Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 25.11.2008 23:54:11
Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak jsem zvědavej až skončí to zatmění, jestli se jim ty schopnosti vrátí zpět nebo ne. :lol: :lol:
Barney: It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 26.11.2008 00:24:04
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak jsou to Heroes. O čem by ten seriál pak byl. Celá ta věc se zatměním je stejně úplně pitomá. K čemu to je, že jim seberou schopnosti? To by se hodilo někam jinam, ne na konec Volume, kdy by to mělo nějak gradovat.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 26.11.2008 00:37:30
Sheppy Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Možná že se ty schopnosti vrátí jen těm, co se s nima narodili. Řekl bych že přibydou taky další Heroes. Jen doufám, že se petreliům ty schopnosti neresetujou, ikdyž u sylera a arthura by to neškodilo :lol:
Barney: It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 26.11.2008 17:53:16
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak no. Ne nevím. Asi spíš zklamání a to hlavně v jedné věci.
Toto je spoiler!!!:
Jak název dílu napovídal byl to part 1, tudíž jsem očekával (jelikož "To be Continued" končí každá epizoda) pořádně vygrádovanej závěr ala Doctor, (No spíš jako nějaký jeho slabší zakončení) ale tenhle konec. Jaksi jsem nepochopil proč to muselo být tak nutně rozdělený na dvě části (jinak logicky očekávám, že název další kapitoly bude taky 10), když se to od předchozích dílů nijak neodlišuje. No jo přišli o schopnosti, ale to kvůli tomu mi to nějak extra nepřijde. No nic.
Postavy. Tak potěšilo hlavně objevení tří postav. Haiťana, Noaha a samozřejmě Želvy. Hlavně ta scéna mezi ní a Hirem byla skvělá. Jinak s Hirovou dětinskostí už to v tomhle díle nebylo tak zlý, ale raději bych aby se vrátil. Matt a Daphne tradičně skvělí. Ostatně linie jejich vlastní a kolem nich je asi nejzajímavější z posledního volume.
Každopádně jestli kdy přesně je konec tohle volume. Už příště nebo ještě tam aspoň jeden díl bude. Zatím tomu moc k ukončení nesměřuje.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 26.11.2008 21:26:47
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Eleira píše:
Toto je spoiler!!!:
V tom případě by musela milionkrát umřít i Claire. Sice není tak stará jako Adam, ale ty její sebevražedný kousky :lol:
Tak to já zas chtěla být v pozici tý blondýny, co hraje Elle :smile: Ať už je Sylar/Gabriel (po dnešním dílu nutno oddělovat) jakákoli postava, Zachary vypadal v minulém díle v těch džínách a bez vršku úžasně :faint:

Asi tě to udiví, ale mě až tak neinponoval :D
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 02.12.2008 13:21:18
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Teda to už ani nemá smysl rozepisovat se o dílu nějak šířeji. Udělali z toho příšernou slátaninu. Tam se dest dílů rozvíjí jedna událost kvůli tomu, aby se na ní pak úplně vykašlali :roll: Ach jo....takovej to byl skvělej seriál :roll:

Příspěvek 02.12.2008 18:04:00
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Chapter 11 - Eclipse, part 2
Toto je spoiler!!!:
Asi nejzajímavějším momentem byl souboj Noaha se Sylerem v tom skladišti. Ono mi bylo jedno kdo vyhraje, ale doufal, jsem že někdo zemře. Nestalo se (opět) :evil: Jinak celkově. No nic moc. Jako třeba i ty ostatní linie Mattova a Hirova měly taky zajímavý části, ale celkově ten chuchvalec co z toho vznikl je hrůznost.
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 02.12.2008 19:13:33
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Nemyslím si, že tenhle guláš má cenu nějak víc komentovat. Jediné pozitivum pro mě bylo, že Nathan se naučil pěkně používat svou schopnost. Zbytek nějak nechápu, ani proč najednou je na otcově straně. Podle mě by se oba měli na své rodiče vykašlat a jít svou cestou.
Nathan - naprosto mimo, píšou ho pokaždé jinak
Sylar - no comment
Peter - no comment
Claire - aspoň si uvědomila, že se chovala jako kráva
Matt a Daphne jsou fajn, ale opakují pořád totéž. Matt ji přesvědčuje, že je dobrý člověk a ona o sobě pochybuje. Měli by se pohnout dál.

Může mi někdo vysvětlit, o co že tam vlastně jde? :smile: Protože zatím to vypadá, že autoři tak moc chtěli udělat padouchy a hrdiny stejnými, že sami mají maglajz v tom, kdo je kdo.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 02.12.2008 21:15:04
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Po tomto díle přestávám mít rád Sylara. A to se chudinka Elle hned na začátku vytáhla novou schopností: obléknout se rychleji, než se dokáže svléknout nymfomanka po roku sexuální abstinence :D .
Dozvěděli jsme se, že Claire musí umírat, aby nebyla kráva, jelikož hned potom nahodila svou obvyklou inteligenční hranici.
Doufal jsem, že postřelí Petera a on jen sklepe kulky (návrat jeho schopnosti a převzetí Samediho).
Nathan je vůl. Nejdřív moralizace jako z učebnice sociologie a pak tohle.
Hiro měl poslat Elle dál od Sylara. To je jeho velké mínus, ale jinak šel ustát.
Matt a Daphne mě začínají svým "vztahem" uspávat :sleepy:
Mohinder je Mohinder a jeho morfózní problémy jsou ještě ohranější než "Voda živá" od Anety Langerové.
PS: Sylere buď oživ Elle nebo jsi mě naštval :evil:. Přece bys nezabíjel takovou pěknou ženskou! A to už jsem doufal, že vám chvilková absence schopností vrátí mozek do hlavy (ač to tak zní, na nic tím nenarážím) a dokonce se chvíli zdálo, že mám pravdu. :cry:

Příspěvek 02.12.2008 21:54:07
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak návrat Peterových schopností by byl víc než nelogický, vzhledem k tomu, že o ně nepřišel kvůli zatmění, ale sebral mu je taťka.
To s tím Sylarem mě neuvěřitelně zklamalo.
A začíná mě unavovat i v minulosti dobrá linie Matta a Daphne.
A Nathanovi z toho lítání asi přeskočilo, jinak si to neumím vysvětlit. Prostě guláš ve vesnické hospodě :roll:

Příspěvek 02.12.2008 22:09:55
Kris Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

já to nechápu pokud "nová generace" heroes dostala svoje schopnosti az pri zatmeni pred rokem jak je mozny ze clair svoje schopnosti ma uz od mala?
Obrázek

Příspěvek 03.12.2008 15:30:58
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Asi se dědily od dob Takzo Kenseie.

Příspěvek 03.12.2008 15:40:27
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já to chápu tak, že všichni hrdinové mají schopnosti od narození a Clair i třeba Matt, s tím rozdílem, že Clair má schopnost, kterou neovládá, uřízne si prst -> naroste jí nový, zatímco třeba Matt, se musí pro použití hodně soustředit... Ale scénáristi si dělají poslední dobou co chtěji, takže to může být úplně jinak a tim se dostávám k eclipse2..

Toto je spoiler!!!:
..Tak já nevím, kdykoliv, že řeknu, že je mi nějaká postava/skupina sympatická, přijde vždycky další díl, který to totálně pokazí. Těšil jsem se na situaci kolem Petera a Nathana, ale bylo to hrozně stupidně ukončený, nechápu, proč najednou Nathan jde do Pinehearst?!? Napřed řekne, že sebou nenechá manipulovat a pak si klidně odletí..kdyby tam nebyl haiťan, tak to snad vypnu, ale jinak to prostředí v džungli se mi celkem líbilo, i jeho fight s bráchou/bohem, to byl taky dobrej magor...

Matt a Daphne - ať už ji někdo vysvětlí, že je fajn holka, snad už její sebeobviňování skončilo s objetím s tatínkem.. stejně by mě zajímalo jak běhá po vodě...? TO jako že je tak rychlá, že se stihne od hladiny odrazit dřív než jí nateče do bot?

Mohinder je magor, takovej to byl klaďas, morilista a celkově pěkná postava, a teď je z něj psychopat s leprou a zlomeným srdcem..

Jediné na co se snad těším, je Clair a Hiro, protože to jediné mělo v téhle epizodě jakýkoliv spád.. Hiro aspoň zachránil Clair před Arthurem, zachránil Noaha (toho jsem měl taky rád, ale udělali z něj zase psychouše), a hlavně díky Hirovi jsme se snad zbavili Elle, chvíli jsem měl taky z téhle postavy radost, ale tím, jak vlezla do Pinehearst a jak se asi čtyřikrát otočila podle toho jak zrovna fouknul vítr... :evil: Jen teda doufám, že Hiro a Clair nenadělají v minulosti nějakou paseku..Clair je v minulosti prvně a Hiro asi neví, čeho je schopný, snad si to přečetl v komiksu... A samozřejmě prodejci komiksů byli taky nepatrným plusem v epizodě... jejich vysvětlení, že poslíček má desátý díl 9th Wonders,..dobře že si na to vzpoměli, na tu epizodu, jak Isaac dal ten skicák tomu týpkovi jsem úplně zapoměl.. Jsem zvědav jak ho najdou...

Tak nějak si řikám, že nejlepší postava je asi Flint, kterej je tak stupidní, že od něj nikdo souvislejší větu neočekává.. :)

No zkrátka jsem zvědavej, jak se to vyvrbí dál, ale to je asi záměr scénáristů - ne dělat pěknej seriál, ale jenom nutit lidi, aby se koukali na další epku... zkrátka nevadí že epizody stojí za ho..., hlavně že se lidi budou dívat a můžou i nadávat..to je vedlejší..

Příspěvek 09.12.2008 21:20:13
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak tohle byla skutečně epizoda plná překvapení.
Hiro - Konečně se trochu projevila příběhová linie ač inteligenčně se na něm ten Heal nějak neprojevil. Zase jeho otec si teď bude myslet, že jeho manželka kuchaře znala už dříve a že Hiro se mu až moc podobá :-D (btw. Není náhodou jeho matka ta číňanka z IOA?).
Claire - Divím se, že jí to Noah sežral.
Matt, Daphne a Ando - Daphne už se konečně nalezla a Matt tam opět všechny podělává :bravo:.
Sylar - Kdyby nezabil Elle zasloužil by si velký potlesk za návrat old school a udržení si stylu :bravo:, ale takhle mě jenom trochu zmírnil smutek.
Kostlivec - Nelze dodat nic jiného než :yahoo:. Škoda jen, že s ním do rajčat putoval i bohatý katalog schopností.
Haiťan a Péťa - Haiťan, který vše zvládal jako maximální suverén nám nějak změknul. Péťa už by konečně mohl dostat zpět své abilitky.
Nathan - Čuju zradu.

Příspěvek 11.12.2008 11:30:06
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já nevím...čím dál tím víc už přestávám chvátat na stahování epizody...vždycky jsem začal stahovat už v úterý ráno ale teď už na to kašlu..

Jestli Heroes neukončí (jakože nejspíš neukončí) touhle sérií opravdu začnu vážně přemýšlet, že s tím seknu... Vůbec nechápu, proč si dávali práci se Sylerem - klaďasem, jenom proto, aby ho zase zlotrovatěli... Nathan je asi schizofrení, jednou tak a jednou tak.. Peter je slaboch, měl dát ten kvér rovnou haiťanovi a bylo by... takhle oplejtačky kolem toho :roll:

Jediná věc, která mě snad bude u seriálu teďkon držet jsou ti mariňáci, jestli jim to opravdu napíchaj..
A jestli z Nathana udělaj superlotra, kterej zdědí vše po tatínkovi a půjde v jeho šlépějích... :evil:

PředchozíDalší

Zpět na Heroes