Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Dragon Age: Origins (prameny)

Dragon Age: Origins (prameny)

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Já to dohrál 2krát a 3krát jiný konec
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare
Say good-bye to every thing

Pacoz Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

mayslim ze jiny konec tam bude skoro furt protoze zalezi na velkem mnozství faktoru napr jestli si zabil bratra genetiviho a nezverejnil ztracene ostatky nebo zverejnil ale nezaibl draka jezis tech koncu tam musi bejt hafo
A taky ten Čech jak se menuje....no....
Doktor Zelenka?
Jo,ten....

koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

to už není možný...nevíte náhodou co s tím???

Na stolnim kompu mám vistu, a sekaj se tam snad všecky hry, i když mám i optimální HW nároky. řek sem si že mám posranou grafiku, tak sem si koupil dělo grafku, a skoro vůbec to nepomohlo. řek sem si že je problém v procesoru, ale měnit ho už nebudu. Koupil sem si notes nainstaloval win 7, mám tady ještě lepší procesor, podobně dobrou grafiku a bohové mi prostě nedopřejou, abych si zahrál nějakou hru bez lagu :x je to příšerný mám plno her, co by fungovalo na vysokou kvalitu i na 2x horším kompu, ale moje kompy sou snad zakletý.

Teď jsem si nainstaloval Dragon Age, a začal na vysokým nastavení....po 10 minutách sem měl všecky specialni efekty vypnutý a mám to na střední.... a ono se to pořád seká jak zm*d....když sem v uzavřeném prostoru, tak méně, ale jak příjde pár nepřátel, zase ty fpska skočí na 20 atd....už nevím co mám dělat. Přemýšlím že si na druhej disk nainstaluju XPčko, protože na XP snad jde ůplně všecko a bez lagování. Zkoušel jsem nastavit kompatibilitu na XP ale stejně to moc nepomohlo.....

Takže jen tak pro informaci hra má pořadavky
procák : intel 1,6 ghz
grafka : ati x850 128 mb
ram : 1 GB

já mám
procák : intel 2,1 dual core
grafka : ati 4570, 512 MB
ram : 2 GB

a stejně se to laguje !!! jediná možnost co mi zbývá je dát i kvalitu textur na minimum ale už bude příšerný!

Nemá někdo podobnej problém s vista/7 ? prosím o radu
directx mám nejnovější
ObrázekObrázek

St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

V menu nemusíš snižovat ani tak detaily, jako spíš vypnout antialiasing, vertsync a podobné legrace. Ty ti ušetří hodně výkonu. Taky můžeš mít málo místa na disku, kde jsou windows. Co těch se týče, smaž Visty, je to spíš vir jak operační systém :D Vista sama o sobě ti, když má náladu, sežere giga RAM. Nainstaluj ovladače grafiky, přeinstaluj directx pro jistotu jenom na 9.0c (nepoznáš rozdíl)
A pokud máš LCD displej, tak hrej v nativním rozlišení (Je uvedené v papírech, většinou je ve windows jako maximum povolené)
EDIT: Vypínej před hraním podobné programy jako skype, antivir... a prakticky cokoliv, co jede na pozadí a nepotřebuješ to. Ony se ty potvory nezdají, ale žerou svoje.
EDIT2: Jaký hardware má ten notebook? :) A pokud tyhle nastavení nepomůžou, je asi hardware špatný... při nejmenším špatné komponenty.

koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no já všecky tydle věcičky dělám, vypínám všecko, ale laguje to pořád, notesy nejsou na hry, ale přece jenom když mám 2x lepší HW než jsou min. požadavky, tak to má běžet.

jeden kámoš má jednojadrovej procesor asi 2,6 Ghz grafku má taky o dost horší a hra mu jede na střední bez větších potíží. no a má XP.

notes :
Obrázek

Obrázek
ObrázekObrázek

forton Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

notebooky se přehřívají nejsou na hry a u stolního máš malou paměť jak visty tak 7 schramstnou 1G ram jen na provoz dal bych lepší paměti aspoň 4g to jde do 17OO se vlezeš a rozdíl bude markantní :-)
no a s rozdílem xp/7? Taky jsem byl hodně překvapený normálně jem tu samou (Risen) hru hrál před instalací 7 na Xp a sekala se jak potvora a po instalaci 7 mi to v těch samých místech jelo bez jakýkoliv problémů plynule tak nevím no :-) každopádně si i nainstaluj starší Directy 11 hry moc nevyužívaj spíše nejčastěji, jak se zmínil Storm, využívají 9c a 10 začínají (jsou to jenom drobné efekty navíc)

já mám v kompu 4g a jede to bez škubnutí a na notesu 1g a masakr jen uprdnutí je tak 5 minut :-D

jakou má cache procesor... To taky může brzdit i on, může mít malou propustnost

u tvého notesu pozor máš 64 bitový systém má dvojnásobné požadavky než 32bit takže ikdyž máš 2gb ram tak to máš jen na provoz systému :-)

A stolní má jaký systém? 32 NEBO 64 :-)

koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

na stolnim mam visty 32 bit, grafiku nvidia 9800 GT gddr3, procák amd athlon x2 4000+, ram 2 GB.

na notesu mám procák 800 Mhz FSB ten procák to brzdí nejvíc bo je to mobilní verze na notebooky. intel pentium a ne intel core 2.
já jsem si myslel že 2 GB stačí, no myslím že tam ještě mám slot na další 2, kolik ty ramky na notes stojí? 800-1000?
ObrázekObrázek

forton Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

JÉÉ tak do nedávna jsem měl na stolním athlona x2 4200+ a už jsem ho musel vyměnit měl jen 512kb cache, pořídil jsem si Deneb s 8mb pamětí a nestačím se divit o kolik to je rychlejší a plynulejší vše :-), (no ono bylo asi vše co jsem vyměnil :-) procesor,desku i paměti cca za 9000) grafiku mám stejnou jak ty a zdroj 500W, je to určitě propustností procesoru a jaké máš paměti ddr nebo ddr2
2gb ti stačí na 32bit. verzi

PATRIOT 2 GB SO-DIMM DDR2 800 MHz CL6 Signature Line
1139 i s dph na alze

koko9 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

na notesu mám ten procák 1 MB cache

a teď jsem zkoušel jet bez ničeho zaplýho a jen systém mi žere 600 MB z operační paměti, to mám 2048 ddr2. to je další věc, která by mohla být ten problém. XP žere tuším snad jen 100 MB
ObrázekObrázek

Předchozí

Zpět na Hry