Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Sedm Stran - Dokončeno

SG: Sedm Stran - Dokončeno

Příspěvek 15.10.2009 18:37:58
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Samozřejmě jsem rád že se díl líbil i vám :)

a samozřejmě děkuji za příspěvky (all)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 15.10.2009 20:04:50
Patas25 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Jedním slovem PARÁDA. Akorát se mi zdá že jsem tam našel jeden překlep. Viz dole.

Štít replikátorů neměl proti zbraním Noxů žádnou šanci. Noxové, jakožto hrdí spoluvynálezci dronů a vynálezci mnoha jiných zbraní a nejrůznějších technologií, se nebáli použit veškeré prostředky. Jednotlivé bloky replikátorů u sebe nedržely dosti pevně na to, aby mohly odolat tak intenzivní palbě.
Replikátoři se ovšem také snažili a pálili vším, co měli, ale jediné, co měli, byly projektily bloků, které Noxové bez milosti sestřelovali.
Bitva netrvalo dlouho a po jejím konci se lodě Noxů(Nemá tam být Replikátorů?) rozletěly.

Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Příspěvek 15.10.2009 20:09:25
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

:)
jsem rád že se to líbilo a vítám tvojí aktivitu :)

Patas25 píše:
(Nemá tam být Replikátorů?)

ne opravdu nemá :D
Replikátoři byly zničeni a lodě Noxů se rozletěli (změnily směr, rozdělili se, opustily oblast) ;)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 15.10.2009 20:11:52

Odpovědět s citací

jako tak já sem to pochopil jako že rozletěli na několik částí... kdyžtak tam dopiš například do hyperprostoru at je to všem jasné ale jinak jak sem říkal SUPER!
Je to taková výzva, taková prosba. Chtěl bych se naučit programovat v Cčku, proto bych chtěl poprosit někoho z této komunity, kdo tento jazyk ovládá a byl by ochotem sem tam poradit, případně doporučit nějaké zdroje.

Příspěvek 16.10.2009 21:49:38
Pacoz Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

vsechno sem to precetl za jeden den a je to proste nej uz se nehorazne tesim na dalsi
A taky ten Čech jak se menuje....no....
Doktor Zelenka?
Jo,ten....

Příspěvek 17.10.2009 18:46:54
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

tak další povedený díl a to s tím opakovaným povznesením bylo fakt povedené :)

Příspěvek 18.10.2009 11:07:48
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Vítám dalšího čtenáře :)
jinak jako vždy jsem rád že se vám povídka líbila :) a díky za příspěvek ;)

Patas25:

nevím, nevím. možná to upravím až bude další díl (s odstupem kvůli PDF...aby nebyly dvě verze a aby jakop nemusel předělávat :)) ale jestli to upravím se ještě rozhodnu :) ale jinak díky za připomínku ;)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 29.10.2009 13:44:21
jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Dragon Mě to neva, u tebe je předělání otázka tak 5 minut. To u StarGate_-_Last_Ancient od Mackenzie je to horší, těch jejich 848 (z toho je 844 stran povídek) se převádí víc jak 10 minut :D

Jinak díl jako vždy pěkný a to že se Daniel opět pozvnesl jsem opravdu nečekal, čekal bych spíš, že ho necháš umřít :D .

Pacoz Jen tak pro informaci, četl jsi to přímo z Fóra nebo z PDF???
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Příspěvek 29.10.2009 15:36:30
Pacoz Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

z fora já pdf neberu ....proc?

a kdy bude další díl?
A taky ten Čech jak se menuje....no....
Doktor Zelenka?
Jo,ten....

Příspěvek 29.10.2009 16:53:00
jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Pacoz píše:
z fora já pdf neberu ....proc?

Já jen tak, zajímá mě, zda PDF čte i někdo jiný, než jen já :D
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Příspěvek 29.10.2009 17:52:55
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

jakop:
když říkáš že ti to neva.... :D

jinak co se stahovanosti týče tak na ulozto jsem to už dost mazal, ale to co tam z PDF od tebe zůstalo má následující

Sedm stran 26 0x
Sedm stran 25 1x
Sedm stran 24 2x
Sedm stran 23 17x+4x (je tam dvakrát) takže 21x celkem
Sedm stran 20 0x

Borealis (vypisovat oba názvy nebudu :D)
20 - 17+5; 19 - 26x; 18 - 7x; 16 15x;

A na závěr Pomsta 235x

;) tyto čísla mi udává Ulozto...

bohužel lze z toho vyčíst že konkrétně u 7S je stahovanost mizivá, ale i přesto je a já věřím že se zvedne...pokud ne tak alespoň ten jeden člověk má z toho požitek :)...
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 30.10.2009 12:57:48

Odpovědět s citací

No já to moc nestahuju... ale rozhodně si to tu čtu!

Příspěvek 30.10.2009 13:12:45
jakop Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Dragon Díky za tu statistiku, člověka potěší, že to nedělá jen pro sebe :D .

Chápu, že většina "starých" čtenářů to čte přímo z fóra, ale pokud je tu někdo "nováček" a čte povídku od začátku, tak je pro něj rozhodně lepší mít to v jednom souboru, přece jen 7stran má už 138 stran a z toho je 136 stran samátná povídka. :D
jakop
E-Mail - jakop@lit.cz
Skype - jakop_osik

Příspěvek 31.10.2009 08:46:38
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

Jakop:
no tak je několik lidí (patřím mezi ně :D kterým dělá čtení z monitoru problémy (já například mám problém přečíst víc jak pět str najednou….to na rovinu oznamuji že to vzdávám a odkládám….ano později si to přečtu. I když je pravda že někdy vezmu i víc str. najedenou, ale to mě ten příběh musí fakt chytit a to se stává málokdy že mě to chytí tolik, ne není to autorem, nebo díle, ale mnou, protože mě po nějakém tom čase bolí oči…asi každej zná.., jen mě nebolí z monitoru do toho vydržím, ale nevydržím to čtení…každopádně pointa je v tom že na fóru to nemáš černá na bílím ale černá na… no prostě na nějaké barvě :D ;)) jinak PDF je dobrý když je člověk mimo net a chce si to přečíst (vlak a jiné) a pak jsou lidi jako ty :D kterým to PDF vyhovuje…já nemýt ten problém s očima tak mi to taky přijde asi i lepší ;)

Jakop píše:
přece jen 7stran má už 138 stran a z toho je 136 stran samátná povídka.

ano je tu mnoho dlouhých povídek :D ale jak ty už víš tak cosi plánuji (respektivě dvě díla jen to jedno..no nějak se tomu moc nechce, a mám obavy že to vázne na mé straně :() ale to druhé, které budu psát sám tam jde o to že těch str bude krapet víc :D přeci jen byl to nápad na cca 200 stránek maximálně, ale nějak se i za ten cca půl rok v hlavě rozležel a ono to bude krapet delší…těch 200 str. bych tam vyděl spíš na nějakej ten začátek, takže jsem potom zvědav na nového čtenáře, ktrej přijde ke konci a bude to číst s fóra... já osobně bych to nezvládl, v tomhle má PDF svoje kouzlo ;) :lol: (k tonu druhému projektu se vyjadřovat zatím nebudu)

ALL:
Dnes mám v plánu vrhnout se na díl 27 a něco s ním udělat…doufám že se mi to povede tak že bych ho zítra posla na korekci, ale vzhledem k jistém okolnostem je to něco co neslíbím….ale zato se o to pokusím ;)

A zpětně budu reagovat na povzneseného Daniela :lol:
Já? A zabít Daniela bez povznesení? Za co mě máš :D to je to nejlepší co mě kdy napadlo. (jak způsob „smrti“ tak její účel..tedy to povznesení :D) jednak to přineslo úrodnou půdu :D aneb možnost na hlášky :D a za druhé se nechte překvapit ;) vždyť mě všichni snad už „znáte“ :D…když čekáte očekávané tak vás překvapím neočekávaným a když očekáváte neočekávané tak naopak :lol:

Jinak vzhledem k jistým narážkám :D no možná ne tak narážkám z vaší strany jako obav z mé….doufám že mě po díle (cca 28-30) neukamenujete, toho konkrétního dílu/nápadu, se opravdu bojím, tak na mě opatrně a neberte velký kameny... jop štěrk by byl dobrej, ale lepší by bylo kdyby steho házeli po kamínkách ;)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 31.10.2009 11:06:20
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

neboj z tater to padá rychle tak to budeš mít rychle za sebou :rflmao: jianhk docela by mě zajímalo co to je za tak závažnýho že tě budeme chtít ukamenovat...(ikdyž proč bysme to dělali to by to pak už nikdo nedokončil :( :scared: )

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky