Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x18 - Identity

5x18 - Identity

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 14.12.2008 00:21:31
Raulito7 Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Ahoj, zase nejspis budu spamovat:-)Titulky budou dnes, nebo az zitra? Jen jestli mam cekat... :wink:

Titulky by měly být ještě dnes...
...

Příspěvek 14.12.2008 00:24:48
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Někde hore jsou slovenské titulky zkouknul jsem to s nimi a dle mého, jazyková bariéra ještě není tak neprostupná :)

Příspěvek 14.12.2008 02:19:04
rocketman Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak teď už si myslím, že jsem opravdu divný. Celou 5. sérii jsem komentoval kladně nevyjímaje tohoto dílu. Na začátku jsem byl trochu v šoku ze zabodnutí zelenky, ale to se hned uklidnilo. No a pak už to šlo jenom k lepšímu. Ta herečka to zahrála opravdu dobře, ale myslím, že mohla být ještě trošičku víc desorientovaná. Pak mě celkem naštval Ronon, bo jak byl u ní v pokoji, tak to vypadalo, že chce zneužít její zmatenosti a znásilnit ji. Ještě že zakročil náš rytíř Rodney.
Tento díl měl jenom jedno mínus. A to kus skla (nebo to bylo zrcadlo?) ve vězení, aby si blbí diváci dovtípili, že Kellerová je taky v těle té druhé ženské. To by stačilo rozbít, vzít si z toho střep, použit tu kouli na hlavě a cesta z vězení by byla volná.

Takže 9,75/10 bodů
Stargate: Babylon 3x05 Fall of great Kre'tak Amore Part I.
viewtopic.php?f=27&t=6004&st=0&sk=t&sd=a

Příspěvek 14.12.2008 10:05:45
Blackburn Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

to me nenapadlo :write: :write: :write:
Gilbertsonův zákon: Nic není dostatečně chráněno před průměrně talentovaným blbem.

Eureka SGA SG1 SGU

Příspěvek 14.12.2008 11:29:49
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak já nevím, nějak mi připadá, že autoři chtějí mít už tuhle sérii rychle za sebou a tak se moc neobtěžují se psaním. Tady souhlasím v jedné věci s g.o.dem a to, že všichni herci vypadali znuděně. I David s Jewel. Ono když Jewel počtvrté nebo pokolikáté napíšou pobíhání po lesích a bezmocnou oběť, tak mě by to už taky nebavilo.
Navíc, nevím, ale v celém tom díle chyběly emoce. Myslela jsem, že se Rodney bude bát víc. Jediný projev emocí byl na začátku při starosti o Zelenku, a pak už to šlo z kopce. On i ten začátek opravdu šel, ale pak se to nějak rozmělnilo.
Tak hlavně jsem čekala, že Rodney bude prakticky šílet ze strachu o Jennifer, hlavně v té části, kde říkal, že s tělem umře i mysl. Další věc, Sheppard a jeho "hard to believe"...nebyl náhodou on tak trochu iniciátor? Nečekal, až se ti dva dají dohromady? A pak z něj vypadne tohle? Neměl by být Rodneymu spíš oporou?
A pak to od Neevy na Keller "zasloužíš si lepšího". WTF? Co je to s autory, že neustále postavu McKaye shazují, jako by nebyl schopný mít normální ženskou? Vždyť jim to sami napsali, ne? Navíc je Rodney hrozně milý v přítomnosti Keller, ale štěká na ostatní a to mi nepřipadá jako nějaký posun v postavě za 5 let. Od 2. série ho píšou pokaždé jinak. Já nevím, ale celé to už jde opravdu do kytek. Jediné pěkné scény byly McKeller a i ta herečka, co hrála Neevu, to docela zvládla. Asi jim dalo práci najít někoho, kdo se narve do té uniformy :D
A ještě to s Rononem, jak tu někdo zmínil. Copak nezvoní? Jak tam vlezl, a já být Neevou, tak jsem z něj vyděšená k smrti. Možná měl nějaké podezření na něco, ale teda takhle tam vlézt a ten pohled...
No, prostě, stálo to za houby, protože tohle už není SGA co jsem znala.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 14.12.2008 12:11:49
wolftaker Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak u tehle epizody jsem se vylozene nudil a uvazoval jsem, jestli to po 20 minutach nevypnu... to uz fakt nemaji nic lepsiho, nez vykradani vlastnich napadu a zase POBIHANI PO LESE? ten serial mel takovej potencial a oni to tak znici...
0/10

