Tak jsem tu se svými HD obrázky. Už se mi nechtělo u všech ořezávat zbytek plochy okolo, takže pokud by si někdo chtěl udělat wallpaper, jsem si jistý že v malování to zvládne každý. Jen upozorňuju že popis obrázků obsahuje SPOILERY ohledně děje následujících epizod.
1)
[img][./images/thumbs/sgu1_1268433311.png]http://img169.imageshack.us/img169/9154/sgu1.png[/img]
Přílet Shuttlu na planetu z epizody Faith, která se bude zabývat náboženstvím mimozemšťanů a pravděpodobně i vírou v Antiky jako spasitele je dost zajímavý, otázkou zůstává, co je zač ten obrovský sloup...
2)

Detailní pohled na část mimozemské lodi. Design modulu z Air III. a Justice rozhodně nezapře. A ta veliká kulatá věc vypadá jako hangár.
3)

Poněkud rozmazaný, ale přesto zajímavý pohled na celou loď. Design lodě se mi dost líbí a rád bych věděl, k čemu slouží to červené světlo dole.
4)

Výborný pohled na Destiny, přímo zrozený pro wallpaper. Budu hádat že jde o epizodu "Sabotage", ale je to jen můj odhad, není podložený ničím konkrétním.
5)

A tady jsou. Nelidští, nelatexoví a neanglicky mluvící inteligentní emzáci. Jsou to ti, na které už tři měsíce čekáme? Jejich příchod na Destiny totiž nevypadá, jako by chtěli někomu ublížit a zřejmě ani nejsou ozbrojeni. Ten vzadu vlevo (vedle chevronu) se po příchodu dokonce rozhlíží po Gateroomu

6)

Emzácké moduly z Air III. podnikají nálet na Destiny.
7)

Dogfight Shuttlu a emzáckého modulu poprvé, můžeme vidět červenou střelu vypálenou emzáky.

Dogfight podruhé, tentokrát Shuttle dostává zásah a aktivují se jeho štíty, zároveň ale také střílí. Aneb jak řekl Mallozzi "Shuttle má zbraně jen když je Greer na palubě"
9)

Emzáci zřejmě zanedbali pilotní zkoušky, neboť to vypadá že jeden z modulů právě narazil do zadního "kormidla" Destiny.
10)

Hammond se vrací. Otázkou je, co je to za planetu. Vypadá podobně jako Icarus, ale má mnohem větší sopečnou činnost. Že by planeta Luciánů, nebo jenom flashback z Airu, těsně před výbuchem planety?
11)

Stejná otázka, jsou to 302ky které Carterová odvolala z povrchu v Airu, nebo se Země chystá na útok na Luciány?
12)

Nejspíš epizoda "Lost", brána rozhodně není naležato, ale vidíme konec podstavcové platformy. Jen by mě zajímalo, jak se brána zadá, kdybychom ji z té platformy vyndali

13)

Dámy a pánové, Rhona Mitra aka Kiva, velitelka Luciánské aliance.
14)

Kiva a její lidé se právě nalodili na Destiny. Jen chudák Lucián co právě prolétá bránou ven po stylu plk. Younga.

15)

Luciánské komando na Destiny, aneb starý nepřítel je zpět.
16)

Nejhezčí záběr z celého traileru...už teď je na ploše.

17)

MGM si dalo hodně záležet, aby nám neprozradilo Rushův osud, a tak se Rush přímo neobjevuje v žádné nové scéně. Až na tu úplně poslední. Můžeme si také povšimnout Eliho a Younga nalevo od Rushe.