Tak já nevím, nějak mi připadá, že autoři chtějí mít už tuhle sérii rychle za sebou a tak se moc neobtěžují se psaním. Tady souhlasím v jedné věci s g.o.dem a to, že všichni herci vypadali znuděně. I David s Jewel. Ono když Jewel počtvrté nebo pokolikáté napíšou pobíhání po lesích a bezmocnou oběť, tak mě by to už taky nebavilo.
Navíc, nevím, ale v celém tom díle chyběly emoce. Myslela jsem, že se Rodney bude bát víc. Jediný projev emocí byl na začátku při starosti o Zelenku, a pak už to šlo z kopce. On i ten začátek opravdu šel, ale pak se to nějak rozmělnilo.
Tak hlavně jsem čekala, že Rodney bude prakticky šílet ze strachu o Jennifer, hlavně v té části, kde říkal, že s tělem umře i mysl. Další věc, Sheppard a jeho "hard to believe"...nebyl náhodou on tak trochu iniciátor? Nečekal, až se ti dva dají dohromady? A pak z něj vypadne tohle? Neměl by být Rodneymu spíš oporou?
A pak to od Neevy na Keller "zasloužíš si lepšího". WTF? Co je to s autory, že neustále postavu McKaye shazují, jako by nebyl schopný mít normální ženskou? Vždyť jim to sami napsali, ne? Navíc je Rodney hrozně milý v přítomnosti Keller, ale štěká na ostatní a to mi nepřipadá jako nějaký posun v postavě za 5 let. Od 2. série ho píšou pokaždé jinak. Já nevím, ale celé to už jde opravdu do kytek. Jediné pěkné scény byly McKeller a i ta herečka, co hrála Neevu, to docela zvládla. Asi jim dalo práci najít někoho, kdo se narve do té uniformy

A ještě to s Rononem, jak tu někdo zmínil. Copak nezvoní? Jak tam vlezl, a já být Neevou, tak jsem z něj vyděšená k smrti. Možná měl nějaké podezření na něco, ale teda takhle tam vlézt a ten pohled...
No, prostě, stálo to za houby, protože tohle už není SGA co jsem znala.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.