Příspěvek 14.12.2008 12:20:11
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Hm... asi v nás nechtějí vyvolat pocit, že se na druhou půlku sezóny tak moc zlepšili... Tady mi strašně vadilo to vykrádání SG1, celkový ospalý dojem z epizody, když jsem měl co dělat, abych se u toho nepřetržitě udržel, to mi vadilo až na druhém místě.
Jedna z mála věcí, co mě tu potěšila, byl nějaký ten prostor pro Radka, hlavně jeho hláška na konci... :D
Pobíhání po lese... já nevím, asi už jsem po té čtvrté a první půlce páté sezóny tak otrlej, že už mi to ani nepřijde trapný. Kdyby to aspoň zasadili do nějakého industrializovaného velkoměsta, kde by je hledala skutečná policie - to by bylo příjemné osvěžení.
Tady jsem trpěl a nudil se... :sleepy:
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 14.12.2008 12:52:20
Vlad Dracul Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Další z řady kvalitních vyplňovaček. Škoda, že předchozí řada takové neměla. :jako:

Jak Radka zákeřně bodla, píchlo mě u srdce leknutím! :shock: :scared:

+ Dialogy

+ Zelenkova čeština

- recyklovaná SG-1

- Nebohá Teylina existence

8/10

Hodnocení možná podivné, ale vzhledem k mnoha katastrofám 4. série nečekám už nic překvapivého :)
[img][./images/thumbs/300px-imperial_eagle_1267550493.jpg]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bd/Imperial_eagle.jpg/300px-Imperial_eagle.jpg[/img]

Invaze - 41. část

Domov – Kapitola 6. – Ale pro milost boží

Příspěvek 14.12.2008 13:10:49
Myrddin Emrys Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: Planet Earth, the Blue Planet in The Solar System (somewhere in the Milky Way Galaxy)

Odpovědět s citací

Me se tady teda nelibilo to z tim pristrojem, protoze v 9. serii sg1 to prece jejich tela uvedlo do bezvedomi a zadna vymena tel, pokud si vzpominam, tak tam prece v SGC nebehali zadni dva manzele z Galaxie Oriů, tela Daniela a Valy byly uvrzeny do bezvedomi, ne? Bylo to trochu divny ... ale Zelenka, ten me teda dokaze rozesmat... "Mozna bych mel bodnout jeho..."
dal bych tak 7-8/10
It has been said that something as small as
the flutter of a butterfly's wing can ultimately
cause a typhoon halfway around the world.
- Chaos Theory

Příspěvek 14.12.2008 13:15:44
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mě se díl docela líbíl.
Jako více vám,tak i mě docela zatrnulo,když se viděl "kleště v Zelenkově břiše".
To sem měl vážně nasr**o.Naštěstí se z toho náž ČESKÝ KOLÍK dostane,sláva bohu.

Mám takovej menší dotaz k dílu.(spise pro fanoušky BSG)
Ta postava 2-hé jenifer Neeva,neni to nahodou Tricia Helfer ??? představitelka Šestky v BSG??? Zdála se m inějaká povědomá.

A ten soudce z Koalice,není ot náhodou GAius Baltar s plnovousem? :-)

Dík za odpověď,dost mě to zajímá :-) :P
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 14.12.2008 13:31:59
Halajda Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

:shock: Tricia Helfer? :rflmao:
Ne, to opravdu ani omylem...

Ta herečka, co hrála Neevu, se jmenuje Dawn Olivieri... je to napsáno v titulkách po úvodní znělce...

A soudce taktéž není Gaius Baltar.

:) Není to nějaký spíš syndrom, všude vidět BSG?
Intelligence has nothing to do with politics.
- Londo Mollari

Příspěvek 14.12.2008 13:51:13
RobColonel Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Leja píše:
Niečo takéto :wink: :
TENTHIUS píše:
Mozná ze bych mel bodnout jeho, by to bylo nejlepsí, kdybych ho takle...uz toho mám dost!

Díky :smile: škoda že mi to tam uniklo

Příspěvek 14.12.2008 14:02:47
Chuck_69 Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Halajda píše:
:shock: Tricia Helfer? :rflmao:
Ne, to opravdu ani omylem...

Ta herečka, co hrála Neevu, se jmenuje Dawn Olivieri... je to napsáno v titulkách po úvodní znělce...

A soudce taktéž není Gaius Baltar.

:) Není to nějaký spíš syndrom, všude vidět BSG?

Je to mozny ,asi bych na t uBSG uz nemel tolik koukat :yes:
Mistr Stiffler budoucí leader Luciánské Aliance :-)
[img][images/thumbs/Chuck_69_lucian.jpg]http://www.lostmindsinc.com/images/lucian.jpg[/img]
[img][images/thumbs/Chuck_69_Owar-UB.jpg]http://owar-center.ic.cz/1/Owar-UB.jpg[/img]

Příspěvek 14.12.2008 14:51:29
Ani Airman
Airman

Odpovědět s citací

Strasna nuda... Jeden z nejhorsich dilu.

Příspěvek 14.12.2008 15:43:16
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

no byla to viplnovacka to se nevezme ale zase za 20dni bude doufam good dilecek :D (predposledni :( ) no a pak doufma nejlepsi posledni a pak filmííík :)
jo a to s radkem me jaksi vzalo dech :D no a pripadalo mi to cely takovy psycho :D

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách