Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Nevím, nějak se mi na tom nezdá pokles HDP. 8)

Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

No jo, je rozdíl, když ti HDP spadne o nějaký % a ne, že každou vteřinu klesně o několik tisíc :lol: to tam za chvílu nebude nic :lol:

Jinak dluh zajímavej, ještě jsem neviděl tak velkou číslici a za tím měnu :lol:

gravidus: no právě :lol:

Raynor: mně tam chytl ten děj a takový odpočinkový to bylo... však jsem se u toho učil na maturitu a tu jsem zvládl chvalitebně uplně celou, tak bych řekl, že to pomohlo, jinak na podzim by měla být druhá série, se nemůžu dočkat až to bude dál pokračovat... Možná, že jak si psal i v jiným topicu, že je to takový křečovitý, jak se k sobě ty hl. postavy dávaj, že je to v tom takový originálnější... přeci jen u LOSTů bylo asi daný, že se budou muset zkamarádit všichni...
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To je to kouzlo ekonomiky, hdp sice klesá (spíš padá jako štít atlantisu v rising), ale není v mínusu, meziroční růst jsou asi 2% nebo nějak tak kolem...

EDIT: Zase jsem tu na fóru jedinej.. copak chodí všichni spát tak brzy?

Lidi, potřeboval bych radu.. Koukám si takhle pěkně na SGA na Tao of Rodney, ve kterém má na příkaz Elizabeth Shepperd pomoci ROdneymu s povznesením, protože on sám žil nějakou chvíli s antiky, ve kterém díle to bylo???

EDIT: Nepiš dva příspěvky pod sebe. RomanArts

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

2-12 Epiphany.

Juras: Vztahy mezi postavama se dají udělat tak, že se postavy mají rády (např. Friends), že se postavy nemají rády (např. Shield) nebo se vztahy v seriálech úplně pominou a nedělají se (viz. Stargate SG-1). A třetí příklad je IMO chybný, a Fringe mi zatím připadá, že jde po stejné cestě ničeho.

Jinak dluh je mrazivě funny.

EDIT: Nepiš dva příspěvky pod sebe. RomanArts
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Náhodná (OK, tak ne úplně náhodná, no :D ) událost: u nás v Lounech se na cvičáku běžel závod v coursingu a to bych nebyla já, abych se tam nezaskočila podívat alespoň na čumendu. Chtěla jsem vzít s sebou i svýho psa, aby se na tréninkovém běhu trošku utahal a měl změnu oproti našemu normálnímu aportování, bohužel ten dement si poranil tlapku, takže teď pajdá, hajzl jeden mrňavá. Zabít ji je málo :palka:
Ale užila jsem si to i tak. Přišla jsem tam už krátce po čtvrt na devět, abych měla jistotu, že stihnu už první běhy (měly začít v půl deváté). Nejdřív jsem se porozhlédla po osazenstvu a víc než mile mě překvapila poměrně vysoká koncentrace mého plemene (vipeta) v počtu asi deseti dvanácti kusů. S většinou z nich jsem se musela hned seznámit :D Jeden z nich na mě začal vyskakovat a dávat hubany na nos. Silně mi tím připomněl jistého žíhaného parchanta, který si v tu dobu chrápal doma na gauči...
Druhým nejpočetnějším plemenem byli asi barzoji, bylo jich tam taky kolem desítky. Jedna barzojí slečna (Camilla se jmenovala) si ke mně sama přišla a začala se ke mně lísat k pobavení mému i jejich páničků, jakmile zpozorovali, že mi ta psí pozornost nevadí.
Vzhledem k jistým technickým obtížím (motorka, s jejíž pomocí se měl natahovat naviják na hlavní dráze, přestala jako na potvoru fungovat, takže páníčci si natahovali návnadu na kilometr a půl dlouhou trať sami) se začalo běhat o trošku později. Já skoro neustále pendlovala mezi oběma tratěmi (tou, na které se běžel hlavní závod a tou tréninkovou), v závislosti na tom, kde zrovna běhalo nějaké chrtí plemeno. A byl to rozhodně skvělý zážitek, i když se vyskytly i humorné chvilky. Například jeden ridgeback, který běžel trénink, po několika metrech ztratil zájem o střapec a šel radši pozdravit "tetu rozhodčí". Nejspíš si u ní chtěl udělat očko :D
Docela legrace byla i sledovat běh malého italského chrtíka na velké trati, který se v čerstvě posečené trávě málem ztrácel. Přesto celou trať proběhl a zaběhl náderný běh.
Podivovat jsem se pak musela výdrži dvou malých kníračů, kteří po celou dobu, co jsem tam byla (lehce přes čtyři hodiny) prakticky bez přestávky štěkali. Pravda, ke konci už pak byli trošku ochraptělí. :rflmao:
Docela zajímavé bylo, že nejvíc neštěkali chrti (snad s výjimkou faraonů), ale jiní psi. Chrti většinou stáli klidně a čekali, až na ně přijde řada (v tom vynikali zejména barzoji, saluki lehce tahaly a vipeti se z větší části vzpínali na vodítku, jak chtěli běžet).
Litovala jsem, že tahle akce neměla žádnou propagaci v místním tisku, ani plakáty, nic, takže o ní věděli prakticky jen chrtaři, kteří si to přečeti v coursingovém kalendáři. Myslím totiž, že většina maloměstských "pejskařů" by se od těchhle mohla hodně naučit.
Každopádně já byla spokojená, že jsem mohla strávit půlden ve společnosti stejných bláznů jako jsem já a mrzelo mě, že ten můj blbec musel zůstat doma. Snad za rok to vyjde. Odcházela jsem krátce před půl jednou, když byla na dráze pauza. Nechtělo se mi, ale doma na mě čekalo to moje zrzavý štěstí, který potřebovalo namazat a chvíli ledovat tlapku...
Po rozjařené náladě z coursingu byla celkem studená sprcha vidět se zas s "normálními" lidmi, byť to byli naši. Už když jsem se radostně vítala se psy (kteří dělali, jako by mě rok neviděli), kvitovala jsem mámino protočení očí. Vyprávět o tom, jak se mi tam líbilo, jsem radši ani nezačala. Beztak mě už doma mají za cvoka. Jsem blázen? Možná. A víte co? Vůbec mi to nevadí. Jen dost často lituju, že jsem se nenarodila do čoklařské rodiny... :cry:
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení

Rekord v Battle Tower: Diamond - 46
Platinum - 20

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek - help these little guys hatch by click :-)

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Jo tak tohle se tam dělo. Jak já nadávala :lol: Jela jsem kolem na kole a psi tam dost volně pobíhali (lidi tam leželi u řeky), a já jsem jen cenila mezi zuby něco jako že lidi by měli mít na psi povolení :smile: Ono když ti pes, který je velký jako menší koza, pod to kolo vběhne, tak to by asi naštvalo každého. :wink:
Každopádně zjišťuju, že v okolí Loun se už nedá na kole jezdit skoro nikde :( Silnice jsou děravé (právě třeba u toho velodromu), nebo je zase šílený provoz, případně si lidi vykračují (s kočárky, se psi...) po stezce pro kola a vůbec je neštve, že jsou na stezce pro kola a překážejí. V Německu a jinde by za tohle dostávali pokuty. :roll: Připadá mi, že tady se snad snaží, aby lidi na tom kole ani nejezdili. Nejvtipnější je jedna "stezka pro kola" směrem na Černčice - je tam cedule "Stezka pro kola" a přitom je to jen obyčejná neudržovaná polní cesta, na níž jsem se v půlce otočila, protože bych si kolo zničila.
Když nad tím tak přemýšlím, tak slavná akce "Město na kolech", kterou nám tady pod okny starosta hulákal minulý měsíc, je skoro výsměch. :?

Toť má událost/stížnost. Když už Siria tak pěkně začala... :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Jo, musím s Klenotkou bohužel souhlasit. Fakt to u nás jde čím dál tím víc do háje. I když musím říct, že já na cesty pro cyklisty nechodím, když můžu jít jinudy. Mě zas štvou cyklisti v parku. Maj tam nově udělanou stezku, ale ne, voni to musej brát přes park. Kdyby jeli normálně, tak to beru, bohužel většina si to plete se závodní dráhou. Tak jen čekám, kdy tam srazí nějaký malý dítě. A když jich člověk potká za cestu takovejch pět šest, a to když jde přímo, tak ho na procházku přejde chuť, zvlášť když z výstaviště udělali dráhu pro kolečkové bruslaře. To bych fakt vraždila.
Mimochodem, Klenotko, zejtra tamtudy radši nejezdi - to je tam pro změnu závod v agility :D Jinak je mi jasný, že barzoj pod kolem naštve, já bych šílela taky (z tvého přirovnání ke koze je mi celkem jasné, o jaké plemeno jde :D ), ale ber to tak, že lidi si taky chtěj nechat psy proběhnout, když jinak musej bejt celej den na vodítku. :) A jaksi lidi odněkaď od Budějovic nebudou chodit někam pět kilometrů, když se musí vrátit včas, aby stihli jejich běh.
Město na kolech nebyl výsměch, to byla čirá provokace.

Platinum - 20

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak práve som dopozeral posledný diel BSG. Z toho ako to skončilo mám zmiešané pocity, hlavne asi z toho čo sa stalo so Starbuck. Proste neskončilo to tak celkom happy endom.
Celkovo je to frakin' good seriál. So say we all! :bravo:

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To já taky dodíval na bsg,a happy end to fakt nebyl...
Bsg je zatraceně dobrej seriál...hlavně ta jeho propracovanost.
jedna náhodná chybka z většiny scifi seriálů odehrávající se kolem země
Toto je spoiler!!!:
jaktože když našli Zemi(tu první),nebyly na oběžný dráze žádný satelity?
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Že by už dávno spadly? Kdo by řídil jejich dráhu?
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
když je vysadíš na orbitu na nějakou oběžnou dráhu,už není zas tak moc potřeba je řídit,prostě by si jentak poletovali kolem země po svojí oběžný dráze...a minimálně by tam byly aspoň odpadky
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Air Force píše:
http://www.zvraceny.cz/video/12928-mame-se-na-co-tesit

A teď do zbraně a jít je pobít :evil:

Takže, ty v podstatě navrhuješ pobít muslimy za to, že mají více dětí... To video, kromě toho, že je plné polopravd, neříká co se imigrace týče nic nového, podívej se do historie, civilizace přicházely a odcházely. Spojené státy samotné jsou vytvořeny imigrací...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tak konečně, konečně, po měsíci jsem spala v normální posteli! I když to byla taky úžasná akce. Dopoledne jeli naši do Ikey do Prahy, odkud přivezli rámy. Pak jsme se vypravili do Mostu koupit rošty a matrace. No jo, ale tady byl menší zádrhel - matrace nikde neměli, byly jen na objednávku a čekat dva až čtyři tejdny (minimum) se nám fakt nechtělo. Po prolezení asi pěti obchodů a zjištění, že je to všude stejný, padlo rozhodnutí zajet opět do Ikey. Jela mamka, já, ségra a dvě sestřenky, Zděnek zatím doma dával dohromady postele.
Cestou do Prahy nás chytla pěkná bouřka, což bylo úžasný zvlášť proto, že mamka ještě nikdy nejela s vozejkem. Vyjeli jsme asi v půl šestý a k Ikee ve Stodůlkách jsme se dostali v půl sedmý.
V krámě to bylo ještě celkem v pohodě, vybrali jsme, rošty jsme vzali z jejich skladu, pro matrace se jelo do nějakýho externího o kus dál. Problém byl, že mamka s vozejkem nedokázala zacouvat až k nakládací rampě ve skladu, takže jsme ty těžký krávy tahaly pěkně z vejšky. Pán byl velice ochotnej - matrace nám vydal a pak jen se svými kolegy s cigárem v hubě sledoval, jak se s tím pachtíme. Kdeže je ta mužská galantnost? Nakonec jsme to na vozejk dostaly a přikurtovaly. Bouřka se už naštěstí přehnala, takže jsme přitom ani nemokly. Problém se však ukázal hned po vyjetí - neměly jsme dost upínacích lanek, takže jakmile se jelo trošku rychlejc, horní matraci to hezky nadzvedlo, jak se pod ní dostával vzduch. Ještě lepší to bylo, když jsme vyjeli z Prahy. Kdo nejel čtyřicítkou po dálnici s dost děsivě vypadajícími a pomalu, ale jistě se přibližujícími černými bouřkovými mraky za zády, nepochopí. Zastavili jsme hned u první benzínky (ke které jsme dojeli asi za čtvrt hodiny), přikoupily lanka a matrace pořádně přivázaly.
To se aie vynořil další problém - mamka nedokázala s plně naloženým vozíkem vycouvat z parkoviště. Po asi pěti minutách nám naštěstí pomocnou ruiku nabídl řidič autobusu, který tam zrovna odpočíval. Šlo mu to podstatně líp.
Cesta byla teď už veselejší, mohli jsme jet dokonce osmdesátkou. Domů jsme dorazili ve třičtvrtě na deset. Tím to ale nekončilo.
Zděnkovi se podařilo sestavit rámy postelí (kromě máminé). Mamka řekla, že teda jednu noc bude spát se ségrou (vybrala si největší postel). Nejdřív ale bylo potřeba dát na rámy rošty. Docela velký problém. Zděnek se ségrou se pustili do jedné postele, já s mámou do druhé - té mojí.
Po vybalení jsem měla pocit, že rošty navrhovali stejní lidé, co vymysleli puzzle. Abych to zkrátila, než bylo všechno hotovo, byly tři ráno. Takže ani nevím, jestli se mi na tom bude spát dobře, páč jsem vstávala v půl osmý. Hnus. Už nikdy, nikdy nestavím rošty! :heat:

Platinum - 20

JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

miki: nezdá se ti, že cyloni, cestování vesmírem atd. je trochu budoucí? Pochybuju, že v té době nějaký satelity budou... jinak třeba byli tam, kde žádný zrovna nebyly :lol: nebo spíš, když byl záběr na tu flotilu, tak byla celkem malá, tak nějakej satelit by vidět asi nebyl...

Jojo, BSG je good seriál... doufám, že si pochopil, že Kara byla jen ten anděl nebo co, jak někteří si myslí, že je to blbost, bo to nepochopili :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo