Tak přesto, že mám ráda díly, kde se projevuje nějaká ta starost a přátelství, tenhle díl mě zas tak moc nenadchl. Herecký výkon dobrý, ale díl sám o sobě...

.
Co musím ale vyzdvihnout do nebes, je scéna, jak se Rodney a John spolu bavili u piva. A to hlavně ten vtípek s Arthurem na konci...tedy hlavně to, jak se oba smáli. To byla snad nejlepší scéna, kterou spolu imo měli. Bylo to celkově velmi přátelské, starostlivé a zasmátí se tomu stejnému vtipu (ne, že jeden si dobírá druhého), to mi skutečně v sga hrozně chybí. Opravdu skvělá scéna. Konečně jsem měla pocit, že se spolu baví velmi blízcí přátelé.
Vztah Keller/Rodney. Ne, já nejsem přívrženec. IMO se Katie hodila lépe. Miluje ji...mno, to jsem fakt "šťastná"

.
Do té jeskyně mohli vzít i Radka, aby zjistil, co zapříčiňuje to zlepšení...i když je na druhou stranu pravda, že by tím riskovali ztrátu pravděpodobně budoucího šéfa vědeckého oddělení...i když riskovali životy všech členů vlajkového teamu ještě s hlavní doktorkou a civilistou.

Mmch., ta věc šla nějak moc rychle ven. Ale tak dobře, no.
Jo a to hraní Davida Nykla...to byl jako ten jeho přechod prostorem??? To je výborný. Jsem fakt ráda, že je v titulkách. Já vim, jde o vystřihnutou scénu, která tam původně byla. Nicméně, mohli to aspoň upravit. Tohle je urážka - dát ho do titulků, když tam tak akorát projde (viz i Last Man). A škoda té scény

.
Hodnocení zakončím pozitivně - parta sedící na bráně uprostřed vody byla velmi vtipná

(i když jsem ráda, že se tak netáhl celý díl, ten obrázek mě taky zprvu vyděsil

...ale v kontextu to bylo dobré

).