No nerad bych něco vyžvanil

i když je pravděpodobné že tento názor pozměním, každopádně z dílu 16 jsem se rozhodl už neuveřejnit nic co by mohlo naznačit děj. Chystám totiž překvapení

...má to co dočinění z jistým datem, které se nezadržitelně blíží

a má pro mě značný význam

takže pokud ten díl tu nebude do té doby, tak bude co nejdříve po uplinutí čtyř následujících dnů

, (nebojte je to v únoru

)
btw: ten kdo o tom datu něco ví, jako že ví

, nechť pomlčí

INFO o vývoji.
I když pevně doufám a věří že to datum stihnu, tak vás musím informovat otom že toho moc na psáno nemám, ale v mé hlavě proběhla jaksi revoluce, která byla sice potlačena, ale přesto zanechala následky

. což znamená že v nejbližších dobách začnu se sepisováním (i když škola mi teď dává docela záhul

, ale to snad zvládnu

)
EDIT:No myslím že se mi ten díl povedl, ale jelikož jsem to psal na dva, nebo max. tři zátahy (a jen jednou četl jako celek), tak těžko posoudit
každopádně při psaní jsem byl i já sám překvapen
a neodpustím si sem nedát Citát, který mě velmi zaujal

"Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace."
Sol LeWitt
no budu doufat že je to alespoň z větší části tak zajímavé a dobré jako ta myšlenka

jo a abych nezapomněl, tak vydání tohoto dílu bude mít "pevný" termín s rozpětím cca 4 dnů a pravděpodobně bude na nějakou chvíli poslední

EDIT:Další den a já jsem tu s posledním,i informacemi k dílu 16

včera večer jsem si ujasnil finální termín vydání onoho dílu

, ale zatím ho neprozradím

Každopádně odhaduji že bude následovat delší odmlka, a věřte že ani mě se to líbit nebude, ale okolnosti si to žádají

.