Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Soutěže Povídková soutěž 2009

Povídková soutěž 2009

Zde probíhají soutěže Povídkové sekce a jejích podsekcí.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.
Příspěvek 17.1.2010 11:03:43
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

pokud po skončení nominací budeš mít pořád schodnej počet hlasů, tak tam budeš muset dát asi všechny...
takže bych hodil úpravu pravidel
  • Pokud nastane situace, kdy bude některá z povídek mít stejný počet nominací jako jiná a zároveň se díky tomu dostane do top 5, tedy mezi pětici, která postupuje do soutěže, tak postupuje i tato šestá, popřípadě sedmá povídka
  • Pokud se ve finálním hlasování stane že by se nějaká povídka dělila o místo s jinou, bude další kolo, ve kterém budou soutěžit jen dané povídky, "vítězná" dostane vyšší místo a "poražená" nižší místo
snad je to aspoň trochu srozumitelné...když tak se ptejte
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 31.1.2010 16:50:42
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Takže tedy. Nominace byly ukončeny. Budu teď chvíli pilně pracovat na sčítání výsledků. Pokud by se na tom někdo chtěl podílet, klidně může. Víc očí víc vidí. Navíc se těším na to, jak se budeme dohadovat, jestli nějaký hlas platí nebo neplatí. Jakože několik neplatných hlasů už jsem objevila :smile:
Hned jak budu mít sečtené výsledky, odstratujeme velké finále. :D

Edit: Takže výsledky sečtené. Poslední dotaz na ostatní: Máte k tomu někdo něco? Chcete se někdo podílet na sčítání (pro kontrolu), abyste pak neřekli, že spekuluju s hlasy?

Příspěvek 02.2.2010 20:47:18
First Lieutenant
First Lieutenant

Dragon: Díky, s tím zamčením tématu to byl dobrý postřeh. Já si to ani neuvědomila. Nejdřív jsem ho nechala odemčené, kdybych chtěla něco sdělit a pak mi nedošlo požádat o jeho zamčení.
No, každopádně díky. :wink:

A pište sem taky někdo, ať nemusím pořád upravovat příspěvek nebo psát dva pod sebe :lol:

Příspěvek 03.2.2010 16:51:32
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Tak já něco teda napíšu 8)
Kdy plánuješ uveřejnit výsledky nominací???

Příspěvek 03.2.2010 18:10:18
First Lieutenant
First Lieutenant

Hned jak Dragon ukončí vlastní sčítání a já porovnám svoje výsledky s jeho a hned jak se případně dohodneme o nesrovnalostech. :wink:

Příspěvek 03.2.2010 20:59:59
Brigadier General
Brigadier General

lidi tohle padá na mojí hlavu :oops: zítra a možná i dnes dokončím :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 03.2.2010 21:14:56
First Lieutenant
First Lieutenant

Tak, až to budeš mít, pošli mi SZ. Já to porovnám, s tím, co mám já a pak se pohádáme :lol:

No, ale pokud by byl někdo nedočkavý, tak ty závěrečné výsledky se moc neliší od těch předběžných, co byly zveřejněny. :wink: :D

Příspěvek 04.2.2010 00:05:04
Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

No a kdy sem přidáš ty problémové nominace? Jak si říkala, že je špatně uvedený název at..
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Příspěvek 04.2.2010 12:37:11
First Lieutenant
First Lieutenant

No vidíš, to bych taky mohla, ať se k tomu vyjádří i ostatní. Ale myslela jsem, že bych to sem případně hodila, až se dohodneme s Dragonem. Konec konců je jediný, kdo se do počítání zapojil, takže si myslím, že je fér, když to prodiskutuju nejdřív s ním.

Příspěvek 04.2.2010 15:00:40

Souhlas. A já sem nedočkavej. Nějaký termín zveřejnění nemáš??
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Příspěvek 04.2.2010 15:43:18
Brigadier General
Brigadier General

No termín zveřejnění:
zveřejněné to bude až:
  1. spočítám hlasy (mám hotovo)
  2. až provedu vlastní kontrolu (za chvíli se do ní pustím)
  3. až s Eleirou: dohodneme, pohádáme, porveme a povraždíme :D (ne nutně v tomto pořadí ;))

a až se tak stane, tak už mám hafo připomínek k systému nominací, k lidem (ale pokusím se vyvarovat jmenování konkrétních osob), a spotu dalších...

;)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 04.2.2010 18:22:04
Mooony Uživatelský avatar

Hele netrhej mi hlavně korektora na kousky. Navíc od Eleiry bych se nedozvěděla, jak který příběh má pokračování, když mi ji povraždíš, i když...tady bych si vsadila na ni, nic proti :oops: , ale to jsem OT

Příspěvek 04.2.2010 18:36:40
jakop Uživatelský avatar
Major
Major

:offtopic:
Mooony: Čichám sázku.:
Kdo přežije vzájemné setkání - Dragon nebo Eleira?

Já vsázím na Dragona.

:offtopic:
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Příspěvek 04.2.2010 21:40:38
Brigadier General
Brigadier General

zajímavě jste to tu "chtěli" rozjet, ale nějak vám to nevyšlo :D

a teď k věci:
jak jste si jistě všimly tak oficiální výsledky nominací jsou již venku, takže já osobně děkuji všem co se nominací zúčastnily, ať už nominovaly kohokoliv, v jakékoliv kategorii.
Děkuji.

a nyní k tomu co mi na nominacích vadilo.

1. Dost mi vadilo když jste například u nominace na autora psaly do závorky povídku...
  2. Nadále jste psaly například do nominací na námět, nejprve autora a až do závorky povídku, která ono ocenění získala.
  3. Dokonce jsem narazil i na proházené kategorii (vynechání mi nevadilo, ale když byla například dokončená povídka jako poslední....
  4. Nadále mi vadily hodnosti u postav (ano tam jsem se také "provinil" proto bych navrhl příště je dávat u všech postav (doktor, kapitán, plukovník, ...)
  5. některé nominace byly navíc z části barevné (nemyslím tím nadpisy typu: Dokončená, Nedokončená, Autor, ...
  6. A na závěr... se mnou dost zamávaly oni dvě nominace v citaci. jak jsem totiž zjistil, tak ačkoliv to vypadá přehledně, tak jsem se dosti u nich ztrácel a při prvním počítání jednu dokonce vynechal komplet

Na závěr třeba dodat že nic z toho nebylo proti pravidlům, ale myslím že alespoň nějaké věci by se mohli upravit :)

btw: nevyvracím ani možnost že to bylo mojí osobou (seděl jsem nad tím celkem 6-7 hodin + přestávky)

a na závěr bych chtěl ještě poděkovat všem, co nominovaly přímo mě :) člověka to opravdu potěší a dodá mu to motivaci ;)
Děkuji.
Naposledy upravil Dragon dne 04.2.2010 21:51:22, celkově upraveno 1
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 04.2.2010 21:49:10

No tak troufám si jménem všech tobě a Eleire poděkovat. Jelikož vím, že na této soutěži děláte ve volném časa a rozhodně ne ze sobeckých důvodů. Osobně mám v plánu se do soutěže příští rok zapojit (třeba sčítáním hlasů at..).
No a když budu nominovat vynasnažím se, abych neudělal tyto chyby co jsi napsal, jelikož podle všeho to sčítání hlasů ztíží.

Odeslat nové téma Toto téma je zamknuté. Nemůžete posílat nové příspěvky ani odpovídat na starší.
PředchozíDalší

Zpět na Soutěže