zajímavě jste to tu "chtěli" rozjet, ale nějak vám to nevyšlo

a teď k věci:
jak jste si jistě všimly tak oficiální výsledky nominací jsou již venku, takže já osobně děkuji všem co se nominací zúčastnily, ať už nominovaly kohokoliv, v jakékoliv kategorii.
Děkuji.
a nyní k tomu co mi na nominacích vadilo.
- Dost mi vadilo když jste například u nominace na autora psaly do závorky povídku...
- Nadále jste psaly například do nominací na námět, nejprve autora a až do závorky povídku, která ono ocenění získala.
- Dokonce jsem narazil i na proházené kategorii (vynechání mi nevadilo, ale když byla například dokončená povídka jako poslední....
- Nadále mi vadily hodnosti u postav (ano tam jsem se také "provinil" proto bych navrhl příště je dávat u všech postav (doktor, kapitán, plukovník, ...)
- některé nominace byly navíc z části barevné (nemyslím tím nadpisy typu: Dokončená, Nedokončená, Autor, ...
- A na závěr... se mnou dost zamávaly oni dvě nominace v citaci. jak jsem totiž zjistil, tak ačkoliv to vypadá přehledně, tak jsem se dosti u nich ztrácel a při prvním počítání jednu dokonce vynechal komplet
Na závěr třeba dodat že
nic z toho nebylo proti pravidlům, ale myslím že alespoň nějaké věci by se mohli upravit

btw: nevyvracím ani možnost že to bylo mojí osobou (seděl jsem nad tím celkem 6-7 hodin + přestávky)
a na závěr bych chtěl ještě poděkovat všem, co nominovaly přímo mě

člověka to opravdu potěší a dodá mu to motivaci

Děkuji.