Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše povídky Dokončené povídky SG: Sedm Stran - Dokončeno

SG: Sedm Stran - Dokončeno

Příspěvek 26.1.2009 19:02:39
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak mě osobně to vyznělo jako že celé to bojové uskupení asgardů doprovodilo prometheus II (můj pracovní náze :) )na Zem. No a takový pohled na celou flotilu nejmodernějších asgardských lodí je lepší než na jednu loď, ať je to třeba i Thorův vůz :wink:

Příspěvek 01.2.2009 17:56:29
Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Nezoufejte nyní se moje myšlenky opět zaměřují sem. :)
ještě jsem vám sem chtěl dát spoiler, ale naneštěstí pro vás jsem si vzpomněl že již spoilery já osobně uveřejňovat nechci...tedy ne tak často :), takže budu podávat jen info o vývoji textu a ne děje :)
(aspoň se o to budu snažit :lol: )
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 01.2.2009 19:08:58
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak já se už těším, jen škoda že už nebudou spoilery o epizodách :cry:

Příspěvek 07.2.2009 12:23:57
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

No nerad bych něco vyžvanil :D i když je pravděpodobné že tento názor pozměním, každopádně z dílu 16 jsem se rozhodl už neuveřejnit nic co by mohlo naznačit děj. Chystám totiž překvapení :D...má to co dočinění z jistým datem, které se nezadržitelně blíží :yahoo: a má pro mě značný význam :D takže pokud ten díl tu nebude do té doby, tak bude co nejdříve po uplinutí čtyř následujících dnů :D, (nebojte je to v únoru :) )

btw: ten kdo o tom datu něco ví, jako že ví :D, nechť pomlčí :)

INFO o vývoji.
I když pevně doufám a věří že to datum stihnu, tak vás musím informovat otom že toho moc na psáno nemám, ale v mé hlavě proběhla jaksi revoluce, která byla sice potlačena, ale přesto zanechala následky :D. což znamená že v nejbližších dobách začnu se sepisováním (i když škola mi teď dává docela záhul :(, ale to snad zvládnu :))

EDIT:
No myslím že se mi ten díl povedl, ale jelikož jsem to psal na dva, nebo max. tři zátahy (a jen jednou četl jako celek), tak těžko posoudit :scratchanym:
každopádně při psaní jsem byl i já sám překvapen :D

a neodpustím si sem nedát Citát, který mě velmi zaujal :)
"Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace."
Sol LeWitt

no budu doufat že je to alespoň z větší části tak zajímavé a dobré jako ta myšlenka :)

jo a abych nezapomněl, tak vydání tohoto dílu bude mít "pevný" termín s rozpětím cca 4 dnů a pravděpodobně bude na nějakou chvíli poslední :(

EDIT:

Další den a já jsem tu s posledním,i informacemi k dílu 16 ;)
včera večer jsem si ujasnil finální termín vydání onoho dílu :), ale zatím ho neprozradím :D
Každopádně odhaduji že bude následovat delší odmlka, a věřte že ani mě se to líbit nebude, ale okolnosti si to žádají :(.
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Příspěvek 07.2.2009 13:41:31
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Příspěvek 07.2.2009 14:20:12
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

:D
no i kdybych chtěl, tak nemůžu, protože je zatím na korekci a vzhledem k tomu že jsem Dark Angel/ovi napsal že nemusí spěchat, tak tam ještě chvíli bude :) (ale záleží jen na něm ;))
každopádně to klidně můžu uveřejnit hned jak mi to přijde, ale o to delší bude potom odmlka :sorry:
každopádně to datum se blíží :lol:, a myslím že to vydržíte :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 07.2.2009 14:28:49
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

A kdyby jste náhodou chtěli tvrdit že ne, tak ten díl budu tak dlouho zadržovat až řeknete že jo :lol: :lol:
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 07.2.2009 14:32:59
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

:D takže stejně nemáte na vybranou :lol: :lol:, No, ale myslím...doufám, že obsah a další parametry onoho dílů vám to vynahradí :D
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 07.2.2009 14:38:59
anda Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Dark Angel,šupej :D nebo bude zle :D :palka: :D

Příspěvek 07.2.2009 17:00:06
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Dragon píše:
No, ale myslím...doufám, že obsah a další parametry onoho dílů vám to vynahradí :D

No v to doufej jinak máš na krku bandu nepříčetných čtenářů se sklony k brutalitě :twisted: :palka: :palka: :palka:

Příspěvek 07.2.2009 17:21:53
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

No taky že doufám, ale je tu neznáma... kolik vás celkem je? :shock:
pokud budu vycházet z ankety, tak se můžu smát. ale pokud z počtu otevření, tak se asi začnu prokopávat k proti nožcům :D
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 08.2.2009 18:44:31
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Příspěvek 08.2.2009 20:35:50
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

:)
Jsem rád že je takový nadšení z dalšího dílu :D, ale opravdu si budete muset počkat :) :sorry:
berte to tak že narozdíl od jiných povídek (nechci jmenovat), máte jistotu že xx.2.2009 bude další díl :D :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

Příspěvek 08.2.2009 20:41:00
Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

tak nevím na které povídky narážíš, ale je fakt že některé (na rozdíl od této)vychází docela rychle, pravidelně a jsou fakt kvalitní, ale to už jsem trochu :offtopic: mimo toto téma :)

Příspěvek 08.2.2009 20:56:50
Brigadier General
Brigadier General

Odpovědět s citací

No je pravda že některé vychází dost a kvalitně :), ale některé taky vůbec, nebo hodně pomalu...:) a bez jistoty vydání, tady ta jistota je :)
Povídky
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
          Sol LeWitt

PředchozíDalší

Zpět na Dokončené povídky