to už není možný...nevíte náhodou co s tím???
Na stolnim kompu mám vistu, a sekaj se tam snad všecky hry, i když mám i optimální HW nároky. řek sem si že mám posranou grafiku, tak sem si koupil dělo grafku, a skoro vůbec to nepomohlo. řek sem si že je problém v procesoru, ale měnit ho už nebudu. Koupil sem si notes nainstaloval win 7, mám tady ještě lepší procesor, podobně dobrou grafiku a bohové mi prostě nedopřejou, abych si zahrál nějakou hru bez lagu

je to příšerný mám plno her, co by fungovalo na vysokou kvalitu i na 2x horším kompu, ale moje kompy sou snad zakletý.
Teď jsem si nainstaloval Dragon Age, a začal na vysokým nastavení....po 10 minutách sem měl všecky specialni efekty vypnutý a mám to na střední.... a ono se to pořád seká jak zm*d....když sem v uzavřeném prostoru, tak méně, ale jak příjde pár nepřátel, zase ty fpska skočí na 20 atd....už nevím co mám dělat. Přemýšlím že si na druhej disk nainstaluju XPčko, protože na XP snad jde ůplně všecko a bez lagování. Zkoušel jsem nastavit kompatibilitu na XP ale stejně to moc nepomohlo.....
Takže jen tak pro informaci hra má pořadavky
procák : intel 1,6 ghz
grafka : ati x850 128 mb
ram : 1 GB
já mám
procák : intel 2,1 dual core
grafka : ati 4570, 512 MB
ram : 2 GB
a stejně se to laguje !!! jediná možnost co mi zbývá je dát i kvalitu textur na minimum ale už bude příšerný!
Nemá někdo podobnej problém s vista/7 ? prosím o radu
directx mám nejnovější