Ty seš asi debil. Je rozdíl mezi obranou, a vyzíváním k zabíjení nevěřícího kdekoli ho potkáš. Četl si ty pasáže v Koránu vůbec, nebo nevíš o čem plácáš?
Ty jsi, předpokládám, Korán celý četl. Já tedy ne, takže jsem taky četl vybrané pasáže, ve kterých se mimo jiné mluvilo právě o tom, že zabít kohokoliv jiného než vraha je zakázáno. Ano, většinová společnost to ignoruje, ale není pravda, že "Alláh vyzývá k vraždění nevěřících", stejně jako není pravda, že Bible žádné mrtvoly nemá.
Ale třeba je to zlá propaganda muslimozednářů, bu bu bu.
Především, Koránem se všichni neřídí, jinak bych byl po návštěvě německého gyros fastfoodu mrtvý i já.
Je normální, aby ten nizozemskej cápek, co kritizuje islám a požaduje, aby právě tyhle pasáže vymazali a pak to bude ok, musel mít ochranku proto že ho chcou muslimové zavraždit? A nejsou to jen výkříky, opravdu se o to pokusili. Je normální, aby po tom co namaluješ karikaturu Muhamada, aby se pálily vlajky státu kde to vyšlo a rabovaly jeho velvyslanectví? Řekni mi: považuješ toto chování za normální? Vedle takovej lidí chceš žít? Oni se tu nepřizpůsobují, berou si to s sebou.
To normální není, to jsou excesy. Většinová populace tohle ale nepraktuje, stejně jako většinová bílá populace nepraktikuje zabíjení novorozenců - a přesto máme ve zprávách co druhý den, že nějaká babka zabila své děti nebo že nějaký nezaměstnaný šel do práce s kulometem. Mimo jiné.
Je nutné rozlišovat excesy a neaplikovat je na většinovou kulturu. Kdyby muslimové denně dělali, co říkáš, žádní by už nezbyli.
Totéž k těm vendettám.
Fastfood byl vtip. Hahaha.
já furt zastávám názor, že pokud by došlo k nějakýmu teroristickýmu útoku, tak bych na oplátku srovnal se zemí nějaký musulmanský město (nebo se s tim nesrat a začít se chovat jako rusové v Čečně), nebo nějakej jejich náboženskej symbol (třeba Mekku).
Ale to, myslím, už dávno děláme. To je regulerní válka a fajn, Afganistán podporuju i já.
Virus ne, ten si nevybírá podle náboženství.
Nelze srovnávat. Byla to válka, kterou Japonsko (v tomto případě) začalo a tak sklidilo co zaselo.
Zelináři, učitelé a cestáči v Nagasaki určitě dávali pokyn k bombardování vojenského přístavu na Hawaji...
Muslimové zase tvrdí, že my naší invazivní kulturou ničíme jejich tradice u nich doma. A že jsme vyhlásili válku podporováním Izraele.
Nic to nemění na tom, že americké letectvo v Japonsku vedlo vyhlazovací válku. Jak jinak nazvat 600 000 obětí po jediném náledu na Tokio?
Jak říkám, je mi to fuk a nepůjdu kvůli tomu nepít Coca Colu a nekoukat na Battlestar Galacticu, ale nedělám si o naší "morální nadřazenosti" žádné iluze. Jsem rád za vás, že žijete ve svém iluzorním světě, kde jsme ti hodní.