Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách 5x05 - Ghost in the Machine

5x05 - Ghost in the Machine

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 16.8.2008 13:15:08
WORMWEJDR Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

rek bych že vaše obavy byly zbytečný, jedna z lepších epizod s několika opravdu skvělými momenty. Woolsey mě dokonale zaskočil s jeho taktikou vyjednávání :thumleft:FRAN se nakonec taky hrála dobře a Samozřejmě zelenkova česká hláška!!:

celkem: 8,9 z 10
Rodney:And what schould I do now?
Sheppard:RELOAD!!

Příspěvek 16.8.2008 13:16:29
Oo Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Super díl, skvělé herecké výkony a zamaskování Weir nebylo tak špatně vyřešeno :) Ten konec :shock: :shock: , tohle by mne vážně nenapadlo,fakt pěkné ikdyž trochu smutné a pro SGA netypické. Jen ten nepřehlédnutelný big bug aneb brána s osmi chevrony (už zase? :wall: :roll: ) Ale jinak velmi pěkný díl, 8/10 :)

Příspěvek 16.8.2008 14:16:19
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Díl za mnou. Nemůžu říct, že bych z něj byla úplně odvařená - IMO by si linie s Elizabeth zasloužila promakanější konec - ale nebylo to vůbec zlé :)
Jako mínus bych řekla jednání Elizabeth/Fran. Dalo by se to vysvětlit tím, že si hodně prožila, prošla změnami atd., ale k Weirový mi vždy sedělo, že by nikdy neohrozila Atlantis. A tady její prvotní jednání úplně popřelo tuhle její náturu... záchránila to elegantně v závěru, který byl skutečně nečekaný, na poměry SGA netradiční a o to lepší.
Taky drobné mínus to zmixování postav. Fran se projevila v BAMSR jako života schopná a sympatická postava, namlsají fanoušky na její návrat (ve spoilerech jsem se dostala jenom k té části, že se má v 5. sérii opět objevit, o tom, že by měla hrát "Elizabeth" sem neměla tušení) a pak to takhle zabijou.
Plusem Zelenka, líbil se mi v téhle epizodě hodně, ale vadilo mi, jak ho Rodney nevybíravě usměrnil, když mu Radek nabízel pomoc. Nebyl důvod, aby se Rodney zachovat tak, jak se zachoval. Tyhle jejich slovní potyčky začínají scénáristé z McKayovy strany trochu zbytečně hrotit.

No, přes drobné výtky musím říct, že to uběhlo příjemně rychle. Woolsey ani napočtvrté nezklamal, vystříhali jsme se přemrštěnému Johnovu heroismu, i zápletka byla svým způsobem originální. Bodově to dneska vidím na 7,5/10 :)
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 16.8.2008 14:44:24
nICH Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak jelikož byla elizabeth moje nejoblibenejsi postava tak po tom konci mi bylo aji smutne. prostě oni
Toto je spoiler!!!:
zabili
elizabeth. tesil jsem se na ten dil a moc ale proste ukoncili to pro me nejhuj jak mohli a proto jenom 2/5

Příspěvek 16.8.2008 14:58:01
rocketman Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Díl byl skvělý, až na to, jak se nám vypořádali s Elizabeth, proto dávám 7/10
Stargate: Babylon 3x05 Fall of great Kre'tak Amore Part I.
viewtopic.php?f=27&t=6004&st=0&sk=t&sd=a

Příspěvek 16.8.2008 17:54:57
Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No tak mě se díl taky celkem líbil, ale mam trochu strach z toho konce.Dost mi totiž připomíná konec sg-1 6x12 UNNATURAL SELECTION. Tam taky v podstatě replikátory "zmrazili"(sice dilatací času, ale to je detail), Carterová tam pátého podrazila=Woolsyho podraz na Elizabeth a všichni přece víme jak to pak s pátým a replikátorama dopadlo(málem ovládli MW).Proto se bojím aby se něco podobnýho nestalo v 6.řadě sga(pokud teda bude a sga neskončí 5.).

jinak to celkem ušlo, ale víc se mi líbilo Daedalos Variations takže dávám 7-8/10
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Příspěvek 16.8.2008 18:06:45
Linn Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jackson D.: Já mám takový pocit, že tady žádný podraz nebyl. Nebyl to Woolseyho nápad, aby přesměrovali adresu do vesmíru, ale Elizabethin... Alespoň tak mi to vyznělo :)
- Linn doporučuje -
Chuck | Castle | Sanctuary | Dollhouse | Californication

Příspěvek 16.8.2008 18:52:26
bulantik Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Myslím, že to ještě s replíkama uplně neskončilo.
-I když, se mince v letu točí, nakonec vždy dopadne správnou stranou.
SEIDON-13. 2. 2009

Příspěvek 16.8.2008 19:21:10
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Další skvělá epizoda :) , která mi utekla neskonale rychle. A taky trochu smutná, i když už to nebyla uplně naše Elizabeth, tak mě to trochu sebralo :( Hlavně ten konec :(
Michelle Morgan roli zvládla skvěle a v některých chvílích mi vzhledově připomínala Torri (nebo mám bujnou představivost :oops: )
A za silný moment považuju jak s Elizabeth navázali spojení přes počítač, to mi bylo taky všelijak :(
Woolsey jako vždy výborný :D . Zelenka byl taky fajn :)
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 16.8.2008 19:32:48
Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak musím říct, že se jim tenhle díl povedl. Měla jsem z něj trochu strach jak to s Elizabeth vyřeší, ale myslím, že se se to opravdu povedlo. Woolsey opět exceloval. Ukázal se jako pravý velitel :)

takže 8/10 :D
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Příspěvek 16.8.2008 20:23:19
Jackson D. Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Tady je odkaz na slovensky titulky na 720p
http://www.titulky.com/Stargate-Atlantis-S05E05-Ghost-in-the-Machine-111105.htm

a tady na Stargate.Atlantis.S05E05.HDTV.XviD-0TV
http://www.titulky.com/Stargate-Atlantis-S05E05-111101.htm

doufam že budou brzo český.
gen.Hammond: Plukovníku O'Neille co to děláte?!
O'Neill: Sakra generále, zrovna při nápřahu!

Moje první povídka - Portál 1x07 -Ztracení bratři (Part II.): viewtopic.php?f=27&t=7091&p=324715#p324715

Příspěvek 16.8.2008 20:58:28
rossi001 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

ty jo ten konec me dostal celkem dobra epizoda a dost zajimava a i kdyz nebyla akcni dokazala velmi upoutat 8/10
" IMMORTALITY "

Příspěvek 16.8.2008 21:20:34
Malaghost Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak se nám ta 5. serié pěkně rozběhla, díl za dílem mě autoři utvrzují v myšlence, že se atlantis vrátí minimálně na úroveň prvních tří sezón. Zatím mě dosavadní díly příjemně překvapily. K dnešní epizodě, takový konec sem opravdu nečekal. Rodney to ale vystihl dobře... 8.5/10

Příspěvek 16.8.2008 22:19:20
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hmm, dost dobrý díl ... ten konec to opravdu vylepšil (to jsem nečekal) a je dobře, že jsme se taky trochu ukázali jako takový malý "sv*ně" :lol:
Strašně mě rozesmála Zelenkova hláška se sluchátkem: "Do prdele, stojí to za nic a reje to do ucha" :lol:
Jo, povedený díl i když v páté řadě patří mezi ty slabší
8/10

Příspěvek 16.8.2008 22:36:29
maxwell skywalker Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

tak nějak nechápu co se vám na tom líbí, mě ta epizoda nepřišla nijak zvlášť extra, možná je to zármutkem, který ve mě vyovlala, když se takhle "lehce" a bez nějakých potíží zbavili Elizabhet...nevím no, mám z toho smíšené pocity, ale rozhodně ne dobré....still in our hearts elisabeth :(

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách