Si asi nerozumíme, já na kolejích nejsem, bydlím tak půl hodiny vlakem od školy... proto nemůžu navázat takovej kontakt s těma z kolejí, protože jsme jaksi mimo a to nejsem sám... kamarády mezi nima mám, ale hold mi to nedovolí tam s nima chlastat nebo tak, když už bych mohl, tak je pátek a oni už jsou doma někde .... To, že budu další semestr s jinýma jsem myslel lidi ve skupině... na přednáškách je celý náš obor + další lidi takže něco kolem 300 lidí (beru, že je to nějaká záživná přednáška

) a pak máme cvika/seminárky, kde je nás cca 20... na první semestr mi škola přidělila rozvrh, na další a další si ho už musím dělat sám, záleží taky na známkách a kreditech... takže teoreticky, kdybych se domluvil s někým známým, tak by to šlo, ale rozhodně nebudu s těma stejnýma... taky za tu dobu, co tam budu poznám jen drtivou menšinu lidí z celé té fakulty... je nás tam kolem 700 a to potkáte opravdu jen malý kousek...
gravidus píše:
Kdybych se na to díval jako ty tak žádný kamarády nemám...všechny moje kamarády sem dřív naprosto nenáviděl...

Na to bych jen řekl: co se v mládí naučíš, ....