Ale jinak mě to příjde dost trapný. Ale třeba jsem trapnej já, že mě nepříjdou vtipný, nevím no
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
Přijde chlápek domu, jde se umýt do koupelny a tam vidí, jak žena pere ve vaně. Tak toho využije. Vyhrne jí sukni a dobře jí tam vypráší. Spokojený jde do kuchyně a tam vidí, že jeho žena krájí česnek. Překvapený se jí ptá: "Ty nejsi v koupelně???" Né?! Já sem ti zapomněla říct, je tu mamina." Chlapík ztuhne, na sucho polkne a říká: "Bože, je tu Tvoje máma??? Žena mu na to: "Ále ne, Tvoje!!!"
Baví se dva vysokoškoláci z mostecké Vysoké školy správní: "Ty vole, když si uvědomím, jakej já jsem inženýr, tak mám normálně strach jít k doktorovi...
Chlápek spěchá na jezdících schodech a přitom druhému šlápne
na nohu. Po par krocích si to rozmysli a vrátí se: "Promiňte pane, nechtěl jsem vám šlápnout na nohu." "Nemusíte se omlouvat, už jsem vám plivl na záda!"
Jde rodina cikánů k řece, a tam se dozví, že když ji přeplavou, tak budou bílí. Plave táta, vyleze a je bílej, plave máma, taky je bílá když vyleze a plave dítě, v půlce se začne topit, máma ho chce zachránit a táta říká: "Ser na něj, na cikána!!!!"
Když NASA poslala první kosmonauty do vesmíru, zjistila, že psací pera nefungují při absenci gravitace. Vyřešením tohoto problému pověřila konzultantskou společnost. Po deseti letech a 12 milionech dolarů Američané mají pera schopná psát v jakékoliv pozici a v rozmezí teplot 0 až 300 Kelvinů. Rusové používají tužky.
Linkový autobus zastaví na zastávce, lidé nastupují a kupují si lístky, poslední nastoupí chlap v kovbojském oděvu. Vytáhne na řidiče dva velké kolty a říká:
"Johnny dnes neplatí!" Řidič koukne do dvou hlavní a říká: "No jo, jasně, dneska neplatíš." Druhý den se totéž opakuje. I třetí den se to opakuje, řidiče to už naštve:"Co to má znamenat? Jak to, že Johnny dneska zase neplatí?" Johnny sáhne do kapsy a říká: "Johnny má průkazku." Slyšel jsem, že konec světa má přijít v roce 2012. Dnes jsem našel nezvratný důkaz že tomu tak není: konzervu s datem spotřeby 1.3.2013.