Jakop:no tak je několik lidí (patřím mezi ně
kterým dělá čtení z monitoru problémy (já například mám problém přečíst víc jak pět str najednou….to na rovinu oznamuji že to vzdávám a odkládám….ano později si to přečtu. I když je pravda že někdy vezmu i víc str. najedenou, ale to mě ten příběh musí fakt chytit a to se stává málokdy že mě to chytí tolik, ne není to autorem, nebo díle, ale mnou, protože mě po nějakém tom čase bolí oči…asi každej zná.., jen mě nebolí z monitoru do toho vydržím, ale nevydržím to čtení…každopádně pointa je v tom že na fóru to nemáš černá na bílím ale černá na… no prostě na nějaké barvě
) jinak PDF je dobrý když je člověk mimo net a chce si to přečíst (vlak a jiné) a pak jsou lidi jako ty
kterým to PDF vyhovuje…já nemýt ten problém s očima tak mi to taky přijde asi i lepší
Jakop píše:
přece jen 7stran má už 138 stran a z toho je 136 stran samátná povídka.
ano je tu mnoho dlouhých povídek
ale jak ty už víš tak cosi plánuji (respektivě dvě díla jen to jedno..no nějak se tomu moc nechce, a mám obavy že to vázne na mé straně
) ale to druhé, které budu psát sám tam jde o to že těch str bude krapet víc
přeci jen byl to nápad na cca 200 stránek maximálně, ale nějak se i za ten cca půl rok v hlavě rozležel a ono to bude krapet delší…těch 200 str. bych tam vyděl spíš na nějakej ten začátek, takže jsem potom zvědav na nového čtenáře, ktrej přijde ke konci a bude to číst s fóra... já osobně bych to nezvládl, v tomhle má PDF svoje kouzlo
(k tonu druhému projektu se vyjadřovat zatím nebudu)ALL:Dnes mám v plánu vrhnout se na díl 27 a něco s ním udělat…doufám že se mi to povede tak že bych ho zítra posla na korekci, ale vzhledem k jistém okolnostem je to něco co neslíbím….ale zato se o to pokusím
A zpětně budu reagovat na povzneseného Daniela

Já? A zabít Daniela bez povznesení? Za co mě máš

to je to nejlepší co mě kdy napadlo. (jak způsob „smrti“ tak její účel..tedy to povznesení

) jednak to přineslo úrodnou půdu

aneb možnost na hlášky

a za druhé se nechte překvapit

vždyť mě všichni snad už „znáte“

…když čekáte očekávané tak vás překvapím neočekávaným a když očekáváte neočekávané tak naopak
Jinak vzhledem k jistým narážkám
no možná ne tak narážkám z vaší strany jako obav z mé….doufám že mě po díle (cca 28-30) neukamenujete, toho konkrétního dílu/nápadu, se opravdu bojím, tak na mě opatrně a neberte velký kameny... jop štěrk by byl dobrej, ale lepší by bylo kdyby steho házeli po kamínkách