Tak tahle epizoda se opravdu povedla. To, že se odehrávala celou dobu na Wraithské lodi tomu dodalo správnou atmosféru. Navíc tam byl celý tým a Lorna dokonce nic neomráčilo
Nápad s tím, jak ten virus postihl i loď, mi trochu připomnělo Farscape (a že se na to budu muset znovu podívat

), a navíc, dává to i smysl.
A kdo mě překvapil, byla Teyla, protože se zdálo, že Rachel tu vůbec nepřehrávala a měla i co dělat a nějaký normální text, což je dobře. A ukazuje, že s normálně napsanou rolí by se snad dalo i něco dělat.
Sheppard se tu zase jednou choval jako velitel, neřval na Rodneyho a ostatní. Dokonce nám věnovali i jeden moment mezi Rodneym a Jennifer.
Woolsey tradičně skvělý, velitel jak má být.
Chvíli jsem se o některé postavy i bála (hlavně o Lorna, přiznávám, hlavní by asi nezabili), a i když vím, že by to neudělali, tak tohle se mi už dlouho nestalo.
Nějaké bodíky dolů za absenci Chucka (začínám se bát, že ho už neuvidíme

) a za dějovou díru v podobě Teyly držící antický detektor. Odkdy má genovou terapii a proč to tam nezmínili? Nebo si myslí, že na to lidi zapomněli?
Jinak epizoda opravdu dobrá a je škoda, že tyhle přicházejí až ke konci seriálu - kdyby taková byla 4. série, tak by všechno mohlo taky vypadat jinak

Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.