počítání oveček:
Anijsha, Leja, Mooony, McBeck.C, Sa Nata A Na, acfp + 2, Lirael henzis, ermendil, Pomeranc, Telff, .PhanTom., Azgaroth, Colonel LAZYjohn, Slejtr, rionek, Scream+ organizátorky
Doufám, že jsem nikoho nazapomněla, omylem nepřidala a podobně - pokud ano, křičte, časem si vás někdo všimne
Důležité upozornění: (taky odpověď Slejtrovi)
Na 13:00 je sraz schválně, nemůžeme totiž zaručit program od 2 ráno (kdy zavírají většinu podniků) a zatím se nám nedaří najít slušný nonstop (nebylo kdy, ale pracujeme na tom), kde by se dalo přečkat než opět pojedou spoje. Takže je možné, že vás poženeme na dopravní prostředky směr váš domov brzy před půlnocí O.-) a tím pádem, abychom si sebe trochu užili a pokaceli si, tak je lepší se vidět už dřív. Potloukat se nočním Přerovem uprostřed března není zrovna to pravé ořechové, tedy pokud nepříjdou úžasné teploty (a pak nějaké globální oteplování

)
Anijsha: no, nic extra, po dvaceti rádoby vtipných názvech to mělo být - sekce "Srazy uživatelů" a náš topic "...tak už i v Přerově"
Slejtr: no jo, to se nezavděčíš, já do Přerova chodila taky na střední, dokonce i na základu a ještě do 3 školek a ještě navíc tam bydlím, takže taky maximálně kladný vztah

...a klidně dojeď kdy chceš, někde už tě odchytneme
EDIT: Doplnil jsem Screama.
Pomeranc