Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

Vanguard Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

No nic, těšil jsem se, že se podíval na ten roj meteorů, ale jak to vypadá, stejně bych neviděl nic.
Navíc dnes ještě padli Kabáti. Všechno to dohromady není zrovna nejlevnější a navíc bychom ještě skončili někde na kraji, kde uvidíme velké kulové. Takže asi nikam nejedu a počkám si na příští rok, až budou koncertovat v Ostravě (sice to nebude megakoncert, ale bude to Kabát :yahoo: ). :-)

Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

smazáno autorem
Naposledy upravil Ivory dne 16.8.2009 20:10:57, celkově upraveno 1
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To je tragédie, na youtubu už nejdou pouštět hudební klipy.... zkoušel sem jich asi deset a všechny už jsou stažený kvůli autorským právům..

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

gravidus: To som zistil pár mesiacov dozadu a vygooglil som, že bol nejaký spor medzi YT a nejakým veľkým vydavateľstvom.

Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Včera, dnes i zítra je v našem městě akce zvaná Lounské váení. Program (alespoň pro mě) nic moc, zaujal mě jen program kynologického klubu na výstavišti. Celá voříškiáda byla ozvláštněna tím, že jen o pár metrů dál se stavěly altány a pavilony pro výstavu Dům 2009, která tam má být příští týden. Osobně jsem shlédla jen pár ukázek agility, kde mě dost štvaly dlouhé přestávky mezi jednotlivými běhy. Odešla jsem celkem brzo, protože i když pejsci byli opravdu hezcí, chyběla mi tam ta atmosféra, která byla na coursingu. Taky program nic moc. Agility a tanec se psem? Fajn, skvělý, na to se ráda podívám. Soutěž o nejšikovnějšího psa? No dejme tomu, ale nic moc pro mě. Nejsem zrovna příznivcem toho, když se pes učí triky jako válet sudy, chůze po zadních, podávat tlapku atd. Možná je to taky jeden z důvodů, proč jsem si pořídila chrta :D Přijde mi to jako dost hloupost a dělání ze psů debily. Psí módní přehlídka mě nelákala ani v nejmenším. Chudáci psi, zvlášť v tom dnešním vedru.
Rozhodla jsem se, že radši zaskočím do kina, které má o tomhle víkendu kolem poledního program zadarmo. Dávali Mimozemšťané v akci, dílko dělané jen a pouze kvůli 3D efektu. I když musím říct, že se mi při těch jízdách občas zhoupnul žaludek :D Je to lehce přes půlhodinová ptákovinka o mimozemšťanech, kteří hledají novou planetu a náhodou natrefí na tu naši. Když letí prozkoumat životní podmínky, náhodou přistanou v právě dodělaném zábavním parku, takže se s nimi svezeme na několika atrakcích. Prachy by mi bylo líto za to dál, ale když to bylo zadarmo, tak co.
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení

Rekord v Battle Tower: Diamond - 46
Platinum - 20

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek - help these little guys hatch by click :-)

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Ne, tak psi nás nezajímali. :smile: :wink:
My byli v sobotu na obědě, v galerii, na věži chrámu, večer jsme si šli poslechnout Chinaski a v neděli jsme ještě byli v muzeu. Příjemně strávený víkend. Do galerie bych normálně nešla, protože platit za prohlédnutí modrých čtverců na zdi bych opravdu nechtěla. :smile:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

To se mi stalo nedávno, když jsem byl na pamatníku v Hrabyni. Měli tam vystavené obrazy nějákých (pseudo)umělců a o některých bych klidně řekl, že i moje šestiletá neteř kreslí líp. ;-)
Dále tam měli například expozici o Afghánistánu, s přiloženými fotkami nějákého českého vojáka (nejvíc mě asi dostal zápis v návštěvní knize: "Odkud to je?" přitom všude měl napsáno, že z Afg. ;-)).

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

To já měl chuť se do tý galerie v Lounech ještě vrátit a vyžádat si nějakou exkurzi s komentářem :rflmao:
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

General
General

Odpovědět s citací

Přitom, jak se na nás ten chlap díval bych se spíš nedivila, kdyby nás osobně nevyhodil a ještě po nás nezačal něčím házet :lol:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

To jako ten vtip:
"Co je tohle?"
"Pasoucí se krávy."
"A na čem se pasou?"
"Na ničem, všechno snědly."
"A kde vůbec jsou ty krávy?"
"Proč by tam byly, když všechno snědly?"

:lol:

General
General

Odpovědět s citací

Lamer.cz

<a> Cus, proč jsi nebyl dneska ve škole?
<b> To neuvěříš, co se mi stalo!!! Že jo, jdu na vlak, co je po osmý v Brně. ECčko, pohodlný sedadla, kupé prázdný, uvelebím se. Průvodčí mě checkne za Pardubkama, tak si chci na chvíli schrupnout... Najednou cítím, jak mi vibruje mobil, říkám si: "Kterej ko*ot mi píše takhle brzo ráno?!", vytáhnu telefon a na tam zpráva: "Welcome to Hungary!" Podívám se na hodinky a ono je poledne!
<a> Si děláš prdel?! :D :D :D A cos dělal?!
<b> No co! Vystoupil jsem v Budapešti, poslal odtamtud pár pohledů, protože tohle by mi lidi nevěřili a jel zpátky! Ještěže přišla ta SMSka, ten vlak jinak jede až do Bělehradu!

:rflmao:

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak to mě se stalo taky i když na podstatně menší vzdálenosti.. ale dobrý :rflmao:

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

To není zlý, mýmu mistrovi na brigádě se stalo to, že dvakrát přejel stanici. Jednou usnul po cestě domů, takže končil daleko za ním - kde teda, co s časem, našel známýho a opil se s ním. Když potom jel teda znova domů, opět přejel a skončil zase jinde :lol:

On something completely different, todlecto už někdo viděl?
Astronaut Buzz Aldrin Recounts Apollo 11 UFO Encounter
http://www.youtube.com/watch?v=XlkV1ybBnHI

Trochu to staví to, co řekl někdy před rokem Edgar Mitchell, do zajímavějšího WTF kontextu.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

General
General

Odpovědět s citací

Teď tě trochu nestíhám. O tom, že posádka Apollo 11 něco viděla, se snad vědělo, ale co přesně řekl Edgar Mitchell a co je to wtf? Tedy já to nevím, co řekl. :wink:

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Edgar Mitchell je astronaut z Apolla 14, který někdy loni vyřejně řekl, že se NASA setkala s emzákama, načež se mu všichni vysmáli. Myslím, že i tady se to míhlo. Jako ne že bych byl nějaký Mulder a hledal teleskopem talíře, ale příjde mi to s tím Aldrinovým vystoupením docela v zajímavém sledu.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo