Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 30.9.2008 20:01:07
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Hirova linie bombastická? :shock: Vždyť se chová jako idiot.
Toto je spoiler!!!:
Otevře obálku, nechá si to ukrást a pak se honí za něčím, o čem neví, co je a že třeba Haiťan to mohl chtít z jiného důvodu, než jen "zničit svět". Hiro zase žvaní o "záchraně světa", jenom neví před kým a před čím ho zachraňovat - aby nakonec ostatní nemuseli zachraňovat svět od něj. :roll: Vždyť ani neví, co se děje a už zase žvaní o záchraně světa. Spíš to vypadá, že problémy úmyslně vyhledává, aby se mohl cítit jako "hero". :? Scéna s popcornem už mi nepřišla ani vtipná. Pokud ho chtěli nechat blbě pobíhat jako naivního kluka, co dostal zvláštní schopnost, které zneužívá (což opravdu dělá - šup do budoucnosti, abych si ji mohl blbě vyložit a pak něco zvorat) a hraje si na komiksového hrdinu, neměli ho nechat absolvovat tu věc s Adamem ve 2. sérii. Buď ho měli nechat dospět nebo se s ním neměli vůbec obtěžovat. Pobavilo mě to jeho "Proč tě pořád vodím sebou" na Anda - aby ho aspoň někdo kontroloval, řekla jsem nahlas. :roll:
Slibovaní "villains" jsou tedy pěkná skupinka žabařů - oslavovaný Jesse, resp. jeho představitel, se tam skoro ani neohřál, a když vykradou banku, tak místo, aby zdrhli, tak čekají, až se objeví HRG, který je už jednou chytil a který bude mít určitě nějakého silného partnera.
Sylar mi kupodivu nevadil - mohlo by být zajímavé sledovat, jak se pokouší bojovat sám se sebou. I když s tím gelem to dost přehnali. :smile:
Jsem taky ráda, že Peter je už zase sám sebou (a budoucí Peter by tím pádem mohl odsvištět a už se nevracet) a tak se snad brzo začne dít něco normálního.
Nathan dneska neblbnul, až tedy na tu bibli na konci, ale moc tam nebyl, takže těžko říct, jestli se z toho už vzpamatoval.
Claire se chová jako totální nenapravitelný spratek a jestli uslyším ještě jednou o "normal life" nebo že "can´t feel pain", asi ten počítač vyhodím z okna. Kdyby ji tak chtěl někdo z těch nebezpečných střelit do hlavy (co se stalo s tím, že když se trafí hlava, tak umře? Doufám, že z ní nedělají nějakého Ježíše :roll: )
Když jsem četla, že Meredith bude učit Claire bojovat, čekala jsem něco pořádného a ne nějakou zavíračku do kontejneru.
Počáteční mírný optimismus ohledně Daphne je pryč (už jen proto, že ji Hiro říká z debilního důvodu Nemesis - ale to je jeho vina, nikoliv její), taky mi připomíná Claire tím stylem, že je rozmazlená až běda. Neví co roupama, takže je možné, že se nějak "napraví". Ale upřímně, je mi to jedno.
A co to sakra je s tím Lindermanem? A kdo je tedy Sylarův otec?
Jediný Noah tady za něco stál a kupodivu ani ten Matt, který je chudák zase sám (místo Nathana, s nímž se bezvadně doplňovali), nepůsobí nudně, jak jsem se bála. Tak ještě znormálnit Nathana - a budeme tam, kde jsme byli ve 2. sérii :D

Já si jdu pro změnu zlepšit náladu k Sarah Jane Adventures - Chucka jsem už viděla. :D
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 01.10.2008 20:07:23
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak překvapivě tenhle díl se mi docela líbil, oproti těm dvěma předchozím.

Toto je spoiler!!!:
Tedy Hira nebudu zmiňovat. To je trotl a tím zůstane jednou pro vždy. Prej popcorn. Ještě že ho dali pod zámek, třeba přestane dělat škodu. To by ho fakt člověk zabil. Nadělá akorát víc škody než užitku. Je ještě horší než Peter :lol:
Clair - no možná jí raději uvidím, jak se pokouší bojovat, než aby jen doma blbě kecala
Nathan - teď se nějak neprojevil a když, tak to vypadalo jako, že už se trochu uklidnil, ale to přijde :D
Peter - to jsem zvědavá, s čím přijde z té budoucnosti
Matt - ten černoch mi přijde takovej zvláštní...nemám ráda když někdo odsekává, když se ho na něco někdo ptá "Je to tvoje budoucnost, ne moje!" Ale ta poznámka s želvou hned když ho Matt potkal, ta byla super :lol:
Sylar - no, pokud budou pokračovat a budou se pokoušet Sylara nějak opravit, tak by to mohla konečně být i zajímavá postava...Sylarův vnitřní boj by mohl být zajímavý a už by byl taky jen něco víc než ten magor, co všechny kolem zabíjí...už to bylo takový, jé hele Sylar, to zas někdo umře...a jak tam buzeroval ty policajty, tak se mi fakt hrozně líbil a ten oblek mu slušel (víc jak ty tepláky :lol: ), i ty ulízaný vlasy byly lepší...hernajs, on je to docela hezkej chlap, když se to tak vezme :lol: já bych z něj udělala agenta Sylara :D...akorát nějak nevím, fajn, je to Angely syn, ale na to, že si to uvědomila až po X letech po něm příliš leze :D

Příspěvek 01.10.2008 23:21:48
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

3x03
Toto je spoiler!!!:
Hiro, Hiro, co to má, k sakru, znamenat??? :roll: Ten Andův nápad byl dobrý, jen je špatný nápad se vykecávat, když je někde v okolí ta rychlonožka.
Peter je lama (nic nového pod sluncem).
Angela...tak buď svým chováním chce nějak napravit tu budoucnost nebo je to cvok. Nebo obojí :).
Sylar z druhé strany barikády. Mno, mohl by to být docela dobrý good guy...až na to, že je to vrah a psychopat, takže Noahův nápad se mi zamlouvá mnohem více. Vůbec dát Sylera jako parťáka...to se mi jeví absurdní (ono je :)) + viz co si myslím o Angele.
Mattova linie docela dobrá.
Potěšilo objevení Micaha. Zatím se linie zjevně se ztracenou tetou vyvíjí docela dobře.
Noah je prostě nejlepší ;-).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 02.10.2008 18:31:31
Pan Citron Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Volume two (tento text obsahuje spoilery k druhé a třetí řadě)
No oproti tomu co jsem četl nejsem nijak zklamán. Přišlo mi to zhruba na stejné úrovní jako první (někdy jsme se dost nudil, někdy jsme nemohl od obrazovky odtrhnout oči). První měla možná jen lepší hlavní příběh, ale ono taky záleží jak by vol. 2 vypadala kdyby měla plný počet epizod. Jinak z těch linií se mi nejvíc líbila ta Hirova z prvních epizod v tom Japonsku. Co mě naštvalo bylo, že přežil Sylar. Jo vím, že to bylo už na konci vol.1, ale já stejně doufal, že se tak nestane. Byl moje oblíbená postava, ale já tohle oživování fakt nemusím, což mě dostává ke konci. Jelikož jsme četl nějaký spoilery (bohužel) tak jsem opravdu naštvanej. Nathan, ačkoliv ve druhé řadě moc nebyl a už to nějak bez té politiky nějak nebyl On, byl další z oblíbenců. Každopádně jdu se pustit do vol. 3 a třeba budu překvapen.
hodnocení volume 2: 4/5

jo jinak nevíte jaký byly názvy vol. 1 a vol. 2?
Naposledy upravil Pan Citron dne 02.10.2008 19:59:48, celkově upraveno 1
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 02.10.2008 19:35:06
Blackthunder Uživatelský avatar
Major
Major

Bydliště: Pardubice - Česká Republika - Sol 3 - Sol System - Mutter's Spiral - N-Space

Odpovědět s citací

Volume One: Genesis
Volume Two: Generations
Volume Three: Villians
Volume Four: Fugitives

:wink:

Viz moje DVD obaly:
http://cover.icaros.eu/details.php?image_id=75
http://cover.icaros.eu/details.php?image_id=76
[img][http://img840.imageshack.us/img840/1193/sigrj.jpg][/img]

Příspěvek 02.10.2008 21:26:48
Pan Citron Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Blackthunder: díky

Jinak první tři kapitoly (epizody):
Toto je spoiler!!!:
No nevím. Takový smíšený pocity.
Hiro je sice pořád asi nejlepší postava, ale tady se místy chová jak idiot a celá ta linie má moc "zničehonic" momentů, což se mi nelíbí.
Nathan no naštvali mě. Oni tvůrci mají prostě nějakej problém se zabíjením postav nebo co. Tohle už je tuším třetí postava co nechali naživu. No nic...každopádně zase začala nějaká ta politika, což se mi líbí. To mi prostě ve druhý řadě strašně chybělo.
Noah a Sylar. Nejlepší věc co se tam zatím udála. Prostě skvělej tým, složenej ze dvou parádních postav. Doufám, že to bude mít pokračování.
Matt docela zajímavá linie, těším se kam se to vyvine dál.
Peter. Je tam. Tuhle postavu už od první řady ignoruju.
další jsou tam :D
ADRIC WILL FALL

Příspěvek 02.10.2008 22:12:37
General
General

Odpovědět s citací

Tak já nevím, ale mně se Nathan ve druhé sérii líbil - bylo to jako by si s Peterem prohodili role, navíc byl skvělý, jak chtěl Petera najít stůj co stůj. Sice jako politik byl takový nejednoznačný, ale imo se mezi "dobrem a zlem" rozhodl už na konci 1. série a to jeho postavu definovalo.
S Mattem se výborně doplňovali, a osobně si myslím, že ve 2. sérii byli nejlepší Nathan, Matt a Noah.
Ta linie s Hirem se mi zpočátku docela líbila, ale jak ho teď hodili zpátky do "vtipného, naivního", tak mi přijde, že 2. série byla pro něj v podstatě zbytečná.

Doufám, že dají Nathana ve 3. sérii honem rychle dohromady a že bude mít spoustu scén s Peterem a konečně pohnou s jeho vztahem ke Claire. Oba, Peter a Claire, jsou pro mě poslední dobou snesitelní jen v přítomnosti Nathana. Proto doufám, že ho dají rychle zpátky.

Ale kdo jsme, abychom soudili po třech epizodách? :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 04.10.2008 09:40:05
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak mě se ten třetí díl líbil, Gabriel a Noah jsou skvělá dvojka. Jsem zvědavej co udělá Angela s Hirem a Andem... A copak to Matt uvidí ve své vizi a samozřejmě kampak to došel Peter a Peter..... Jediná linie která se mi vyloženě nelíbí je ta Claire a její trapný komplexy..... by mě zajímalo, jestli necítí jenom bolest nebo i ostatní podměty, necítit nic při sexu, tak bych se to snažil nějak napravit, ale cítit všechno a jen ne bolest když jí ještě nejde zabít... to je sen všech generálů pro ultimátního vojáka...
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 04.10.2008 09:46:16
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak hlavně to, že necítí bolest je asi zase nějaká novinka, protože v prvních dvou sezónách bolest cítila, ne? I když nevím nevím, kdyby cítila bolest, jak ležela rozpitvaná na pitevním stole, tak by to asi nebylo zrovna moc příjemný. Ale zase když se nějak zranila, tak skuhrala, i když to asi dělala jen tak, že se to čeká, když se někdo zraní. :D No, každopádně Clair nějak moc řešit nebudu, protože je tam jaksi navíc. V první sezóne se to kolem ní točilo, ale od tý doby už by tam vlastně nemusela být :lol:

Příspěvek 04.10.2008 11:35:25
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Nová řada nic moc, řekl bych že je dost podobná té druhé. Peter už mi začíná vadit, tvořit si vlastní budoucnost? No jsem zvědavej čí budoucnost zvítězí, jestli ta Hirovo, nebo Peterovo. Uklizenej Matt to bylo až moc rychlí, vlastně vše v první epizodě bylo rychlý až zmatený. Nové postavy super, nové schopnosti, ale řekl bych že už to není ono. Gabriel jako brácha Petera a Nathana? Aby jsme v páté řadě nezjistili že k nim do rodiny patří i Matt nebo Niki... Sylar konečně získal schopnost regenerace, mimochodem zdálo se mi to, nebo Claire odebral z mozku nervové centrum? Vysvětlovalo by to že nic necítí. Možná mi něco uniklo ale koho má teď v sobě Niki?
Obrázek

Příspěvek 04.10.2008 11:49:15
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Jak to tak čtu, raději si třetí díl ani nebudu stahovat...
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 06.10.2008 10:44:58
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Takže...
Toto je spoiler!!!:
Beru zpátky, všechny mé dosavadní názory a opakované zastávání se Hira, v epizodě 3x03 mě docela začal s*át, ale opravdu, asi by bylo nejlepší kdyby zabili Anda a z Hira se stal temnej samuraj..

Claire mi vadí snad od samého začátku seriálu, také nevím, jak si vyložit, to že jí nejde zabít, třeba by se po zásahu do hlavy nějak reinkarnovala (kéž by do neviditelného mikroorganismu). Její výcvik s Meredith, nevím co to mělo znamenat, jako že jestli je Claire nesmrtelná, neměla by se ani udusit?!? Popřípadě v tom bylo cosi psychologického a já to pouze nepochopil...? Kdyby přijel jeřáb a svrhnul ten kontejner do moře, nic by se nestalo..

Spojení Benetta a Sylara se mi z celé epizody líbilo asi nejvíc, Sylara sem měl vždycky rád a sledovat jeho "vnitřní boj" nebo jak to nazvat může být zajímavé, otázkou je, zda je to "vnitřní boj" nebo vypočítavost a nakonec se z něj stane opět megalotr..

Od Jesse, Němce a ostatních jsem čekal trochu víc, když navíc Angela řekla, že jsou snad ještě horší než Sylar.

No a když už jsem zmínil Angelu, stále nevím, co si o ní mám myslet, přece jenom dělá dost "nepopulární kroky", ale nikdo nevíme, co se všechno dělo v těch 70.letech. Nicméně, zatím jí mám docela rád (kéž by jí to vyšlo v první sérii s tím New Yorkem).

Černoch, Matt a jeho duchovní cesta, vypadá zajímavě, jsem zvědav, koho bude muset zachránit.
Tracy mě trochu děsí, jednak proto, že nevím, kolik podobných jich ještě je (to ví jistě dr. Zimmermann) a hlavně jak měla Angela ten sen, tak tam byla s těma padouchama.
Smutnej Micah, toho je mi líto, ale kdykoliv si o svém stesku může promluvit třeba s obloukovou lampou.. Navíc pokud mě paměť neklame, Nikki v tom baráku bouchla a v rakvi vypadala celkem cool (zas tolik mejkapu nevěřím

Když se na to tak koukám, nejsou to spíš dojmy z epizody ale otázky, který z toho vyvstávaj..ale to je u tohohle seriálu asi normální :)

Příspěvek 07.10.2008 13:38:50
General
General

Odpovědět s citací

Tak konečně se to trochu rozjelo. :)
Toto je spoiler!!!:
Konečně se všichni začali zase chovat normálně a Peter nabral očekávanou cestu do pekla :smile: Tohle bude hodně zajímavé, se Sylarovou schopností. A naopak Sylar v budoucnosti byl vlastně hrozně sympatický.
Jsem ráda, že Ando Hira tak trochu "praštil", aby se probral. Ve chvíli, kdy Hiro řval ve dveřích, že "musí zachránit svět", jsem jen zakroutila očima. Ale samozřejmě konec s Adamem parádní. :D Jsem ráda, že je Adam zpět, snad tam i zůstane.
Ráda jsem viděla zase Nathana použít jeho schopnost, i když jsem to čekala už od traileru. S Tracy jsou pěkný pár, akorát by nám mohli vysvětlit, kam se poděla jeho žena a děti, ale snad na to taky dojde.
S Claire se stala v budoucnosti pěkná mrcha a opravdu se dá těžko říct, kdo je špatný a kdo dobrý, protože tady zase působil Peter jako ten, kdo si myslí, že dělá dobrou věc a ono to může být naopak.
Chudák Nathan :roll: Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby to byl nakonec Nathan, kdo Petera zastaví v budoucnosti, protože Nathan to takhle vždycky odnese a asi se jednoho dne pěkně naštve :D
A co je krucipísek s tím Lindermanem?
Někdo mocný manipuluje? Že by tatík Petrelli? Vůbec by mě to nepřekvapilo.
Trailer na příští díl vypadá hodně slibně a částečně potvrzuje mou teorii, že si zakladatelé společnosti svoje dětičky upravili.
Každopádně jsem ráda, že to začíná být zajímavé, jenom ty výlety do budoucnosti by mohli už trochu omezit.
A kupodivu se mi hodně líbí ta Mattova "cesta". To, že se v budoucnosti ožení s Daphne svědčí o tom, že ta není špatná, jenom se vydala špatnou cestou. Otázka je, bude chtít Matt zachránit budoucnost světa nebo svou vlastní? A scéna s želvou to rozsekla. :lol:

Příspěvek 07.10.2008 17:38:14
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

3x4
Toto je spoiler!!!:
Teda víc se mi líbil Sylar jako vrah. Né že bych byl sadista, ale měl styl. Že jeho roli nahodili Petrovi mě trochu deprimuje páč s obávám že Péťa už ten styl mít nebude. Ta rvačka v Sylarově bytečku mě teda dostala. Jeden má supersílu (k ničemu na dálku), druhá se umí regenerovat (leda by ho uregenerovala k smrti) a ta třetí jenom rychle běhá (ta by k němu možná stačila i dojít, ale spíš by byla mrtvá dřív než by si nakročila). Za starých časů by je Sylar rozmázl o zeď vycucal mozky a hrdě odešel středem, ale Gabriel se nějak na vše vykašlal a jenom si s nim a vesele povídal. Docela by mě zajímalo s kým to díťe Gabriel upekl. A zase se objevil Takezo a atomová bomba. Aspoň ale došlo k vyřešení několika otazníků (a nějaké přibyli). Vlastně jsem vypsal jen negativa, ale ve skutečnosti mám Heroes rád a jen jsem chtěl podotknout na pár mínusových bodíků. Jinak krom výše uvedeného se mi díl líbil :loltransparent: :loltransparent: :loltransparent:
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 07.10.2008 20:52:35
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak konečně se mi to začíná pořádně líbit.

Toto je spoiler!!!:
Hodnej Sylar, zlej Peter. No to je úžasný. Jsem zvědavá, jak si Peter se Sylarovou schopností poradí. Hodnej Sylar byl úžasnej. Doufám, že ho povedou tímhle směrem, protože se z něj stává úžasná postava.
Clair je ale na druhou stranu divná. No, to ale byla už od začátku.
Nathan - už to začíná být lepší
Zbytek...no prostě se mi to celkově líbilo. Konečně se to pořádně začíná rozjíždět.
A návrat Adama mě taky potěšil. Doufám, že dá Hirovi pořádně přes tlamu :lol:

PředchozíDalší

Zpět na Heroes