Oceňuji zejména trochu víc prostoru pro Lornea. Ačkoli jsem trnula, kdy na něj vyskočí nějaký wraith a buď ho rovnou zakousne, nebo ho aspoň omráčí, případně zmrzačí. Fakt jsem měla tentokrát pocit, že se o něj musím bát, a jsem ráda, že nakonec epizodu přežil ve zdraví. Dokonce se tentokrát choval i jako voják a skutečný velitel svého týmu. Bod za to, že z něj nedělali trubce.
Perfektní byl tentokrát Todd. Jak byl naštvaný a nervózní. Líbila se mi interakce mezi ním a Johnem. A taky se mi líbilo, jak na všechny štěkal, zejména na Rodneyho, aby mu místo keců sehnal víc energie.
Akorát mě teda zarazila Teyla nesoucí antický detektor. Kde sakra sehnala antický gen?
Na tuhle epizodu jsem se těšila a jsem ráda, že mě nezklamala. Hodnotím velice kladně.
A mimochodem zubatí wraithové. No asi bych se na té lodi bála vzdálit od týmu na půl metru. Jak tam ten jeden vyskočil na Johna, tak jsem se fakt lekla. Pozitivně hodnotím i to, že Johna vlastně zachránil Lorne.
No, jak říkám, povedená epka

). Urobte si radšej vlastný názor. To je vec, ktorú zvláda čím ďalej, tým menej ľudí.