Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Sraz v Přerově :)

Sraz v Přerově :)

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Příspěvek 19.2.2009 10:52:36
Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Asi bych se taky ukázala (když už se tentokrát nemusím bát o dušičku :D ), i když na 100% to říct nemůžu... Uvidíme jak bude po CravataConu...
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Příspěvek 19.2.2009 11:52:29
Han Ellen Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: říše fantazie :D jinak Přerov...nebo Praha.... nebo Chotěboř... občas Slatiňany
Odpovědět s citací

Jak se zdá, 14.3. se ujalo, takže pokud nebudou nějaké další ohlasy, stanovila bych to na oficiální datum :yahoo:

zatím předběžné počítání oveček:
Leja, Anijsha, Mooony, Lirael
henzis, ermendil, Telff , .PhanTom., Azgaroth
+ organizátorky (teda, pokud nás tam chcete :twisted: :D )
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<

Příspěvek 19.2.2009 12:15:52
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Han: Mno, ještě uvidíme jestli vás tam budeme chtít :twisted:

BTW, tak mě zajímá jaký byl původní název tohoto topicu? jen tak pro zajímavost :wink:
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 19.2.2009 19:52:54
Leja Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

:cry: Oni sa ma chcú zbaviť! :cry:

Anijsha: Myslím, že bol stále rovnaký. :)
[img][http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.png]http://img151.imageshack.us/img151/9524/fan02hu2.pnghttp://[/img]

Never run away from sniper, you will only die tired!

Příspěvek 19.2.2009 19:55:07
Mooony Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ale no tak:D Kdyby jsem se tě chtěli zbavit, tak to uděláme dávno a mnohem šílenějším způsobem, nemyslíš? Vždyť bys měla ještě peníze na zpátční cestu :D

Příspěvek 19.2.2009 20:45:41
Pomeranc Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Mě se ten nápad srazu v Přerově líbí, protože to je rozhodně blíž než třeba do Prahy a bude tam, jak tak koukám, spousta lidí, které ještě osobně neznám. Mluvil jsem o tom zatím se Screamem a Annou, podle jejich reakcí to vypadá docela pozitivně. Takže jsme se tam mohli ukázat ve větším počtu. :wink: Pořád se chci ještě zeptat Lazyho, ale nějak na něho nemám na icq štěstí. :D Tak třeba si všimne tady. Co ty na to Lazy? Nebo Zoidy by se mohl taky zapojit. :lol:

PS: Jsem pro 14. a hospodu.
[img][http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg]http://img532.imageshack.us/img532/8279/podpisg.jpg[/img]

Pomerančova videotéka.
CustomCovers - vaše DVD obaly

Příspěvek 19.2.2009 20:55:31
LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hmm, možná bych se ukázal podle toho jak budu mít čas. Zatím nevím. :)
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Příspěvek 19.2.2009 21:13:58
Slejtr Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

No teeeeda 8) Sraz v přerově a v takovém počtu to by mě ani ve snu nenapadlo.Myslim že ten Olomouc sraz pro březen můžem odpískat :jako: Přiznám se že můj vztah k Přerovu není nijak kladný, protože jsem tam 4 roky dojížděl na střední takže cesta vlakem by byla velké emocionální vypětí :D Na druhou stranu ho aspoň geograficky znám 8) .Akorát teda ve 13 hodin? to se mi zdá hooodne brzo.Videl bych to spis tak kolem ... hm 5? :D ale to zalezi na vetsine a organizatorech (kách :D ).Prece jenom skoro pulka semestru takze v sobotu pres den mam skolni aktivity.No na druhou stranu jak sem se dival na program tak nic divokeho (oproti nasemu olomouci :twisted: ) takze v nedeli bych mohl byt svezi a dohnat to.Uvidi se za mesic podle okolnosti :wink:

Anijsha:teda ze se nestydis do prerova jo v OL ne? :D doufam ze to neni osobni :lol:

Azgaroth:Ty bys pripadne jel z OL? :)

Flakk:v tom bude urcite nakej figl 8)
Obrázek

Příspěvek 19.2.2009 21:20:55
Sa Nata A Na Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Jo jo z mojí strany to vypadá pozitivně :-). V Přerově jsem už dlooouho nebyla, tak bych se tam zas mohla jednou ukázat. A taky proč ne při takové příjemné příležitosti :-)

Co se data a času týče, tak mi je to celkem jedno....zatím :-)
Lidé a národy se začnou chovat moudře teprve tehdy, když vyčerpají všechny ostatní možnosti.

Příspěvek 20.2.2009 22:11:45
acfp Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jedeme taky. Připočítejte si další 3 osoby, přijedeme z obce 18 km vzdálené od Přerova.

Příspěvek 21.2.2009 10:40:55
McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jéé, já chci taky. 14.3. je fajn, píšu si do diáře, snad nebudu muset do práce. A vlastně i kdybych musela :-D Jéééé, já se už moc těším :P
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

Příspěvek 21.2.2009 10:47:58
rionek Airman
Airman

Odpovědět s citací

No sraz v Přerově vynikajici napad :) :)

Příspěvek 25.2.2009 15:45:57
Han Ellen Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: říše fantazie :D jinak Přerov...nebo Praha.... nebo Chotěboř... občas Slatiňany
Odpovědět s citací

počítání oveček:
Anijsha, Leja, Mooony, McBeck.C, Sa Nata A Na, acfp + 2, Lirael
henzis, ermendil, Pomeranc, Telff, .PhanTom., Azgaroth, Colonel LAZYjohn, Slejtr, rionek, Scream
+ organizátorky
Doufám, že jsem nikoho nazapomněla, omylem nepřidala a podobně - pokud ano, křičte, časem si vás někdo všimne :twisted:

Důležité upozornění: (taky odpověď Slejtrovi)
Na 13:00 je sraz schválně, nemůžeme totiž zaručit program od 2 ráno (kdy zavírají většinu podniků) a zatím se nám nedaří najít slušný nonstop (nebylo kdy, ale pracujeme na tom), kde by se dalo přečkat než opět pojedou spoje. Takže je možné, že vás poženeme na dopravní prostředky směr váš domov brzy před půlnocí O.-) a tím pádem, abychom si sebe trochu užili a pokaceli si, tak je lepší se vidět už dřív. Potloukat se nočním Přerovem uprostřed března není zrovna to pravé ořechové, tedy pokud nepříjdou úžasné teploty (a pak nějaké globální oteplování :jako: )

Anijsha: no, nic extra, po dvaceti rádoby vtipných názvech to mělo být - sekce "Srazy uživatelů" a náš topic "...tak už i v Přerově" :P
Slejtr: no jo, to se nezavděčíš, já do Přerova chodila taky na střední, dokonce i na základu a ještě do 3 školek a ještě navíc tam bydlím, takže taky maximálně kladný vztah :D ...a klidně dojeď kdy chceš, někde už tě odchytneme ;-)

EDIT: Doplnil jsem Screama. :D Pomeranc
Naposledy upravil Han Ellen dne 03.3.2009 14:42:43, celkově upraveno 1
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<

Příspěvek 26.2.2009 18:56:40
Azgaroth Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Slejtr: No...já bych jel přímo z Olomouce, páč jet až domů a pak zase zpět se mi nechce. Myslels to jako že na hromadnou jízdenku?

Kdo ještě by jel případně z Olomouce? Abychom to kdyžtak domluvili, když už jedou z Brna pokupě. :idea:

Příspěvek 26.2.2009 20:40:50
jemi Airman
Airman

Odpovědět s citací

Docela se divím že takovy srazy mužou být i v te naši male prdelce, ale kdyby se šlo na to rodeo a ten kulečník tak bych se dostavil

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony