Všimli jste si toho parazita ve vodě, jak je záběr na bránu pod vodou?
Hmm, a Sheppard na Rodneyho v jeskyni "podívej Rodney, není ten vodopád skvělý?" To bylo tak strašně hezký
Rozhodně mě dostávalo, jak tu David hrál v několika polohách. Postupná degenerace, viděná v denících, jeho frustrace z toho, jak si uvědomoval, co se děje. Pak stav úplné demence se skoky do doby, kdy byl ještě v pořádku. Takhle by to mohli psát pořád. I Shepparda, protože Joe tu byl taky výborný a to jsem nikdy nemyslela, že tohle řeknu
Eleira: Já osobně si myslím, že Keller spíš sedí k Rodneymu. Oba se k sobě tak nějak hodí. Jsou takoví sociálně nejistí, ale Keller si dokáže prosadit svou, je chytrá a dokáže ho usměrnit. Nejsem si moc jistá, co by si tak s Rononem pořád povídala, a to v Quarantine byla podle mě spíš tíha okamžiku. Tady ve Shrine mi její vztah k Rononovi přišel takový přátelský, kdy si spíš jakoby jeden druhého dobírali.
Ale je pravda, že "miluju tě" je hodně silné slovní spojení, i když si myslím, že to není tak náhlé, jako když chtěl požádat o ruku Katie, kterou jsme viděli dvakrát. Tady to bylo vidět už v předchozích epizodách, hlavně v The Seed. Ale trochu mám problém se vztahem doktor-pacient, protože už tady bylo jasně vidět, jak doktorce city trochu zatěmňují úsudek.
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.