| Toto je spoiler!!!: |
| Tak jsem zvědavej až skončí to zatmění, jestli se jim ty schopnosti vrátí zpět nebo ne. |
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
| Tak jsou to Heroes. O čem by ten seriál pak byl. Celá ta věc se zatměním je stejně úplně pitomá. K čemu to je, že jim seberou schopnosti? To by se hodilo někam jinam, ne na konec Volume, kdy by to mělo nějak gradovat. |
| Jak název dílu napovídal byl to part 1, tudíž jsem očekával (jelikož "To be Continued" končí každá epizoda) pořádně vygrádovanej závěr ala Doctor, (No spíš jako nějaký jeho slabší zakončení) ale tenhle konec. Jaksi jsem nepochopil proč to muselo být tak nutně rozdělený na dvě části (jinak logicky očekávám, že název další kapitoly bude taky 10), když se to od předchozích dílů nijak neodlišuje. No jo přišli o schopnosti, ale to kvůli tomu mi to nějak extra nepřijde. No nic. Postavy. Tak potěšilo hlavně objevení tří postav. Haiťana, Noaha a samozřejmě Želvy. Hlavně ta scéna mezi ní a Hirem byla skvělá. Jinak s Hirovou dětinskostí už to v tomhle díle nebylo tak zlý, ale raději bych aby se vrátil. Matt a Daphne tradičně skvělí. Ostatně linie jejich vlastní a kolem nich je asi nejzajímavější z posledního volume. Každopádně jestli kdy přesně je konec tohle volume. Už příště nebo ještě tam aspoň jeden díl bude. Zatím tomu moc k ukončení nesměřuje. |
| V tom případě by musela milionkrát umřít i Claire. Sice není tak stará jako Adam, ale ty její sebevražedný kousky Tak to já zas chtěla být v pozici tý blondýny, co hraje Elle ![]() |
| Asi nejzajímavějším momentem byl souboj Noaha se Sylerem v tom skladišti. Ono mi bylo jedno kdo vyhraje, ale doufal, jsem že někdo zemře. Nestalo se (opět) |
| Nemyslím si, že tenhle guláš má cenu nějak víc komentovat. Jediné pozitivum pro mě bylo, že Nathan se naučil pěkně používat svou schopnost. Zbytek nějak nechápu, ani proč najednou je na otcově straně. Podle mě by se oba měli na své rodiče vykašlat a jít svou cestou. Nathan - naprosto mimo, píšou ho pokaždé jinak Sylar - no comment Peter - no comment Claire - aspoň si uvědomila, že se chovala jako kráva Matt a Daphne jsou fajn, ale opakují pořád totéž. Matt ji přesvědčuje, že je dobrý člověk a ona o sobě pochybuje. Měli by se pohnout dál. |
| Po tomto díle přestávám mít rád Sylara. A to se chudinka Elle hned na začátku vytáhla novou schopností: obléknout se rychleji, než se dokáže svléknout nymfomanka po roku sexuální abstinence Dozvěděli jsme se, že Claire musí umírat, aby nebyla kráva, jelikož hned potom nahodila svou obvyklou inteligenční hranici. Doufal jsem, že postřelí Petera a on jen sklepe kulky (návrat jeho schopnosti a převzetí Samediho). Nathan je vůl. Nejdřív moralizace jako z učebnice sociologie a pak tohle. Hiro měl poslat Elle dál od Sylara. To je jeho velké mínus, ale jinak šel ustát. Matt a Daphne mě začínají svým "vztahem" uspávat ![]() Mohinder je Mohinder a jeho morfózní problémy jsou ještě ohranější než "Voda živá" od Anety Langerové. PS: Sylere buď oživ Elle nebo jsi mě naštval |
| Tak návrat Peterových schopností by byl víc než nelogický, vzhledem k tomu, že o ně nepřišel kvůli zatmění, ale sebral mu je taťka. To s tím Sylarem mě neuvěřitelně zklamalo. A začíná mě unavovat i v minulosti dobrá linie Matta a Daphne. A Nathanovi z toho lítání asi přeskočilo, jinak si to neumím vysvětlit. Prostě guláš ve vesnické hospodě |
| ..Tak já nevím, kdykoliv, že řeknu, že je mi nějaká postava/skupina sympatická, přijde vždycky další díl, který to totálně pokazí. Těšil jsem se na situaci kolem Petera a Nathana, ale bylo to hrozně stupidně ukončený, nechápu, proč najednou Nathan jde do Pinehearst?!? Napřed řekne, že sebou nenechá manipulovat a pak si klidně odletí..kdyby tam nebyl haiťan, tak to snad vypnu, ale jinak to prostředí v džungli se mi celkem líbilo, i jeho fight s bráchou/bohem, to byl taky dobrej magor... Matt a Daphne - ať už ji někdo vysvětlí, že je fajn holka, snad už její sebeobviňování skončilo s objetím s tatínkem.. stejně by mě zajímalo jak běhá po vodě...? TO jako že je tak rychlá, že se stihne od hladiny odrazit dřív než jí nateče do bot? Mohinder je magor, takovej to byl klaďas, morilista a celkově pěkná postava, a teď je z něj psychopat s leprou a zlomeným srdcem.. Jediné na co se snad těším, je Clair a Hiro, protože to jediné mělo v téhle epizodě jakýkoliv spád.. Hiro aspoň zachránil Clair před Arthurem, zachránil Noaha (toho jsem měl taky rád, ale udělali z něj zase psychouše), a hlavně díky Hirovi jsme se snad zbavili Elle, chvíli jsem měl taky z téhle postavy radost, ale tím, jak vlezla do Pinehearst a jak se asi čtyřikrát otočila podle toho jak zrovna fouknul vítr... Tak nějak si řikám, že nejlepší postava je asi Flint, kterej je tak stupidní, že od něj nikdo souvislejší větu neočekává.. ![]() No zkrátka jsem zvědavej, jak se to vyvrbí dál, ale to je asi záměr scénáristů - ne dělat pěknej seriál, ale jenom nutit lidi, aby se koukali na další epku... zkrátka nevadí že epizody stojí za ho..., hlavně že se lidi budou dívat a můžou i nadávat..to je vedlejší.. |
| Tak tohle byla skutečně epizoda plná překvapení. Hiro - Konečně se trochu projevila příběhová linie ač inteligenčně se na něm ten Heal nějak neprojevil. Zase jeho otec si teď bude myslet, že jeho manželka kuchaře znala už dříve a že Hiro se mu až moc podobá Claire - Divím se, že jí to Noah sežral. Matt, Daphne a Ando - Daphne už se konečně nalezla a Matt tam opět všechny podělává .Sylar - Kdyby nezabil Elle zasloužil by si velký potlesk za návrat old school a udržení si stylu , ale takhle mě jenom trochu zmírnil smutek.Kostlivec - Nelze dodat nic jiného než . Škoda jen, že s ním do rajčat putoval i bohatý katalog schopností.Haiťan a Péťa - Haiťan, který vše zvládal jako maximální suverén nám nějak změknul. Péťa už by konečně mohl dostat zpět své abilitky. Nathan - Čuju zradu. |