Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak já neměl na mysli pořád chlastat... pařba může být i jiná než jen s chlastem... taková Lan Party by na kolejích taky šla :)
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak co, má někdo taky tak skvostnou náplň práce, že půjde na Silvestra do práce :?: :(

Já bohužel ano, neb je třeba aby se někdo postaral o všechny kteří budou tuze pít, aby neměli prázný skleničky... nejradši bych to nějak zrušil...ale pravděpodobně to budu muset spíš přežít..

Major
Major

Odpovědět s citací

Tak dělat za barem ještě není tak strašný, protože teoreticky si můžeš dát taky... záleží, kde děláš... v našich končinách se to řeší (pokud to není 5 hvězdičková restaurace/hospoda), že ti za barem, číšníci chlastají taky... většinou s těma lidma... a jsou pak dobře nakalení :D :D
Obrázek

Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Prostě Sodoma Gomora velebnosti :D
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Vahisht Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

ZRADA! Všichni slaví silvestra, ale proč? Silvestr je každý rok. Propč lidé neslaví ten silnější z dnešních svátků?
Dnes je 40. výročí začátku UNIXového času! O půlnoci 1.1.1970 se začal počítat čas, který od té doby běží a dnes se jím řídí celý svět :)

Odpovědět s citací

Omlouvám se za double-post, ale:

První příspěvek v tomto roce? :wink:

Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

:bounce: :bounce: :bounce: ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK PŘEJI KAŽDÉ ŽIVOTNÍ FORMĚ NA TOMTO FÓRU I V CELÉM VESMÍRU! :bounce: :bounce: :bounce:

:bye: :bye: :bye: :bye:
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak všechno nejlepší!!! Jsem teďkon takovej načnutej..ještě se musím vrátit čepovat..je to náročný, lidi začínají být velmi nebezpečně opití... Snad kombinace redbull+vodka mě vrátí do hry :)

Vahisht:
Odpověď je vskutku jednoduchá, lidi radši budou kalit každej rok než každých čtyřicet let...Pokud jde o to, slavit a pít více, jistě to stojí za uvážení... :)

Tak vychutnejte večera... já se jdu ještě chvilku stresovat s opilcema a ráno v osm mám být v druhém zaměstnání :D jéééje... :)

Odpovědět s citací

gravidus: neměl jsem na mysli nahrazení silvestra výročím, ale proč lidé aspoň jednou neslaví místo silvestra ono výročí? :D Za 10 let bude 50. výročí

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

A proč neslavit i 41.? :wink:
Já osobně tyhlety dny nijak zásadně neslavím. Hlavně teda takhle: neúčastním se onoho nesmyslného rituálu ožírání. :D
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

floother Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Odpalovali jsme pumy, a jedna z nich nějak zapoměla vyletět a vybouchla na zemi před námi. :)
Jinak, co se dá slavit to se má slavit. :D
Life is worth living for....
flooth is everywhere around us, on the internet.
Svoboda člověka je to, když má pouze jedinou povinnost. Zemřít.
Better to fight for something than live for nothing.
George S. Patton

TENTHIUS Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Jenom tak mimochodem, měl jsem možnost vidět chvíli ze silvestrovského programu našich televizí a musím říct, že letos to byla fakt slabota. Snad nejlíp na tom byla ČT1 která aspoň měla velký zábavný pořad s víceméně inteligentním humorem a pěveckými výplněmi. Narozdíl od toho Nova byla trapárna největší. Jediný, na co se dalo koukat byli Comeback a Stahovák, Ordinace byla plná trapného humoru a ten kousek z Ulice, co jsem bohužel viděl...no fakt větší trapárnu už jsem dlouho neviděl. Prima nepředvedla nic novýho, maximálně silvestrovské vydání běžných pořadů typu "Hádej, kdo jsem". No a z ČT2 jsem neviděl nic, takže nebudu hodnotit, abych jim nekřivdil. Btw. neví někdo, jestli na Nově ty písničky z Václaváku byl přímej přenos? Mě se totiž zdálo, že už to bylo z loňska...
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Major
Major

Odpovědět s citací

Radši než tohle jsem si zašel zafandit a zapařit na kamarádovu kapelu...
Obrázek

Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak taky přeju všem všechno nejlepší do novýho roku. Co se mě týče, tak tenhle Silvestr nedopadl zcela podle mých představ, a to jen mírně řečeno. Plánovala jsem si udělat od odpoledne do půlnoci pohodovej filmovej maraton, o půlnoci se jít kouknout na ohňostroj a případně taky odpálit rachejtli atd. V ožírání se a podobně já žádnou zábavu nevidím. Ovšem místo toho jsem si musela hrát s mou jedenáctiletou ségrou a babičkou. Ještěže alespoň nepustili Novu, to bych fakt vraždila. No, o půlnoci jsme se byly kouknout ven, bouchalo to pěkně. Kvůli přehnaně starosltivé babičce jsme ovšem nesměly odpálit ani rachentličku (co kdyby se nám něco stalo, co kdyby to vlítlo sousedům do okna, co kdyby...). Tož asi tak.
Ovšem zabíjela bych některý parchanty, který nejenže nedaj pokoj, ale navíc s tím boucháním pěkně ostatním ztrpčujou život. Mně stačilo, když jsem po poledni šla se psem ven. Na louce jsme si daly trénink frisbee, pohoda. Po cestě kolem jde parta malejch kluků, tak lehce přes deset let. Hajzlové tam začali odpalovat dělobuchy a sledovali, jestli mi čokl vyděšeně nadskočí nebo dokonce zdrhne :wall: Naštěstí mýmu psovi rány nevadí, ale přece jen když to bouchne deset metrů od něj, tak se zarazí a čumí co se to jako děje. No, kluci z toho měli děsnou prču. Byla bych je seřvala, ovšem kvůli citlivýmu čoklovi jsem nemohla, místo toho jsem musela hrát že se nic neděje. Bych vraždila nejradši :palka:
Takže všem vám radím, nikdy, NIKDY se nedávejte na čoklařinu, je to děsně nevděčnej koníček, kterýmu když propadnete tak už se ho nedokážete vzdát.
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení

Rekord v Battle Tower: Diamond - 46
Platinum - 20

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek - help these little guys hatch by click :-)

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak nova je trapná naprosto jakýkoliv den v roce, na to už jsem si zvyknul... Pokud vím na dvojce dávali poslední noc s andělem, aspoň trošku undergroundu, anděla moc nemusím, ale kvůli těm písničkám a kapelkám se na to možná kouknu, jestli to bude na ivysilani :)

Jinak kromě 3 hodin spánku jsem byl asi 20 hodin v práci, sice odlišná pracoviště...ale bylo to sakra náročný... ve dvě odpoledne jsem přišel a zachrápnul jsem si trošku...takže teď už je to paráda..jenom myslet na vejplatu ;)

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo