Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x17 - Infection

5x17 - Infection

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 28.11.2008 10:51:17
182 Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No ja se na to hrozne tesim.K ty masce, asi nebyl nikdo kdo by mu ji dal seredoj :rflmao:
Sheppard : Kolik jich ještě máš?
Ronon : Kolik je potřeba.
Sheppard : Pro tebe bude celkem problém projít letištní kontrolou.

[img][images/thumbs/182_zelenkacartertyelc.jpg]images/thumbs/182_zelenkacartertyelc.jpghttp://[/img]

Příspěvek 28.11.2008 15:50:05
Myrddin Emrys Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Bydliště: Planet Earth, the Blue Planet in The Solar System (somewhere in the Milky Way Galaxy)

Odpovědět s citací

Tohle muze bejt docela sranda, ten wraith bez helmy vypadal jako
Zombie-Wraith, tu masku si treba sundal,
protoze mu bylo horko, mohla se jim rozbit klimatizace :)
It has been said that something as small as
the flutter of a butterfly's wing can ultimately
cause a typhoon halfway around the world.
- Chaos Theory

Příspěvek 28.11.2008 16:46:18
Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:D :D
Silne pochybujem že Wraithi majú niečo ako klimatizáciu :D :D Ale tiež sa teším... :) Aj na epku, a že sa konečne ukáže nakoľko sú naše dohady pravdivé :D

Příspěvek 29.11.2008 09:40:52
Mbodlak Airman
Airman

Odpovědět s citací

Všem přeji dobré ráno a mám jednu malou otázku.Když jsem se koukal dneska ráno na mininovu tak jsem tam zahlídnul SGA5x17 , tak jsem se chtěl optat jestli je to únik nebo podvod??

Příspěvek 29.11.2008 11:27:55
Sentello Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Stáhni to a uvidíš sám. Každopádně tento víkend SGA nebude! :cry: Takže by to mohl být fake
Jaffský vtip: Hadí, Horův a Sethův strážce se sejdou na neutrální planetě. Okamžik napětí.
Hadímu strážci žhnou oči.
Horovu strážci se leskne zobák.
A Sethovu strážci teče z nosu.
Obrázek

Příspěvek 29.11.2008 11:46:21
Apple Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Je to 100% fake, fakeři to rádi zkouší, udělají něco, co má okolo 350 mb a nahodí to a ti, co noví, že má být až příští týden, tak si to stáhnout a pak se diví...

Příspěvek 29.11.2008 11:56:33
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

To je pravda, místo bathory jsem si stáhnul to..no...jeden film..úplně jinej.. Takže to bude příští týden a pak až po novém roce???

Příspěvek 29.11.2008 13:08:55

Odpovědět s citací

nevíte proč epka vyjde až za týden ?

Příspěvek 29.11.2008 14:08:05
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

V USA mají Díkuvzdání.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 29.11.2008 14:59:02
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No jo, vždycky nejaký sviatok.... nám na škodu :( :D To poznám ale aj u nás... je sviatok, takže televíziám sa nechce vysielať ani za svet... trpezlivosť ruže (alebo SGA) prináša! 8) :)

Příspěvek 06.12.2008 10:42:26
Paulos Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tento text obsahuje spoilery!
Tak tenhle díl mě tedy velice mile překvapil, zejména jeho příběhová část - aby Wraithové sami požádali o pomoc Atlantis, to se jen tak nevidí :bounce: Příběh byl pěkně rozvinutý do detailů - nádor z genové terapie, který postihl nejen Wraithy, ale i loď :shock: - a efekty taky pěkné, přece jen, ještě jsem neviděl, aby se nějaká loď (a speciálně hivka) přetrhla vejpůl.
Jenom je škoda, že pplk.Sheppard a jeho tým vyvraždili celou Toddovu posádku (jeho vyjímaje :))
Wraithské hivky mají nějaké "trysky"? Nikdy předtím jsem je v akci neviděl :hmmm:

Plusy:
+ příběh
+ efekty
+ Todd
+ neuvěřitelný postup infekce, který se projevil i v přenosu dat, docela se divím, že loď přežila cestu hyperprostorem
+ konec
A zapomněl bych na Lorna - konečně neskončil nějak tragicky :D
Minusy:
nemůžu žádný najít :)

:arrow: 10/10

Příspěvek 06.12.2008 14:58:59
Tommaso Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Apple píše:
Je to 100% fake, fakeři to rádi zkouší, udělají něco, co má okolo 350 mb a nahodí to a ti, co noví, že má být až příští týden, tak si to stáhnout a pak se diví...

jj ja před nedavnem stahl nejakej dil, ani sem nevedel, že zrovna nema byt, ale až dalši tyden, tak sem ho stahl a byl tam vir, sem se nestačil divit, že dil ma byt až ten dalši tyden 8)
Obrázek
Obrázek

Příspěvek 06.12.2008 15:32:56
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Tak tahle epizoda se opravdu povedla. To, že se odehrávala celou dobu na Wraithské lodi tomu dodalo správnou atmosféru. Navíc tam byl celý tým a Lorna dokonce nic neomráčilo :D
Nápad s tím, jak ten virus postihl i loď, mi trochu připomnělo Farscape (a že se na to budu muset znovu podívat :D ), a navíc, dává to i smysl.
A kdo mě překvapil, byla Teyla, protože se zdálo, že Rachel tu vůbec nepřehrávala a měla i co dělat a nějaký normální text, což je dobře. A ukazuje, že s normálně napsanou rolí by se snad dalo i něco dělat.
Sheppard se tu zase jednou choval jako velitel, neřval na Rodneyho a ostatní. Dokonce nám věnovali i jeden moment mezi Rodneym a Jennifer. :D
Woolsey tradičně skvělý, velitel jak má být.
Chvíli jsem se o některé postavy i bála (hlavně o Lorna, přiznávám, hlavní by asi nezabili), a i když vím, že by to neudělali, tak tohle se mi už dlouho nestalo.

Nějaké bodíky dolů za absenci Chucka (začínám se bát, že ho už neuvidíme :( ) a za dějovou díru v podobě Teyly držící antický detektor. Odkdy má genovou terapii a proč to tam nezmínili? Nebo si myslí, že na to lidi zapomněli?

Jinak epizoda opravdu dobrá a je škoda, že tyhle přicházejí až ke konci seriálu - kdyby taková byla 4. série, tak by všechno mohlo taky vypadat jinak :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 06.12.2008 18:21:37
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Nečekala jsem to, ale díl se mi líbil. Příběh zajímavý, atmosféra tak akorát, postavy se chovaly sympaticky normálně. Přepůlení hive ship bylo velice efektní a pak sestup atmosférou taky zmákli dobře. Co se mi obzvlášť líbilo, byla interkace mezi Johnem a Toddem, za tu obzlášť plusový bodík. Nákazu lodi jsem tušila od začátku (taky se mi vybavilo Farscape :D), ale to nijak nesnižuje ten nápad, líbilo. Obvyklé klišé, kdy Rodney vyjmenuje, co všechno nejde a když na něj Sheppard trochu přitlačí, najednou se nápady začnou hrnout - na to už si ani nestěžuju, tady to navíc bylo jen asi jednou :)
Celkově epizoda velice příjemným překvápkem, trochu jsem si poupravila názor na McCullougha, zase takový tragéd to evidentně není :)
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 06.12.2008 19:50:27
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No ok, vy ste si to už zase všetci kukli a ja musím čakať do Pondelka, lebo nie som doma... :? :D To je strašné... A teraz sa aj teším keď hovoríte že to bolo dobré :)

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách