Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní Srazy, akce a cony Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Sraz lidí z Prahy a přilehlého okolí

Rádi byste upozornili na blížící se con, nebo jen chcete zorganizovat nějaké setkání s ostatními uživateli? Zde máte možnost.

Skrejm Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

LAZY šály jsou zajímavý nápad, ale aby si nějací fotbaloví fanoušci nespletli modro-bílou kombinaci s něčím jiným. :lol: :lol:
Tak že bych se nakonec na ty vaše policejní manévry přijel podívat. :lol: :lol:
"Science has made us gods even before we are worthy of being men." -- Jean Rostand - French biologist (1894 - 1977)

[img][http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg]http://img361.imageshack.us/img361/7331/ncis1copydk0.jpg[/img]

Odpovědět s citací

Quinix píše:
Oh my god :-D

klidne me oslovuj nickem
titul si muzes usetrit
F I A W O L
Klenotka, LP 2008 píše:
SG komunita musí spolupracovat. A můžu mít k SGC milion výhrad a nesouhlasit s tisícem věcí, ale pořád nám jde o stejnou věc.
...
SG komunita se musí rozšiřovat a toho nedosáhneme tak, že si každý bude hrabat na vlastním písečku.

Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

:biglol: Jej, tak škoda, že musím jet brzo domů, kvůli cestě na kolej. I když možná, kvůli tomu bych klidně i vynechala pondělní přednášku a jela až v pondělí. Ještě nikdy jsem se nesetkala s policejním těžkooděncem tváří v tvář :D :smile:

Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

To nebude tak horký, na nám. Míru je to z Andělu daleko :-D :lol:
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Nějak tu nepadl čas...co takhle nějaká pěkná časně odpolední hodina? Třeba 13. nebo 14. hodina?

Článeček: :lol: :lol:
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

spmcmd.bc.Thor píše:
Quinix píše:

klidne me oslovuj nickem
titul si muzes usetrit

Být tebou bych šetřil se sebevědomím. 3 hrubky a 8 překlepů v jednom (a ještě takhle krátkém článku), to by si nedovolil snad ani Dionýsos po slavnosti. Kromě toho, byť se naše spolupráce neprojevuje vzájemnými polibky hlavních představitelů, stále myslím, že antipatie mezi námi není.

Kromě toho, mluvil jsem s Johnym, který mi navrhl spojení srazů, ovšem při takovém počtu lidí, jaký očekáváme není v našich silách zorganizovat včas adekvátní prostory. Ani jeden sraz se přesouvat nebude a krev snad nepoteče.

Tar-ara: čas bude nějakých těch tradičních 13 hodin... ať se já chuďas stihnu najíst doma. ;-)
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

monopost Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ja dorazim, pozdeji, uvidim jak se vratim z Nymburka. Predbezne treti hodina...

Spolecny sraz by mi nevadil, muzeme nechat na priste.

A clanek me celkem pobavil a myslim, ze nemohl ani jednu stranu urazit.
Tým SG-37,5
Generál Radegast po službě

[img][http://monopost.own.cz/sig3.png]http://monopost.own.cz/sig3.pnghttp://[/img]

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

A kolik nás vůbec bude? Při větším počtu by se měl nejspíš zamluvit zadní stůl. Nebudete mít někdo cestu kolem?
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

A kam teda jdem? :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Al Padrino. Tam je víc místa a myslím, že tam bude i tepleji. :D

EDIT: Um...chtěla jsem říct U Tučňáka, teď mi došel můj omyl...sakra...snad se tu neřídíte podle mě :oops:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Odpovědět s citací

Tillion píše:
spmcmd.bc.Thor píše:
Quinix píše:

klidne me oslovuj nickem
titul si muzes usetrit

Být tebou bych šetřil se sebevědomím. 3 hrubky a 8 překlepů v jednom (a ještě takhle krátkém článku), to by si nedovolil snad ani Dionýsos po slavnosti.

Dionysos mozna ne .. ale jesli jsou to opravodva cislka tak jsemse svym vykonem spokej, je videt ze jsemse hodne snazil

Tillion píše:
Kromě toho, byť se naše spolupráce neprojevuje vzájemnými polibky hlavních představitelů, stále myslím, že antipatie mezi námi není.

Polibky tez nemusim ... Antipatie je urcite nadsazka, ale rozhdone par jejich naznaku se v minulosti naslo ...

Tillion píše:
Kromě toho, mluvil jsem s Johnym, který mi navrhl spojení srazů, ovšem při takovém počtu lidí, jaký očekáváme není v našich silách zorganizovat včas adekvátní prostory. Ani jeden sraz se přesouvat nebude a krev snad nepoteče.

Nevim proc se proste nemuuzes nad tim clanekem pousumat jako ostatni a musis v nem dokonce hladat pravopisne chyby. Ruseni ani presouvanni srazu rozhoen nebylo mim cilem. ja jen chtel upozornenit na dve blizici se akce trochu jinak nez jen co kdy kde. Zatim ses jedienj kdo ptoti to vznesla vazne namitky ve vanem duchu ... co je skoda, protoze ja myslej ze jsem to napsal dost absurdne aby pochopil kazdy ze je to nadsazka.
F I A W O L
Klenotka, LP 2008 píše:
SG komunita musí spolupracovat. A můžu mít k SGC milion výhrad a nesouhlasit s tisícem věcí, ale pořád nám jde o stejnou věc.
...
SG komunita se musí rozšiřovat a toho nedosáhneme tak, že si každý bude hrabat na vlastním písečku.

Tillion Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Thor: Jen jsem zpochybnil tvé božství a uvedl bulvár na pravou míru. A ty chyby jsem nemusel hledat, dalo se toho všimnout i bez hledání.
FLASH
IF YOU LOVE
WOOKIES

Morpheus Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

السالم عليكم

Tak jsem se vrátil z Egypta celej, bránu jsem neobjevil :( , Ale na ten srázek bych rád přišel, tak si mne někde poznačte :smile:

aleijkum salam
*MORPHEUS*
Obrázek

Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nj, koukám, že se někdo nudil... jak správně poznamenal Quinix- 1) na Mírák je to daleko a 2) do kopce, což zcela vylučuje jakýkoli střet, nehledě na to, že se snad umíme slušně chovat i po menší dávce alkoholu + bych ještě přidal, že pokud snad s něčím nesouhlasíme s SGC, pak se nejedná o nic natolik zásadního, že by kvůli tomu hrozil střet fyzický. :wink:
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

McBeck.C Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Po tolika dnech bez internetu se taky hlásím do klubu. Sice si ještě nejsem na 100% jistá, ale rozhodně to mám poznačené v diáři. Takže jestli vše klapne, nebudu muset domů nebo do práce, tak jsem jen vaše :wink: Už se na vás těším.
Veliká věc na zemi a ve věčnosti je MUŽ, ale každá částečka velikosti muže pochází od ŽENY.

"Ty vole, ty vůbec neumíš ženské kroky!"

PředchozíDalší

Zpět na Srazy, akce a cony