Tillion píše:
spmcmd.bc.Thor píše:
Quinix píše:
Oh my god

klidne me oslovuj nickem
titul si muzes usetrit
Být tebou bych šetřil se sebevědomím. 3 hrubky a 8 překlepů v jednom (a ještě takhle krátkém článku), to by si nedovolil snad ani Dionýsos po slavnosti.
Dionysos mozna ne .. ale jesli jsou to opravodva cislka tak jsemse svym vykonem spokej, je videt ze jsemse hodne snazil
Tillion píše:
Kromě toho, byť se naše spolupráce neprojevuje vzájemnými polibky hlavních představitelů, stále myslím, že antipatie mezi námi není.
Polibky tez nemusim ... Antipatie je urcite nadsazka, ale rozhdone par jejich naznaku se v minulosti naslo ...
Tillion píše:
Kromě toho, mluvil jsem s Johnym, který mi navrhl spojení srazů, ovšem při takovém počtu lidí, jaký očekáváme není v našich silách zorganizovat včas adekvátní prostory. Ani jeden sraz se přesouvat nebude a krev snad nepoteče.
Nevim proc se proste nemuuzes nad tim clanekem pousumat jako ostatni a musis v nem dokonce hladat pravopisne chyby. Ruseni ani presouvanni srazu rozhoen nebylo mim cilem. ja jen chtel upozornenit na dve blizici se akce trochu jinak nez jen co kdy kde. Zatim ses jedienj kdo ptoti to vznesla vazne namitky ve vanem duchu ... co je skoda, protoze ja myslej ze jsem to napsal dost absurdne aby pochopil kazdy ze je to nadsazka.