, neviš nahodou co marku ?Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Toto je spoiler!!!: |
| Chlapík přijde k doktorovi a stěžuje si, že jeho mladá žena s ním sedm měsíců odmítá souložit. Doktor tedy paní objedná. Ta přijde a doktorovi vysvětluje: "Víte, před sedmi měsíci nám ukradli moje auto, manžel na nové nemá a tak musím každé ráno jezdit do práce taxíkem. Jenže nemám peníze a když se mě taxikář zeptá: "Tak zaplatíte, nebo jak?" tak já musím "nebo jak". Do práce kvůli tomu přijdu pozdě, šéf si mě zavolá a povídá: "Tak zapíšeme to do výkazu, nebo jak?" no a já zase musím "nebo jak". Z práce zase musím jet taxíkem a s taxikářem znovu "nebo jak". Domů přijedu děsně utahaná a na sex už nemám ani pomyšlení." Doktor se zamyslí a povídá: "No, takže to řekneme manželovi, "nebo jak"? |
| - na okraj kalicha není nutné dávat plátek citronu - ty kabinky v boční lodi jsou zpovědnice, ne toalety - snažte se neopírat o obraz Panny Marie a už vůbec se ji nepokoušejte líbat - máme 10 přikázání, ne 12 - apoštolů bylo 12, ne 7, a žádný z nich nebyl trpaslík - našeho Pána Ježíše Krista a Jeho Apoštoly příště nenazývejte "JC & His Boys" - Svatému Kříži neříkáme "Velké Téčko" - ten muž na kříži je mučedník, ne artista - vaše kázání o ráji mě dojalo, ale hada jste předvádět nemusel, a když už, tak jiným způsobem, než že se budete plazit kolem oltáře - David porazil Goliáše prakem a kamenem, není pravda, že by ho "doj***l", ani mu nedal "lekci, na kterou do smrti nezapomene" - Jidáše neoznačujeme za "zkurveného zmrda" - Svatého Otce není třeba nazývat Papa Ratzi - Bin Ládin neměl prsty v Ježíšově smrti - svěcená voda je na požehnání, ne na osvěžení zátylku - nikdy se nemodlete vsedě na schodech před oltářem - hostie nejsou chipsy, tedy je nepřikusujeme k vínu, ale rozdáme věřícím - věřící vhazují příspěvky do kasičky dobrovolně, nápis "Vaše spropitné je můj plat" je tedy zbytečné - hříšnici půjdou do pekla, nikoliv do piče - při Otčenáši se mohou zvedat ruce k nebesům, ale ne se kyvat do vlny - vaši iniciativu a snahu, aby se všichni přítomní v kostele roztancovali, hodnotím kladně, ale již není nutné dělat vláček po celém kostele DŮLEŽITÉ: Ten, co seděl v koutě u oltáře a kterého jste označoval za "buzíka v sukni" a "transka bez makeupu", jsem byl já. |

| Princezna si umínila, že aby si mohla vybrat toho pravého, musí se s ním projít při svitu měsíce zámeckým parkem. Potíž je v tom, že z takové procházky se vždy vrátí sama - po princi ani vidu ani slechu. To se rychle rozkřikne a další nápadníci se už nehlásí. Zoufalý král tedy nechá vyhlásit, že dá princeznu za ženu a půl království prvnímu, kdo se z té procházky vrátí živ a zdráv. Přihlásí se jediný zájemce - Honza. Jde tedy s princeznou do parku a když přijdou k jezírku s krokodýly, princezna si sundá z ruky prsten a hodí ho do jezírka. Nato se otočí k Honzovi a říká: "Vyndej ho !" Honza si HO vyndá, princezna se radostně usměje a říká: " A ti ostatní blbci skákali do vody..." |

| Se čtyřmi jeptiškami se zřítí letadlo. Přijdou k nebeské bráně, kde na ně čeká svatý Petr. Dříve, než je pustí do nebe, ptá se první jeptišky, jestli se někdy dotkla pánského údu. Jeptiška odpoví, že jej pouze viděla. Svatý Petr jí nařídí, aby si v nádobě se svěcenou vodou vypláchla oči. Ptá se druhé jeptišky, jestli se někdy dotkla pánského údu. Jeptiška odpoví, že ano, ale pouze rukou. Sv. Petr jí nařídí, aby si omyla ruku ve svěcené vodě a pustí ji dál. V tom se čtvrtá jeptiška tlačí před třetí a na Petrův dotaz, kam se žene, říká: ˝Já bych si s dovolením vykloktala dříve, než si do toho sestra Marie sedne.˝ |