Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Šli jste letos k volbám?

Šli jste letos k volbám?

diskutujte o všem a o ničem

Šli jste letos k volbám?

Ano
41
51%
Ne
32
40%
Určitě bych šel, ale jako na potvoru jsem z Prahy
7
9%

Celkem hlasů : 80

Příspěvek 19.10.2008 17:40:37
dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Earman : Apeluji na všechny jako jsi ty, aby se konečně vzpamatovaly a zjistili, co ODS vyvádí. Dokud to neuděláš, navrhuji pro tebe zákaz účastnit se politických debat !
:loltransparent:
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Příspěvek 19.10.2008 17:51:09
Earman Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

a řekni mi co tak strašnýho dělaj?...pomineme vnitrostranickej boj....
zavedli ti popaltky u lékaře?...to je to tak hrozný dát 30 korun za doktora?...pokud teda tam nechodíš jen tak ze srandy....nebo ti vadí že se snažej udržet rozpočet na uzdě, kterej socani tak neskutečně rozjeli?...ty by si byl určitě nejradši kdyby si se nemusel rozhodovat co dělat, aby ti to jenom každej řekl...
Víš jakej mám názor na čerstvou zeleninu. Ta je pro vegetariány, vitamínový paka, co cvičej! Red Dwarf

Příspěvek 19.10.2008 18:04:53
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ono původně rozpočet nerozjeli socani, ale po revoluci rozjeli rozpočet ODS, u kterých to ale nebylo vidět, kvůli obrovské privatizaci, a proto ten rozpočet vypadal normálně. Potom ale přišli socani a už neměli pořádně co privatizovat a proto se naplno projevil deficit státního rozpočtu. Nelze ale upřít pravdu, a to je, že ODS se snaží s deficitem něco dělat.
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 19.10.2008 18:07:14
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

dalibor.durcak píše:
Earman : Apeluji na všechny jako jsi ty, aby se konečně vzpamatovaly a zjistili, co ODS vyvádí. Dokud to neuděláš, navrhuji pro tebe zákaz účastnit se politických debat !

S takovým názorem jsi opravdu jasnou ukázkou toho, o co levici jde. A to totiž "držte hubu a krok".
Zakázání diskuse někomu, kdo má jiný názor než ty, je popření Základní listiny práv a svobod. Dáváš sem opravdu pěkný příklad, jak by to vypadalo s levicí u moci. Díky! :wink:
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 19.10.2008 18:31:44
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

dalibor.durcak píše:

Taky by mě zajímalo co tak strašnýho vyvádí, co by nedělala ČSSD nebo jakákoliv jiná strana? Vnitrostranický boje? To je dneska v každý straně. Zlodějina? Podívejte se na mafii v ČSSD a dalo by se pokračovat dál...

Zmenšili schodek státního rozpočtu? To je snad dobře ne? Ubrali dávky socanům? To je dobře maj jít pracovat! Zavedli poplatky u lékaře? Žiju v rodině astmatiků, který k lékaři choděj každý dva měsíce pro léky, a nijak je nepostihlo těch 30 kč za předpis. Co dál vyvedli?

Mě by musel ruka upadnout kdybych do tý urny měl hodit ČSSD nebo nedejbože KSČM (jako tobě by musela ruka upadnout kdybys tam měl hodit ODS), tak tu nikoho nekritizuj za jeho názor a nezakazuj mu jeho vyjadřování, ještě pořád jsme v demokratický zemi, a jestli se to jednou zase změní, tak doufám že už budu dávno někde daleko za hranicema...
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 19.10.2008 20:13:57
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

stalker píše:
Eleira: Úlohu dějepisu možná, ale politiku na Speciálu řešit nechci, protože je to téma, které při diskusi z očí do očí při protichůdných názorech akorát vyvolá nepřátelství obou aktérů zároveň, ať si kdo chce říká, jak je mu to jedno. Nechci si tak s nikým kazit dobré vztahy :-)

Moje řeč. S přáteli a dalšími blízkými lidmi, případně s lidmi, s nimiž mám dobré vztahy politiku neřeším, protože mi přijde hloupé přijít o přátele jen proto, že mají jiný politický názor, který je věc každého z nás. Beztak si nevybereme. Ať bude u moci kdokoli, vždycky budou lidé, kteří budou nadávat.

No, asi už svojí úlohu v téhle diskusy ukončím, než si tu opravdu ty dobré vztahy s někým nakonec rozházím, protože nemůžu vidět, jak je tu obhajována strana modrých.
Naposledy upravil Eleira dne 17.1.2011 13:53:44, celkově upraveno 1

Příspěvek 19.10.2008 20:24:30
Ravenhorn Airman
Airman

Odpovědět s citací

Eleira

No nikdo není bez chyb a jakákoliv strana co byla je a také bude u moci nebude bez chyb a zlodějů. To u nás je totiž výsada.

No pojedu na rok na Nový Zéland a třeba budu mít to štěstí že tám zůstanu co nejdéle a nejen rok. Tohle mi teda chybět nebude.

Příspěvek 19.10.2008 20:34:33
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Chtěl jsem jít, ale nedošli mi volební lístky. :x Jako vím, že tam kde se volí bych je mohl dostat, ale já si chtěl koho zvolím promyslet doma. No nic tak snad za půl roku už dojdou :x
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 19.10.2008 22:50:11
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

g.o.d píše:
Rath si může chtít rušit co chce, to je asi tak všechno co může udělat. Kraj némá žádnou možnost ty poplatky rušit. On je může maximálně začít platit za občany...

Myslim že ne, poplatky za tebe platit nemůžou ani kdyby chtěli.

Eleira píše:
Moje řeč. S přáteli a dalšími blízkými lidmi, případně s lidmi, s nimiž mám dobré vztahy politiku neřeším, protože mi přijde hloupé přijít o přátele jen proto, že mají jiný politický názor, který je věc každého z nás.

Možná by stálo za to zamyslet se nad tím, jestli přátelé kteří nedokáží respektovat tvůj názor jsou ti praví přátelé...
Obrázek

Příspěvek 20.10.2008 08:48:19
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Bohužel z Vás mluví neinformovanost, zkuste sledovat dění na politické scéně, chování politiků, rozhodnutí, ovlivňující životy občanů v této zemi. Zjistíte, že ODS nic dobrého pro tuto zemi neudělala.
A to nejsem nějaký zabšklý důchodce, stěžující si na 30,- poplatek u lékaře.

BTW. : Ty názory na umírající důchodce taky ukazují na inteligenci zdejších diskutujících :scared: Fuuuuj !

Hlavně, že se z tohoto vlákna nestala bitva o polit. stranách :loltransparent: :offtopic:
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Příspěvek 20.10.2008 11:09:54
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

dalibor.durcak píše:
Klenotko :
Toto je spoiler!!!:
Kolik Ti je prosím let?

Toto je spoiler!!!:
26 ? :loltransparent:

Takže v době komunismu jsi žila 5 let, počítám-li správně.
Z jakého hlediska takhle soudíš a rozhoduješ, co je správné a kdo je hloupý a tupý?
Již v nadpisu je psáno, že se z toho nemá stát diskuze o politických stranách, takže navrhuji, aby sis své příspěvky smazala.
Děkuji za kladné vyřízení !!!
:bravo:

Tohle mě pobavilo. Opravdu. To si jako myslíš, že mi musí být 50, abych věděla, co se tu dělo? Tak já ti, milý zlatý, něco povím. Za prvé - umím číst a zajímám se, narozdíl od 80% naší mladé populace. Za druhé - doma jsme o tom opravdu mluvili, a dodnes mluvíme.
Za třetí - má rodina dodnes dojíždí na důsledky událostí, které se nám staly za komunistů. Jeden příklad za všechny - žádala jsem o místo na místní radnici a kdo to tam neseděl? Pán, který byl ještě před dvaceti lety zapáleným soudruhem, znal mé rodiče, věděl, kdo jsou a co "provedli" a dával mi jasně najevo, co si o mně myslí.
Máma nemohla studovat, protože děda, který jen tak mimochodem umřel v uranovém dole, byl obyčejný sedlák, který si stoupl do vrat a odmítl si nechat rozkrást majetek, který naše rodina vlastnila po desetiletí. A z kterého nám ještě velkou část nevrátili.
Můj brácha ještě studoval na základce za komunistů a rozhodně to neměl jednoduché, protože naši nebyli ve straně a zásadně to odmítali. Máma chtěla studovat uměleckou fotografii, nakonec se ale musela pouze vyučit soustružnicí, protože jí nedovolili jít ani na gympl (měla v papírech černý puntík). A tady můžu říct, že máma je opravdu chytrá žena, která hodně četla a čte a má přehled, narozdíl od plno lidí, kteří tyhle možnosti mají, ale nevyužívají.

Žádný rozdíl mezi KSČM a KSČ nevidím, jsou tam pořád ti samí lidé, jenom se teď dokážou víc schovat, když se kolem nich nehromadí skandály. Což je špatně, protože by se jich tam určitě taky dost našlo.

Nikomu jsem neříkala, že je někdo hloupý a tupý, to tu psal někdo jiný a ty se nauč číst. Ale tomu, že někdo může volit komunisty, nerozumím, je pravda. Nicméně je to svobodné rozhodnutí každého a v tom je půvab toho, že žijeme v demokracii. Díky Bohu.

Tak se NEOPOVAŽUJ říkat mi takové bláboly, když sám víš očividně pendrek!
A navíc neumíš počítat.

A pokud to někoho zajímá, osobně jsem nevolila ani ČSSD ani ODS. I z důvodů toho, že mi jejich kandidáti nenabídli nic, co by mě oslovilo.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.10.2008 11:36:20
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotko,

7 let :D
a asi se mi nelíbí styl jakým mi odepisuješ :jako:

Jde mi o to, že :
1. Neměl se z toho stát politický boj (což se stalo i díky tobě - přičemž jindy jsi nemilosrdná)
2. Já jsem o pár let mladší, než ty, ale nedovolil bych si hodnotit dobu, kterou jsem nezažil, rozhodně ne, tak detailně jako ty !
3. Rozhodně mě mrzí, co prožila tvá rodina a tohle je určitě věc, za kterou komunismus odsuzuji také.
4. Děda byl určitě správný chlap a přeji Vám, aby Vám Váš majetek vrátili, ale to už jsem opravdu hodně off topic, ale snad "nevermind"

Nepiš mi laskavě, ať se naučím číst a podobné urážlivé věci.

Děkuji předem.
autor neznámý

Příspěvek 20.10.2008 12:07:51
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Za ty útoky se ovšem omlouvám. Vždycky tohle téma hrozně vyhrotím a teď jsem si přečetla, co jsem napsala. Já už jsem od soboty z mnoha různých důvodů dost naštvaná a od včerejška mě bolí hlava, takže nevidím jasně. Takže jsem z toho opravdu nechtěla dělat boj.

Samozřejmě nemůžu hodnotit až tak z vlastní zkušenosti, ale - já žiju v malém městě, kde tak trochu zná každý místní "celebrity" osobně a je pravda, že většina zarytých soudruhů dneska sedí na úplně stejných místech, jenom změnili kabát - ale pochybuju, že myšlení změnili taky. Proto o tom mluvím, párkrát se mi to už stalo, že na mě i dneska někteří lidi koukají tím stylem, jako by se nic nezměnilo. Proto říkám, že jsou pořád stejní.

A nejhorší je, že hodně z nich má peněz jako šlupek a mají významná rozhodovací práva. Kdepak k tomu asi přišli?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 20.10.2008 15:01:16
šAshrak Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

dalibor.durcak píše:
Bohužel z Vás mluví neinformovanost, zkuste sledovat dění na politické scéně, chování politiků, rozhodnutí, ovlivňující životy občanů v této zemi. Zjistíte, že ODS nic dobrého pro tuto zemi neudělala.
A to nejsem nějaký zabšklý důchodce, stěžující si na 30,- poplatek u lékaře.

A teď mi řekni co pro tuhle zemi nějaká jiná strana? a řekni co je to za debily ve vedení ČSSD když na veřejnosti řekli, že pujdou v krajích do koalice s KSČM...
The Lost Doctors

Není to úchylný, je to jen Pomeranč.
-Charlie Crews

Příspěvek 20.10.2008 15:14:09
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Dalibore Durčáku, každý tu v podstatě jen formuloval svůj názor a všechno bylo v celkem přijatelných mezích. Píší sem určitě uživatelé, kteří mají alespoň základní přehled a nezáleží, jestli jdou doprava i doleva. Klidně přiznej, že fandíš levici, proč ne. Ale nenapadej nás tu, jací jsme tupci, když máme jiný názor než ty a jak jsme neinformovaní, když to vidíme jinak než ty. Tohle není diskuze na Novinkách.
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo