| Toto je spoiler!!!: |
| Otevře obálku, nechá si to ukrást a pak se honí za něčím, o čem neví, co je a že třeba Haiťan to mohl chtít z jiného důvodu, než jen "zničit svět". Hiro zase žvaní o "záchraně světa", jenom neví před kým a před čím ho zachraňovat - aby nakonec ostatní nemuseli zachraňovat svět od něj. Slibovaní "villains" jsou tedy pěkná skupinka žabařů - oslavovaný Jesse, resp. jeho představitel, se tam skoro ani neohřál, a když vykradou banku, tak místo, aby zdrhli, tak čekají, až se objeví HRG, který je už jednou chytil a který bude mít určitě nějakého silného partnera. Sylar mi kupodivu nevadil - mohlo by být zajímavé sledovat, jak se pokouší bojovat sám se sebou. I když s tím gelem to dost přehnali. Jsem taky ráda, že Peter je už zase sám sebou (a budoucí Peter by tím pádem mohl odsvištět a už se nevracet) a tak se snad brzo začne dít něco normálního. Nathan dneska neblbnul, až tedy na tu bibli na konci, ale moc tam nebyl, takže těžko říct, jestli se z toho už vzpamatoval. Claire se chová jako totální nenapravitelný spratek a jestli uslyším ještě jednou o "normal life" nebo že "can´t feel pain", asi ten počítač vyhodím z okna. Kdyby ji tak chtěl někdo z těch nebezpečných střelit do hlavy (co se stalo s tím, že když se trafí hlava, tak umře? Doufám, že z ní nedělají nějakého Ježíše Když jsem četla, že Meredith bude učit Claire bojovat, čekala jsem něco pořádného a ne nějakou zavíračku do kontejneru. Počáteční mírný optimismus ohledně Daphne je pryč (už jen proto, že ji Hiro říká z debilního důvodu Nemesis - ale to je jeho vina, nikoliv její), taky mi připomíná Claire tím stylem, že je rozmazlená až běda. Neví co roupama, takže je možné, že se nějak "napraví". Ale upřímně, je mi to jedno. A co to sakra je s tím Lindermanem? A kdo je tedy Sylarův otec? Jediný Noah tady za něco stál a kupodivu ani ten Matt, který je chudák zase sám (místo Nathana, s nímž se bezvadně doplňovali), nepůsobí nudně, jak jsem se bála. Tak ještě znormálnit Nathana - a budeme tam, kde jsme byli ve 2. sérii |
Já si jdu pro změnu zlepšit náladu k Sarah Jane Adventures - Chucka jsem už viděla.

.