Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Spoilery Trailery a další videa k SGU

Trailery a další videa k SGU

Rozmluva nad doposud neodvysílanými díly, nebo díly na které ještě nejsou české titulky ... nečtěte pokud si nechcete zkazit překvapení

Příspěvek 12.3.2010 23:01:37
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Právě na tom pracuju. :)
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 13.3.2010 08:56:12
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tenthiusi ty dokážeš napínat :D
Obrázek

Příspěvek 13.3.2010 09:15:45
TENTHIUS Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Tak jsem tu se svými HD obrázky. Už se mi nechtělo u všech ořezávat zbytek plochy okolo, takže pokud by si někdo chtěl udělat wallpaper, jsem si jistý že v malování to zvládne každý. Jen upozorňuju že popis obrázků obsahuje SPOILERY ohledně děje následujících epizod.

1)
[img][./images/thumbs/sgu1_1268433311.png]http://img169.imageshack.us/img169/9154/sgu1.png[/img]
Přílet Shuttlu na planetu z epizody Faith, která se bude zabývat náboženstvím mimozemšťanů a pravděpodobně i vírou v Antiky jako spasitele je dost zajímavý, otázkou zůstává, co je zač ten obrovský sloup...
2)
Obrázek
Detailní pohled na část mimozemské lodi. Design modulu z Air III. a Justice rozhodně nezapře. A ta veliká kulatá věc vypadá jako hangár.
3)
Obrázek
Poněkud rozmazaný, ale přesto zajímavý pohled na celou loď. Design lodě se mi dost líbí a rád bych věděl, k čemu slouží to červené světlo dole.
4)
Obrázek
Výborný pohled na Destiny, přímo zrozený pro wallpaper. Budu hádat že jde o epizodu "Sabotage", ale je to jen můj odhad, není podložený ničím konkrétním.
5)
Obrázek
A tady jsou. Nelidští, nelatexoví a neanglicky mluvící inteligentní emzáci. Jsou to ti, na které už tři měsíce čekáme? Jejich příchod na Destiny totiž nevypadá, jako by chtěli někomu ublížit a zřejmě ani nejsou ozbrojeni. Ten vzadu vlevo (vedle chevronu) se po příchodu dokonce rozhlíží po Gateroomu :)
6)
Obrázek
Emzácké moduly z Air III. podnikají nálet na Destiny.
7)
Obrázek
Dogfight Shuttlu a emzáckého modulu poprvé, můžeme vidět červenou střelu vypálenou emzáky.
8)
Obrázek
Dogfight podruhé, tentokrát Shuttle dostává zásah a aktivují se jeho štíty, zároveň ale také střílí. Aneb jak řekl Mallozzi "Shuttle má zbraně jen když je Greer na palubě" :D :D
9)
Obrázek
Emzáci zřejmě zanedbali pilotní zkoušky, neboť to vypadá že jeden z modulů právě narazil do zadního "kormidla" Destiny.
10)
Obrázek
Hammond se vrací. Otázkou je, co je to za planetu. Vypadá podobně jako Icarus, ale má mnohem větší sopečnou činnost. Že by planeta Luciánů, nebo jenom flashback z Airu, těsně před výbuchem planety?
11)
Obrázek
Stejná otázka, jsou to 302ky které Carterová odvolala z povrchu v Airu, nebo se Země chystá na útok na Luciány?
12)
Obrázek
Nejspíš epizoda "Lost", brána rozhodně není naležato, ale vidíme konec podstavcové platformy. Jen by mě zajímalo, jak se brána zadá, kdybychom ji z té platformy vyndali :D
13)
Obrázek
Dámy a pánové, Rhona Mitra aka Kiva, velitelka Luciánské aliance.
14)
Obrázek
Kiva a její lidé se právě nalodili na Destiny. Jen chudák Lucián co právě prolétá bránou ven po stylu plk. Younga. :D
15)
Obrázek
Luciánské komando na Destiny, aneb starý nepřítel je zpět.
16)
Obrázek
Nejhezčí záběr z celého traileru...už teď je na ploše. :)
17)
Obrázek
MGM si dalo hodně záležet, aby nám neprozradilo Rushův osud, a tak se Rush přímo neobjevuje v žádné nové scéně. Až na tu úplně poslední. Můžeme si také povšimnout Eliho a Younga nalevo od Rushe.
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 13.3.2010 09:23:35
sgcatlantis Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak zaprvé, máš tu ten příspěvek dvakrát :D

A za druhé, když to vezmu kolem a kolem, tak bych si spíš typ (a bude to nejspíš správnej tip :D ) že Luciánům se podařilo najít jinou planetu třídy Icarus, a tak se i dostali na Destiny, a na Zemi na to přišli a poslali na ně Hammonda, to taky vysvětluje tu scénku s Telfordem...they´re coming!

Příspěvek 13.3.2010 10:52:10
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

no jestli se takhle budou na Destiny vraždit tak druhou serii tam nebude kdo hrát :D dále by mě zajímalo jestli ty emzáci budou hodní nebo zlý , podle toho jejich vylodění zbrány to vypadá že ne ,ale zas se mi nechce věřit že by nám tvůrci ukázali hodnou a zlou rasu skoro zárověn - někdo na Destiny útočit musel . Ten zásah shuttlu , nevím jestli to byl štít přeci jenom štíty ,které jsme viděli v SGU jsou dosti odlišné od těch z SG(A) . Dále ty malé lodky vypadají že nejsou moc silný ,ale taky že je nikdo nepilotuje ... k tomu se vztahuje i to proč lod narazila do toho "kormidla " destiny a že Destiny sama nestřílí ? jen shuttle :( jinak doufám že to bude jiná planeta než Icarus aspon by jsme zas viděli nějakou dobrou bitku . Taky by mě zajímala ta rasa , které uctívá antiky to bude také zajímavé
Obrázek

Příspěvek 13.3.2010 10:54:24
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Aby mě tu někdo nezjebal a protože nevím co je a co není vlastně spoiler..

Toto je spoiler!!!:
Ani nevíme, z jaké epizody je Rush a kolektiv na balkoně. Každopádně, vše se na nějakou dobu v dobré obrátí a naši kamarádi budou řešit LA, myslím že nakonec budou muset začít stejně spolupracovat a nakonec dvě skupiny na destiny nebudou civilové vs. armáda a l e LA vs Země - což je mnohem zajímavější.. Každopádně mi to trochu připomíná začátek Voyageru, kde byla federace a "tamti" s čekotajem :) (omluvte fonetický přepis fakt nevím, jak se píše) :) a kde se nějaké neshody vyřešili během jedné dvou episod, tady to snad bude trvanlivější

Btw. Emzáci - jůůůůůůůůůůůů těšim se jak dítě :)

Impernak: Destiny střílí, už jsme to viděli v nějaké epizodě, jak testovali zbraně.. (tuším že to byl díl s Telfordem, který tam přes kameny začal velet a Rush sabotoval vytáčení země)

Příspěvek 13.3.2010 11:04:51
CZ Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Tak ti emzáci špatní být nemusejí, ale oni si z nich nepřátele udělaj... Už vidim jak někomu ujede ruka a zmáčkne spoušť.
Airsoft team: 1st Battalion 3rd Marines

Příspěvek 13.3.2010 12:20:13
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No a co když ti emzáci nebudou tak tuctoví, jako byly v SG předtím.... co když prostě někdo z nich bude hodný a někdo zlý :?:

add neznámá planeta: A co když to je Icarus? Nikde nebylo řečeno, že byl zničen úplně :)
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 13.3.2010 12:25:14
Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
ja si myslim ze tiez LA nasla planetu ako Icarus a odohra sa to tento raz opacne ako v "Air" t.j. Zem bude utocit a LA evakuovat na Destiny..trvdenie podporuje ze sa LA na Destiny dostane a nevidim utociace Hataky...navyse ten zaber na Hammonda vyzeral akoby sa prave vynoril z hyperpriestoru(tak isto ako v Air ked prisiel nad Icarus)...

Co sa tyka vystrel z Brany ala Young...tak to bol podla mna Telford.

edit: Marc Jakob si spal pocas Airu?To to je veta ktoru nesmie vyslovit ziaden fanusik SGU...ale tak odpoviem ti Icarus zniceny bol a zobral so sebou aj tri Hataky LA.
Obrázek

Příspěvek 13.3.2010 12:52:12
Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jo sorry mas pravdu... já sem si to špatně pamatoval...
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Příspěvek 13.3.2010 13:15:12
Inpernak Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

ještě jedna věc mě napadla - když ten modul narazil do Destiny tak nezareagovali štíty , prostě to do ní napral bochnul a Destiny nic taky celkem divné ... Stím střílením jsem to myslel tak že Destin v těchto situacích má začít střílet ne ? a ona co ? no nestřílela ... Třeba ty moduly mají přidělanou technologii , která dává pokyn Destiny nestřílet (něco takového musí mít i Shuttle ) vid i ta sonda (modul ) z air po ní taky destiny nestřílela ... tak jsem zvědavej jak to udělaj a nebo ještě přitaženější teorie a tot že jsou to "zlý" antici :D
Obrázek

Příspěvek 13.3.2010 13:34:47
Snail Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

docela mě dostala definice - planeta "třídy" Icarus :rflmao:
jinak myslíte že emzáci budou uctívat antiky? odkud by je asi znali? jen před x lety tam zakotvila některá z antickejch AI lodí, vyhodila bránu a pokračovala...

Příspěvek 13.3.2010 15:01:12
sasa.cz Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

nejhorší na tom je že ten trailer ukazuje části víc dílů a ne jen jednoho
[img][./images/thumbs/omniheader_characters_1270467581.jpg]http://www.gateworld.net/wiki/images/a/a9/Omniheader_characters.jpg[/img]
My Battlefied II Online Profile :
http://www.bf2stats.net/player/93988026/

AS Vápenka....
Co Máte v plánu ?
Mít plán....

Příspěvek 13.3.2010 17:31:53
meisterochmi Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

tak ted sem videl ten trailer....u by se tam mohlo neco dit...
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 13.3.2010 17:42:47
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Snail: Tak v Pegasu je uctívali dávno po jejich smrti/odchodu...

Sasa.cz: aspoň víme, že ty akce atd. nebudou namáčklí v jednom díle, ale bude to ve víc dílech ;)
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

PředchozíDalší

Zpět na Spoilery