, že pokud by došlo k nějakýmu teroristickýmu útoku, tak bych na oplátku srovnal se zemí nějaký musulmanský město (nebo se s tim nesrat a začít se chovat jako rusové v Čečně), nebo nějakej jejich náboženskej symbol (třeba Mekku).

mrtvejm talibancům bych třeba uřezával hlavy, oni se toho totiž děsej, pokud nemůžou pohřbít svýho mrtvýho v jednom kuse.

Stejně by byl nejlepší nějakej hezkej virus. O n už by si Alláh ty špinavce nějak přebral. Já bych kvůli nim rozhodně nesmutnil
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 10.8.2010 17:05:17
Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ty seš asi debil. Je rozdíl mezi obranou, a vyzíváním k zabíjení nevěřícího kdekoli ho potkáš. Četl si ty pasáže v Koránu vůbec, nebo nevíš o čem plácáš?

Ty jsi, předpokládám, Korán celý četl. Já tedy ne, takže jsem taky četl vybrané pasáže, ve kterých se mimo jiné mluvilo právě o tom, že zabít kohokoliv jiného než vraha je zakázáno. Ano, většinová společnost to ignoruje, ale není pravda, že "Alláh vyzývá k vraždění nevěřících", stejně jako není pravda, že Bible žádné mrtvoly nemá.
Ale třeba je to zlá propaganda muslimozednářů, bu bu bu.
Především, Koránem se všichni neřídí, jinak bych byl po návštěvě německého gyros fastfoodu mrtvý i já.

Je normální, aby ten nizozemskej cápek, co kritizuje islám a požaduje, aby právě tyhle pasáže vymazali a pak to bude ok, musel mít ochranku proto že ho chcou muslimové zavraždit? A nejsou to jen výkříky, opravdu se o to pokusili. Je normální, aby po tom co namaluješ karikaturu Muhamada, aby se pálily vlajky státu kde to vyšlo a rabovaly jeho velvyslanectví? Řekni mi: považuješ toto chování za normální? Vedle takovej lidí chceš žít? Oni se tu nepřizpůsobují, berou si to s sebou.

To normální není, to jsou excesy. Většinová populace tohle ale nepraktuje, stejně jako většinová bílá populace nepraktikuje zabíjení novorozenců - a přesto máme ve zprávách co druhý den, že nějaká babka zabila své děti nebo že nějaký nezaměstnaný šel do práce s kulometem. Mimo jiné.
Je nutné rozlišovat excesy a neaplikovat je na většinovou kulturu. Kdyby muslimové denně dělali, co říkáš, žádní by už nezbyli.
Totéž k těm vendettám.

Fastfood byl vtip. Hahaha.

já furt zastávám názor, že pokud by došlo k nějakýmu teroristickýmu útoku, tak bych na oplátku srovnal se zemí nějaký musulmanský město (nebo se s tim nesrat a začít se chovat jako rusové v Čečně), nebo nějakej jejich náboženskej symbol (třeba Mekku).

Ale to, myslím, už dávno děláme. To je regulerní válka a fajn, Afganistán podporuju i já.

Virus ne, ten si nevybírá podle náboženství.

Nelze srovnávat. Byla to válka, kterou Japonsko (v tomto případě) začalo a tak sklidilo co zaselo.

Zelináři, učitelé a cestáči v Nagasaki určitě dávali pokyn k bombardování vojenského přístavu na Hawaji...
Muslimové zase tvrdí, že my naší invazivní kulturou ničíme jejich tradice u nich doma. A že jsme vyhlásili válku podporováním Izraele.
Nic to nemění na tom, že americké letectvo v Japonsku vedlo vyhlazovací válku. Jak jinak nazvat 600 000 obětí po jediném náledu na Tokio?
Jak říkám, je mi to fuk a nepůjdu kvůli tomu nepít Coca Colu a nekoukat na Battlestar Galacticu, ale nedělám si o naší "morální nadřazenosti" žádné iluze. Jsem rád za vás, že žijete ve svém iluzorním světě, kde jsme ti hodní.
Naposledy upravil Ray dne 10.8.2010 17:07:00, celkově upraveno 1

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo