Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Ray píše:
Ježiš, to je zas dneska duchaplný gaychat...

Když má člověk co říci, tak nemůže mlčet :) i když by pravděpodobně někdy měl.
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak popojedem... :D Podle mě to Schumacher pro prachy nedělá, ani jenom proto že by ho to bavilo... prostě je to člověk který má rád, když se na něj koukají kamery a všichni ho obdivují... Resp. když si na to zvykne tak je mu pak doma smutno..

Co se týče Rossiho, podle mě se akorát rád předvádí a to je vše.. Ačkoliv mu taky fandím protože to jakým způsobem vyhrává i v podstatě se slabym strojem je excelentní výkon, ale když náhodou prohraje nebo dokonce udělá propadák tak se za nim ve stáji zavřou dveře a nevydá ani tiskový prohlášení..natož aby mával lidem...

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Lazy: to jsem se právě naučil za těch 20 let od lidí z našeho krásného městečka a okolí :) . Brno, který je blízko je ještě horší... stačí mi jedna jízda tramvají :D a už mám zkaženej celej den :D

gravidus: to po prohře dělaj všichni... ale jen někteří po výhře se předvádí... a to se mi na něm líbí, chce pobavit svoje fanoušky... viz jeho scénka se záchodem :D :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Wanted: záleží aj na tom, čo hľadáš, alebo na čo sa zameriaš. V tom Brne, ktoré je také hrozné žijem 4 roky a také desné mi nepríde. Stretla som v ňom veľa dobrých ľudí. Niektorí síce nepochádzali priamo z neho - ale kto žije celú dobu tam, kde sa narodil? A môžem povedať, že sú medzi nimi ľudia, ktorým by som bez mihnutia oka zverila život. Tých je síce menej, ale sú aj taký.
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

Major
Major

Odpovědět s citací

Tak když jsem jel na sraz, taky jsem potkal fajn lidi nebo mám kamaráda až z Budějovic, ale jak často se s těma lidma vidíš... a na VŠ se zatím jen otrkávám a k lidem z kolejí hold tak "nepřirostu" protože tam nemůžu být ani tak často, abych se s nima ztmelil, navíc, když asi každej semestr budu s někým jiným, celkem zbytečný se nějak sbližovat na 3 měsíce...

Já už bych to neřešil... náhodná myšlenka dne už přešla... :D

Když jsme byli u toho hokeje a sportu... co říkáte na tu "malou" porážku od Švédu na MS 20 ? :D
Obrázek

Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nehovorím len o ľuďoch zo zrazu. S niektorými častejšie, s iným menej. Pokiaľ to priateľstvo vážne za niečo stojí, tak mu nevadí, keď sa nevidíte tak často. Ale máš pravdu, už končím.
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Wanted píše:
když asi každej semestr budu s někým jiným, celkem zbytečný se nějak sbližovat na 3 měsíce...

Když si o to požádáš ještě před koncem ak. roku, tak tě daj s kym jenom budeš chtít.. Ale pokud se na to díváš takhle tak je mi tě celkem i líto... a nedivim se že znáš jenom kretény...

Kdybych se na to díval jako ty tak žádný kamarády nemám...všechny moje kamarády sem dřív naprosto nenáviděl... :D

Major
Major

Odpovědět s citací

Si asi nerozumíme, já na kolejích nejsem, bydlím tak půl hodiny vlakem od školy... proto nemůžu navázat takovej kontakt s těma z kolejí, protože jsme jaksi mimo a to nejsem sám... kamarády mezi nima mám, ale hold mi to nedovolí tam s nima chlastat nebo tak, když už bych mohl, tak je pátek a oni už jsou doma někde .... To, že budu další semestr s jinýma jsem myslel lidi ve skupině... na přednáškách je celý náš obor + další lidi takže něco kolem 300 lidí (beru, že je to nějaká záživná přednáška :D ) a pak máme cvika/seminárky, kde je nás cca 20... na první semestr mi škola přidělila rozvrh, na další a další si ho už musím dělat sám, záleží taky na známkách a kreditech... takže teoreticky, kdybych se domluvil s někým známým, tak by to šlo, ale rozhodně nebudu s těma stejnýma... taky za tu dobu, co tam budu poznám jen drtivou menšinu lidí z celé té fakulty... je nás tam kolem 700 a to potkáte opravdu jen malý kousek...

gravidus píše:
Kdybych se na to díval jako ty tak žádný kamarády nemám...všechny moje kamarády sem dřív naprosto nenáviděl... :D

Na to bych jen řekl: co se v mládí naučíš, ....
Obrázek

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já bydlím taky půl hodiny cesty vlakem od školy a na kolejích jsem. A DÍKY BOHU ZA TO!
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

Major
Major

Odpovědět s citací

Tohle závidím na těch kolejích, ale co se týče jídla až po nevím co, tak toho se bojím :D a to jsem rád, že jsem doma, když to mám tak blízko... navíc stipendium není nijak extra vysoký a cenu za pokoj s internetem to pokryje tak z 1/4... Taky ho dostávám, což mi příjde trochu nefér oproti lidem někde z tramtárie, že dostávají stejně jako já, pomale Brňák :D :D
Obrázek

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jídlo se dá pořešit, ale ten chlast leze do peněz...

Major
Major

Odpovědět s citací

To věřím... :D . Když už jdu zapařit, tak to pořádně roztočit :D :D

Mno Jídlo... teda kam se hrabe naše menza na menzu třeba Masárny, ale i tak bych ty jídla potřeboval 2-3, abych se pořádně najedl... a to jsou to normální porce, kterých se všichni ostatní nají :D :D
Obrázek

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Musíš být kreativní. V menze jsem za rok a půl taky nebyl. Egypťani taky postavili pyramidy na chlepu a pivě.

Major
Major

Odpovědět s citací

No tak jasný, ale jelikož nejsem z kolejí, tak tam chodím občas na oběd... a to tam chodí hoodně lidí, hlavně ti, kteří to mají pár metrů od bytečku na kolejích :)
Obrázek

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já jsem na privátu (naše koleje přidělované pouze prvákům a navíc otřesný.. prej bývalý ústav pro děti :) tak proč z toho neudělat koleje :D ) V menze jsem byl jednou v prváku tuším... nevaří špatně, ale chodit tam nějak pravidelně s mym rozvrhem je bez šance... Takže si vařim... sem celkem kreativní a baví mě to..hlady neumírám tak co...

Zároveň jak řiká Raynor, ten chlast leze do peněz fest... člověk má plán co si za těžce vydělaný peníze koupí a nakonec je stejně profiltruje přes játra :D

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo