Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Star Trek Online

Star Trek Online

počítačové, konzolové, deskové a další hry

Příspěvek 22.1.2010 09:16:35
JemHadar Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ve hře už existuje "Czechoslovak fleet", stačí si napsat o pozvání do kanálu "czsk".

Příspěvek 22.1.2010 10:18:31
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jo, to je pravda. Na stránkách startrekonline.cz je docela dost lidí. :wink: Můžete hópnout na fórum čistě jen o STO.

http://startrekonline.cz/forum.php
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 22.1.2010 13:13:44
Lukec Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Ok beru klidně v 18:30 tam nejspíš budu takže se mnou počítejte.
Obrázek

Příspěvek 22.1.2010 14:09:48
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Pročetl jsem tohle vlákno, projel videa na youtube, přehrabal google odkazy a aniž bych tuhle hru viděl na vlastní oči tak ji chci :D Nejvíc mě nadchlo, že čím vyšší level, tím větší lodička :yahoo: . Jenom doufám, že to není jenom vizuální záležitost, ale že se jí i pořádně zvednou statistiky,sloty na zbraně a kdo ví co všechno
EDIT: Aha tak oprava, tahle hra pro mě ztratila význam. PvP systém dvojitá nula.

Příspěvek 22.1.2010 15:47:49
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

A PvP chceš, nebo PvP nechceš ?
Jinak to opravdu není jen vizuální záležitost, statistiky lodi se s vyšší třídou zlepšují. Sloty na zbraně, přístroje konzole atd taky.. :wink:

Btw, právě jsem si zabojoval s kapitánem Kirkem a jeho stařičkou Enterprise proti klingonům. Zajímavé, vypravit se do minulosti, bylo to pěkně udělané. Akorát se to nemuselo tak sekat, to mě trochu zaráželo. Ale jinak parádní.. :lol:

Jinak, počítám teda že v 18:30 jdeme tvořit flotilu. Budu čekat.. :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 22.1.2010 17:10:01
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

MMORPG bez PvP není MMOPRG :) hrál jsem Lineage, hrál jsem WoW, hrál jsem Aion. V každé z těchto her jsem strávil PvPčkováním mnohonásobně víc než expem. Pojíždět moby je nuda, PvP je pokaždé jiné, pokaždé se něco změní. Jsem holt PvP guy :D

Příspěvek 22.1.2010 17:53:35
Lord_of_war1 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

18:30 ok snad tam budu
Pravda a svoboda jsou věci, které si nalháváš abys si v noci usnul.
Nic sem necítil. Zemřel jsem uvnitř.

Obrázek

Příspěvek 22.1.2010 20:26:45
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak založení flotily se nám tak úplně nezdařilo, tak snad na další pokus. Pokud je tu někdo další z fora, kdo ještě hraje, a chtěl by s námi založit flotilu, tak se ozvěte.. :wink:

Nicméně, po boji s Klingony jsme alespoň provedli povinné focení. Nutno podotknout, že seřazení se bylo zřejmě nejtěžší součást celé dnešní skupinové akce. Obrázek jsem ořezal ve snaze odstranit "nepřátelský kontakt", co se tam narval a zvětšit lodě aby byly poznat.. :oops:
Zleva: Tyraxor, alias ardemon se svou USS Sumatra, následně moje maličkost s USS Niagara Falls, Ashley, alias Lord_of_war1 s USS Freelancer a Lucas Sisko, alias Lukec s USS Swordbreaker.

[img][./images/thumbs/fleeth_1264188012.png]http://img199.imageshack.us/img199/4827/fleeth.png[/img]

Doufám že budeme akci pro velký úspěch co nejdříve opakovat. :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

Příspěvek 22.1.2010 21:50:30
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ach jo. Jak já bych chtěl taky :(
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 22.1.2010 22:20:12
ardemon Airman
Airman

Odpovědět s citací

Akce to byla pekna, jen skoda ze se nam nepodarilo zalozit flotilu. Jeste dodavam jeden screen z trochu jineho pohledu, dokonce mi zmizel HUD, tak se muzete pokochat.

[img][./images/thumbs/startrek1_1264195126.jpg]http://img402.imageshack.us/img402/2/startrek1.jpg[/img]

Příspěvek 23.1.2010 11:27:09
Lord_of_war1 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

To nabihani do jine mapy mi strasne trva takze se nedivte kdyz neodpisu delsi dobu :D jo pomeranci kde ses chtely sme zalozit tu flotilu a nedorazila nam jedna lod
Pravda a svoboda jsou věci, které si nalháváš abys si v noci usnul.
Nic sem necítil. Zemřel jsem uvnitř.

Obrázek

Příspěvek 23.1.2010 11:56:59
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Jak moc tam to PvP je? nebo není? Prostě nějaký objektivní názor :) při expu je možné potkat enemy? Pokud ano jak často se to stává. Jakým způsobem se dá zničit loď? Prostě se do ní střílí až bouchne, nebo se dají vyřazovat systémy ( např motory, zbraně, emitory štítů...) Jak moc velký rozdíl je mezi loděmi? Tím myslím počet slotů na zbraně( například) při povýšení? Prosil bych o opravdové údaje, od někoho kdo to hraje, o kolik se ta loď prostě vylepší :)
EDIT: Našel jsem nějaký ten přehled počtu zbraní příď/záď a podobně, ale kdyz nevím o kolik se posilují přístupné zbraně s levelem tak si těžko udělám představu.
EDIT2: Když dejme tomu dostává křižník nakládačku od tří menších lodí, ty mu vyřadí štíty, tak mu můžou všechny tři poslat výsadek? Případně za jakým účelem? Krást, ničit, obsadit loď?

Příspěvek 23.1.2010 15:13:21
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Pokusím se odpovědět na tvoje otázky.
O PvP ti moc nepovím, jedině ti můžu říct, že pokud nechceš bojovat PROTI živému hráči, tak nemusíš. Jak to vypadá když chceš, to nechám někomu povolanějšímu, já to nezkoušel. Na živé hráče narazíš hlavně při plnění misí, kdy hra automaticky hodí do jedné mise třeba několik spoluhráčů. Podle toho se taky upravuje obtížnost, respektive počet nepřátel.
Loď zničíš tím, že ji prostě rozstřílíš. Nevím jak ostatní typy lodí, ale já se svou vědeckou mám možnost ještě zaměřit se na zbraňové systémy / motory / štíty či pomocné systémy. Co si budeme povídat, zase nijak extra to nefunguje, navíc je to jen dočasné. Pak je tu třeba speciální schopnost jednoho z důstojníků vyslat raketoplány s komandem, které pokud se dostane k lodi, tak vyřadí nějaký systém a transportuje se zpět. Vychytaná věc, ale nemohu to objektivně posoudit, jelikož můj důstojník to neumí.
Rozdíl by měl být znatelný mezi typem lodi. Vědecké by měly mít nejsilnější štíty, což myslím platí, eskorty by měly být silně pancéřované a ozbrojené, ale zas mají chabější štíty a křižníky jsou v tomto směru asi zlatá střední třída. Z toho co jsme měli možnost bojovat pohromadě bych usoudil, že to tak je. Navíc se pak typy lodí liší počtem slotů na zbraně, jejich rozmístěním, sloty na konzole důstojníků a tak dále.
Povíšení určitě zlepšuje loď. Pokud namontuješ stejné zařízení z původní lodi do nové, tak bude výkonnější (například štít). Nevím o kolik, ale můžu ti sem pak klidně dát statistiky lodě 1. třídy a statistiky věděcké lodě 2. třídy.
Třeba štít mark IV má dvakrát větší kapacitu než mark II. Navíc máš štíty, které se rychle regenerují, ale mají menší kapacitu nebo opačně, štíty které propustí 10% energie nebo 5% a podobně. Nebo třeba motory mohou být účinné při podsvětelných rychlostech, nebo nadsvětelných atd..
Pokud jde o náhodný boj ve vesmíru, tak je cílem prostě zničit devět nepřátelských letek. Výsadek jsem v tomto popravdě neviděl. Když sejmou štíty tobě, tak to znamená že máš problém a pravděpodobně tě rozstřílí. S výsadkem se nezabývají. Když sejmeš štíty ty jim, tak žádnou možnost výsadku nemáš, alespoň jsem nikdy nic takového neviděl. Výsadky jsou velmi časté pouze v misích, kdy máš pevně dáno, že musíš jít na palubu nepřátelské lodi a zachránit důstojníka flotily, případně zabavit ukradený náklad a podobně.
Nicméně jsou to právě tyto mise, ze které dostaneš nejvíce exp, takže si výsadků užiješ poměrně dost, ať už na planetu či na loď/stanici. NAvíc bývají nejzábavnější a poměrně originální.. :wink:

Příspěvek 23.1.2010 16:20:22
St0rm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Oki ok. Teď se mi nabízí další otázky. Palba na cíl. Zaregistroval jsem, že lodě mají přední a zadní palposty. Předpokládám, že se natáčejí a nestřílí přímo před sebe? Vždycky sem toužil po vesmírné gamese, která je propracovaná, ale tohle zatím vypadá na epic-fail pro kohokoliv jiného než ST fandu.
Mám z toho rozporuplné pocity. Nejsem Trekie (časem seriály asi sjedu, ale kdy, to těžko říct) a příběh je v onlinovkách docela brutálním způsobem druhořadý. Je tam, arc-story sem znal vždycky, ale něco jako čtení Q zadání nehrozí.. yes, yes, yes, kliknout na target mise, go, zabit, odevzdat, yes. Neeeext.

A s těmi výsadky si to nepochopil. Nemyslel jsem Q výsadek, kterého se účastníš. Jde mi spíše o to vyslat úderný tým, zatím co já velím lodi a pokračuju v boji...
Tím vyřazováním systému, že je krátkodobé, si myslel jako jak? Krátkodobé je celkem jasné, že ho nezrušíš na trvalo, ale například targetnout motory, vyřadit je z provozu třeba na 2-3minutky a udělat si z něj cvičnou střelnici.

Příspěvek 23.1.2010 18:25:49
ardemon Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja se pokusim trochu upresnit jak je to se zbranema.

Napriklad zakladni kriznik ma 2 sloty na zbrane v predu a 2 vzadu, a do tech muzet dat co chces. Tady je priblizny seznam typu zbrani.

turret (cannon) - 360°
beam array - 250°
cannon - 180°
dual beam bank - 90°
dual cannons - 45°
dual heavy cannons - 45°

torpeda - 90° - nekolik druhu, lisi se silou a casem nabijeni
miny - se rozmisti v prostoru, kterym lod zrovna prolita

stupne samozrejme znamenaji vysec v jake muzou strilet, jeste bych dodal ze vez (turret) ktera muze strilet na vsechny strany ma nejmensi DPS za to dual cannons a dual heavy cannons maji DPS nejvetsi, ale zase mas problem si udrzet cil v palebnym poli.

PředchozíDalší

Zpět na Hry