Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
Jen k tomu Zelenkovi V 1.sérii řekl nevím jakém díle to byle ale pamatuji si pár jeho hlášek anglicko česká verze."Ježis marja já stěmahle hercama nemůžu pracovat." ten AXN." Ježiš marja (ale ty herce vynechal) ."
Předabovalki ho takhle-"Ježíš marja kolikrát to mam těm lidem opakovat"-Ten dabing je fakt na nic.Nechápu jak sem u toho mohl vydržel 4 serie( Pátou už mam v angličtině).
Předabovalki ho takhle-"Ježíš marja kolikrát to mam těm lidem opakovat"-Ten dabing je fakt na nic.Nechápu jak sem u toho mohl vydržel 4 serie( Pátou už mam v angličtině).
a co si čekal, že tam řekne "jéžiši já s těma hercema nemůžu dělat?" Mě se dabing zdá slušný až na to časté střídání Toddových hlasů
No tak to by mě taky velice zajímalo, ale co jsem slyšel, tak režisér o něm ví a jestli bude mít Prachař čas, tak by si ho nadabovat měl, ale kdo ví jak to nakonec je.